اقا من میخام فقط یه سوال دارم این وسیله الکترونیکی هست از سلامتش چه جوری اطمینان کسب میکنین که نیاد و خراب از اب در بیاد؟؟
زمان تحویل؟
اقا من میخام فقط یه سوال دارم این وسیله الکترونیکی هست از سلامتش چه جوری اطمینان کسب میکنین که نیاد و خراب از اب در بیاد؟؟
زمان تحویل؟
سلام
لطفا این لینکها تحویل در ایران
Top Quality Takstar cm 450 l vacuum tube professional condenser microphone broadcasting recording studio microphone Aluminum Box-inMicrophones from Consumer Electronics on Aliexpress.com
Takstar PC K500 computer microphone capacitance network Professional studio microphone+ sound card Phantom Power-in Microphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com
علي اكسپرس خودش به ايران نميفرسته مگه مستقيم بدون مشكلي ؟
(100% Original In Stock) Oz8618ln-e1-o - Buy Oz8618ln-e1-o,Low Price Brand New Oz8618ln-e1-o,Oz8618ln-e1-o Original Qfn Product on Alibaba.com
سلام
این یه آی سی شارژه که شدیدا نیاز دارم
حداقل خرید رو زده ده عدد و قیمتش US $0.03 - 0.9 / Piece
من خودم یدونه بیشتر لازم ندارم اما چاره ای نیست
شما چه تعداد میتونین بیارین که براتون بصرفه؟
ده تا که بیارید میشه 9 دلار
درسته قیمتش کمه ولی شدیدا نیاز دارم و اگر ممکنه بخاطر قیمت کمش دست رد به سینه ی ما نکوبید :دی
ابعادش هم میلیمتریه و وزنش هم از وزن هوای اطرافش کمتره :دی
سلام
یه مورد حیاتی میخوام هرچه زودتر به دستم برسه :
BIOS Chip Asus G75VW Notebook | eBay
لطفا هزینه تمام شده و زمان تحویل رو اعلام بفرمایید.در ضمن طبق گفته فروشنده این محصول میتونه به صورت رایگان توی دوبی تحویل شما بشه .
ممنون