• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

martinn

Registered User
لایک‌ها
60
با عرض خسته نباشید
من متوجه نشدم این قیمتا چطوریه؟ آخه مثلا این مورد چند تا قلم مو هستش که قیمتش هم 3.08 دلاره چطوری شده 115000 تومن؟ من بخوام همچین چیزی رو به تعداد سفارش بدم 10 تا میشه 1 میلیون؟!
o_O
اگر فقط اینو بخوام قیمت تغییری نمیکنه:
http://www.ebay.com/itm/220V-110V-E...2275?pt=US_Nail_Care&var=&hash=item5660a289b3

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با عرض خسته نباشید
من متوجه نشدم این قیمتا چطوریه؟ آخه مثلا این مورد چند تا قلم مو هستش که قیمتش هم 3.08 دلاره چطوری شده 115000 تومن؟ من بخوام همچین چیزی رو به تعداد سفارش بدم 10 تا میشه 1 میلیون؟!
o_O
اگر فقط اینو بخوام قیمت تغییری نمیکنه:
http://www.ebay.com/itm/220V-110V-E...2275?pt=US_Nail_Care&var=&hash=item5660a289b3
سلام
اشتباه شما این بوده که پست ۱ تاپیک رو مطالعه نکردید و درخواست قیمت کردید.
پیشنهاد می کنم مطالعه کنید

و اما در مورد قیمت
کالای شما اگر ۱۰.۰۰۰ دلار هم باشه و وزنش نیم کیلو باشه هزینه پست از امریکا ۱۳۰.۰۰۰ تومان خواهد بود و اگر کالای شما ۱ دلار هم باشه و وزنش نیم کیلو هم باشه هزینه پستش ۱۳۰.۰۰۰ تومان خواهد بود و هزینه پست ربطی به قیمت کالا ندارد

ولی اگر کالای شما ۵ گرم وزن دارد شما ۱۰۰ عدد از همون کالا سفارش بدید ۱۳۰.۰۰۰ تومان پول پست می شه و اگر ۱ عدد هم سفارش بدید ۱۳۰.۰۰۰ تومان پول پست میشه
(برای زیر نیم کیلو)

۴۵۰.۰۰۰ وزن ۱ کیلو
هر نیم کیلو اضافه ۷۰.۰۰۰

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام،من میخواستم گوشی های آیفون رو مستقیم از آمریکا برام وارد کنید،میشه من پرداخت دلاری به شما داشته باشم؟ مثلا اگر هر گوشی آیفون 500$ باشه من به شما 500$ پرفکت مانی بدم که شما برام بیارید! میشه اینجوری؟ بعد من تعداد بالا میخوام! مثلا 50 تا گوشی آیفون همه رو هم به صورتی که عرض کردم پرداخت کنم خدمتتون،میشه؟

بعد از سفارش چند روزه میرسه دستم؟

تشکر ویژه...

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام،من میخواستم گوشی های آیفون رو مستقیم از آمریکا برام وارد کنید،میشه من پرداخت دلاری به شما داشته باشم؟ مثلا اگر هر گوشی آیفون 500$ باشه من به شما 500$ پرفکت مانی بدم که شما برام بیارید! میشه اینجوری؟ بعد من تعداد بالا میخوام! مثلا 50 تا گوشی آیفون همه رو هم به صورتی که عرض کردم پرداخت کنم خدمتتون،میشه؟

بعد از سفارش چند روزه میرسه دستم؟

تشکر ویژه...
سلام
خیر به این روش کار نمی کنیم. آیفون ایران مناسبترین قیمت هست.

smsemann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
برای دو تبلت با قیمت حدود 300 دلار و وزن 1.4 کیلوگرم یکی شیپینگ آمریکا دارد و دیگری به امارات هم دارد به صورت جدا چقدر هزینه میشود با تشکر

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام شبتون بخیر ببخشید من از کجا میتونم هزینه خرید یک عدد امازون کیندل (با تبلیغ و بدون تبلیغش) + کیف اصلش را محاسبه کنم؟ شما احیانا ایبوک ریدر موجود ندارین اماده چجوریاست؟ خیلی ممنونم

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
برای دو تبلت با قیمت حدود 300 دلار و وزن 1.4 کیلوگرم یکی شیپینگ آمریکا دارد و دیگری به امارات هم دارد به صورت جدا چقدر هزینه میشود با تشکر
سلام
لینک بدید

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام شبتون بخیر ببخشید من از کجا میتونم هزینه خرید یک عدد امازون کیندل (با تبلیغ و بدون تبلیغش) + کیف اصلش را محاسبه کنم؟ شما احیانا ایبوک ریدر موجود ندارین اماده چجوریاست؟ خیلی ممنونم

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
در فروم ما درخواست بدید همکارم راهنمایی می کنند.
فکر می کنم یک نوک آماده داشته باشیم.

salar ra

Registered User
لایک‌ها
21
سلام پ.خ دادم چک کنید

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

minato0111

کاربر تازه وارد