سلام
کارمزد ما در قبال کاری که انجام می دهیم و براش هزینه می کنیم بسیار هم منصفانه هست ولی اینکه شما چطور حساب کنید که منصفانه نباشه حرف دیگری است.
کارمزد ما در پست ۱ تاپیک از روز اول نوشته شده و می توانید مراجعه کنید و مطالعه کنید.
و اما در مورد قیمت:
کالا اول ۳۵ دلار هست و نه ۳۰ دلار که در اسکرین شات هم می بینید
قیمت ارز هم در سایت ما نوشته شده و هر زمان که دوست دارید مراجعه کنید و اطلاع پیدا کنید. چیز پنهانی نداریم. (
نرخ ارز در برآورد قیمت سفارشات توسط گروه ایران دلیور)
که در مورد دلار ۳۶۰۰ هست. اطلا هم اهمیتی ندارد که در وب سایت بانک و یا صرافی چند هست چون این قیمت دلاری هست که بعد از اضافه کردن هزینه حواله و شارژ بانک و شارژ ماهیانه کردیت کارت و کامزدی که بانک به صورت درصدی به عنوان اکسچنج می گیرد و ... برای ما می افتند. شما می گین گرونه دلارش ، خرید نکنید. نمی تونم که زیر قیمتی که برام می افته حساب کنم و ضرر بدم که شما بگی منصف.
عدم اطلاع شما از نحوه کار شرکت های پستی و باربری بین المللی باعث شده که بگی کالای من ۱۰۰ گرم هست و اطلاع ندارین که ۱ گرم تا ۴۹۹ گرم هزینه ثابت نیم کیلو خواهد داشت که در پست ۱ تاپیک نوشته شده. شما اگر مطالعه نکردید مشکل من نیست.
۴۰ دلار * ۳۶۰۰
+
۱۳۰.۰۰۰ هزینه پست زیر نیم کیلو
+
۷۰.۰۰۰ تومان کارمزد
=
۳۴۴.۰۰۰ تومان
حالا واسه شما گرونه ؟! خرید نکنید!
آیا شما یک لحظه هم به این موضوع فکر کردید که ۲ شرکت ثبت شده در ایران و امارات و هزینه دفتر و اجاره و ۶ شعبه در ۶ کشور چقدر هزینه داره که الان راحت می گید منصف نیستید.
موفق باشید.