• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

amin9833

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشيد ميپرسم.برام سواله سوتفاهم نشه.چه تضميني براي پولي كه مثلا براي خريد لپ تاپ از ebay به شما ميديم واسه حفظ و امنيت پولمون از كلاهبرداري هست؟
اخه دوستان از گروه تجاري ققنوس خريد داشتن،35 درصد پول رو پيش پرداخت كردن كه متاسفانه شركت كلاهبردار از اب دراومد!

salar ra

Registered User
لایک‌ها
21
پیغام خصوصی.............

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام ببخشيد ميپرسم.برام سواله سوتفاهم نشه.چه تضميني براي پولي كه مثلا براي خريد لپ تاپ از ebay به شما ميديم واسه حفظ و امنيت پولمون از كلاهبرداري هست؟
اخه دوستان از گروه تجاري ققنوس خريد داشتن،35 درصد پول رو پيش پرداخت كردن كه متاسفانه شركت كلاهبردار از اب دراومد!

سلام
شاید دیگه برای کلاهبرداری دیر شده باشه چون نمی شه از سال اول ۲۰۱۱ تاپیک زد و فعالیت کرد و ۱ مشتری ناراضی نداشت که در سال ۲۰۱۴ بعد از ۴ سال کلاهبرداری کرد.
۵۵۰۰ پست در تاپیک این سایت و بیش از ۲۶۰ نظر از مشتریان ما در فروم ما و ۴ سال فعالیت حرفه ای و ۲ شرکت ثبت شده در ایران و امارات و دفتر برای مراجعه حضوری و ۸ شعبه در ۸ کشور دیگر و جستجوی نام ایران دلیور در گوگل و تحقیق از دیگر مشتریان ما اگر کمکتون نمی کنه به طریق دیگری راه دیگری به ذهنم نمی رسه که بتونم اطمینان سازی کنم.

جسارتا این سوال باید ۴ سال پیش پرسیده می شد و نه الان. البته بهتون حق داده می شه با توجه به کلاهبرداری های افرادی که شخصی کار می کنند و حتی مطالب سایتشون و ... از سایت ما کپی می کنند و گاها حتی اسم سایت ما هم در متن هاشون عوض نکردند. یعنی سایت اونهاست ولی نوشته ایران دلیور. جالبه که ادعای اولین بودن هم دارند. :)) موارد زیادی اومدن و رفتن و فقط و فقط ایران دلیور بوده که تونسته مشتریان وفاداری رو جمع کنه. باعث افتخاره.
به هر حال می تونید با دفاتر ما تماس بگیرید و همکاران فروش اطمینان کامل را به شما خواهند داد.

البته در صورت تمایل به خرید.
تماس با ما

minato0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خرید این کالا چقدر واسم در میاد؟ و آیا از همین سایت خرید می کنید؟ احتمالا 2-3 تا میخوام
لینک

starunique

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام ، لطفا قیمت این ها رو هم محاسبه کنین که هر کدوم تا تهران چقدر می شه :

KeyGrabber TimeKeeper… PS/2 (2 GB) $59.99 or €43.99 Purple
KeyGrabber TimeKeeper … USB (2 GB) $69.99 or €50.99Black
KeyGrabber Nano… USB (16 MB) $55.99 or €40.99 ... Black
KeyGrabber Nano… Wi-Fi USB (16 MB) $144.99 or €105.99... white

http://www.keelog.com/order.php#form
http://www.keelog.com/order.php#prices
از این سایت بخرین ارزون تر در می یاد یا از آمازون؟ البته در آمازون هم همین قدر هزینه پست رو زده ...

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام خرید این کالا چقدر واسم در میاد؟ و آیا از همین سایت خرید می کنید؟ احتمالا 2-3 تا میخوام
لینک

سلام
وزن کالا مشخص کنید
در سایت رجیستر کنید و ببینید هزینه پست تا امارات و امریکا چقدر هست

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام ، لطفا قیمت این ها رو هم محاسبه کنین که هر کدوم تا تهران چقدر می شه :

KeyGrabber TimeKeeper… PS/2 (2 GB) $59.99 or €43.99 Purple
KeyGrabber TimeKeeper … USB (2 GB) $69.99 or €50.99Black
KeyGrabber Nano… USB (16 MB) $55.99 or €40.99 ... Black
KeyGrabber Nano… Wi-Fi USB (16 MB) $144.99 or €105.99... white

http://www.keelog.com/order.php#form
http://www.keelog.com/order.php#prices
از این سایت بخرین ارزون تر در می یاد یا از آمازون؟ البته در آمازون هم همین قدر هزینه پست رو زده ...

سلام
آیتم ها را به سبد خرید اضافه کنید و هزینه کلی کالا و پست تا امارات و وزن کل کالا رو بدید تا قیمت بدم
نمونه ها متفاوت هست امکان اشتباه هست

djembe2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام و احترام

بنده میخوام از سایت علی اکسپرس خرید کنم .

چون حساب پیپال دارم میخوام مرحله پرداخت رو خودم انجام بدم و اینکه ممنون میشم اگر بگید بقیه شرایط به چه شکلی هست.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام و احترام

بنده میخوام از سایت علی اکسپرس خرید کنم .

چون حساب پیپال دارم میخوام مرحله پرداخت رو خودم انجام بدم و اینکه ممنون میشم اگر بگید بقیه شرایط به چه شکلی هست.

سلام
کل پروسه خرید باید توسط ما انجام شود.

mamadco

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
ببخشید اگه بخوایم مثلا گوشی سفارش بدیم گرون تر از قیمت بازار برامون میوفته درسته ؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
ببخشید اگه بخوایم مثلا گوشی سفارش بدیم گرون تر از قیمت بازار برامون میوفته درسته ؟
سلام
بستگی به نوع گوشی داره ، آیفون و گلکسی شاید نه

djembe2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بالا