سلام فکر کنم تا شما جواب ما رو بدید فروخته شده :hmm:پاسخ : i phone
Amazon.com: Buying Choices: Apple iPhone 4S 16GB (White) - AT&T
خرید از کاربر ZAC STAR سلام دوست من اینو می خوام سزیعا فقط حساب کتابشو برسون چقدر بریرم به جساب
دوست عزیز این قیمتی که گفتین قیمتی که به دستم میرسه یا احتمال داره هزینه های دیگه بهش اضافه بشه ؟مدت زمانی که به دستم برسه ؟واگه قیمت اخرش همینه لطفا شماره حسابتونو واسه واریز وجه بگین؟لینکی که براتون گذاشته بودم جنساش دست دو که نیست؟؟؟ کارای گمرکش رو هم خودتون انجام میدین
سلام دوست عزیز لطفاً قیمت وزمان رسیدن به دستم رو برای لینک زیر اعلام کنید
HERO3+ Black Edition | Wi-Fi enabled | Most Advanced HD GoPro Ever
ممنون
پاسخ : i phone
Amazon.com Help
سلام دوست من اینو می خوام سزیعا فقط حساب کتابشو برسون چقدر بریرم به جساب
پاسخ : i phone
http://www.amazon.com/gp/offer-list...9814&sr=8-3&keywords=4s+iphone&condition=used
خرید از کاربر ZAC STAR سلام دوست من اینو می خوام سزیعا فقط حساب کتابشو برسون چقدر بریرم به جساب
سلام
لطفا قیمت
Amazon.com: Mushkin Direct Atlas Deluxe 60GB mSATA SATA III SSD MKNSSDAT60GB-DX: Computers & Accessories
رو اعلام بفرمایید.
آقا من اینم می خوام
Amazon.com: WD My Book 3TB USB 3.0 Hard Drive with Security, Local and Cloud Backup (WDBFJK0030HBK-NESN): Computers & Accessories
فقط یه سوال داشتم ازتون.این لینک دومی که بتون دادم تو آمازون 120 دلاره ولی تو اون سایت چینی alibaba قیمتش 50 دلاره!!!!!! اینم لینکش:
Western Digital My Book Essential Portable Hard Drive 3tb Black - Buy Portable Hard Drive 3tb,Portable Hard Drive,Hard Drive 3tb Product on Alibaba.com
چه طور ممکنه؟! این سایت معتبر هست اصلا ؟!
آخه من یه بار به یکی گفتم از چین هارد بیاره برام.جالب این که با اصلیش مو نمی زد حتی جعبه و کابل و همه چی هم داشت ولی به جای 1 ترابایت ، 5 گیگ بود!!!!!
سلام
لطفا قیمت اینارو بدید
Phase8 by MuscleTech at Bodybuilding.com - Lowest Prices on Phase8!
5 عدد ( 5 عدد هم رایگان میده ) کلا 10 عدد
2 پوندی
Hydroxycut Hardcore Elite by MuscleTech at Bodybuilding.com - Lowest Prices on Hydroxycut Hardcore Elite!
5 عدد ( 5 عدد هم رایگان میده ) 10 عدد کلا
100 تایی
NANO VAPOR by MuscleTech at Bodybuilding.com - Lowest Prices on NANO VAPOR!
5 عدد ( 5 عدد هم رایگان میده ) 10 عدد کلا
Test HD by MuscleTech at Bodybuilding.com! - Lowest prices on Test HD!
2 عدد ( 2 عدد هم رایگان ) 4 عدد کلا
لطفا قیمت هر لینک و همه رو با هم بدید