• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام

طبق تجربه شما گوشی از سایت یا بازار خریداری بشه برای مشتری به صرفه تره یا از طریق شما ؟
لطفا یکی دوتا سایت معتبر و ارزون در زمینه فروش موبایل هم معرفی کنید.... تشکر

سلام

بنظر من قیمت گرفتن ضرر نداره چون خود شما باید تشخیص بدید که براتون بصرفس یا نه .

eBay | Electronics, Cars, Clothing, Collectibles and More Online Shopping
Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more
First for Smartphones, Tablets, Laptops and Accessories - Expansys.com UK

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام دوست گرامی؛
یه سوال دارم؛ اگه یه کمپانی در عجمان یا دبی نماینده ی رسمی فروش داشته باشه، آیا شما امکان خرید و ارسال به ایران دارید؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
دوست من یک سئوالی داشتم از شما.دقیقا کار شما چیست؟اگر فقط واریز هزینه است که این کار خیلی راحت است وقتی قیمت رو گرفتی به یکی از سایت های ایرانی که کارشون پرداخت پی پال است پول رو میدیم و محصول رو میخریم.مشکل کار توی این کار ها ترخیصی گمرک است.مثلا من تعدادی جنس خریدم که نیاز داره از گمرک رد بشه.ایا شما محصولی که وارد شد از گمرک هم ترخیص میکنید؟اگر اینطوریه که کارتون خوبه.ولی اگر اینطوری نیست یعنی اینکه من 20 درصد الکی به شما دادم.چندین سایت ایرانی هستند که خدمات پی پال رو انجام میدن درصدی هم مطالبه نمیکنند.

سلام

> کار ما خرید + ارسال آن تا ایران (اگر بصورت مستقیم ارسال نشود) است البته فقط با سیستم پستی .
> متاسفانه ما کار ترخیص رو انجام نمیدیم چون امکاناتش رو در اختیار نداریم .
> خوشبختانه طبق نظر خودتون چندین سایت و شرکت هستند که کار پرداخت آنلاین رو انجام میدن پس از نظر پرداخت آنلاین مشکلی وجود نداره .

نکته : پرداخت آنلاین شاید کار ساده ای باشد (البته به نظر من نیست) ولی پیگیری مسائل مربوط به پرداخت مهمتر هست . مثلا اگر فروشنده کلاهبردار بود و یا کالاتون ارسال نشد . ضمن اینکه ما امکان خرید کالاهایی که فقط به امریکا , انگلستان و چین ارسال (شیپ) میشوند رو هم داریم .

موفق باشید .

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوست گرامی؛
یه سوال دارم؛ اگه یه کمپانی در عجمان یا دبی نماینده ی رسمی فروش داشته باشه، آیا شما امکان خرید و ارسال به ایران دارید؟

سلام

از دفتر امارات سئوال میگیرم بهتون پاسخ میدم .

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
سلام... بسته من گویا برای تحویل امده رابط شما تشریف نداشتن... یه بررسی کنید لطفا که یه وقت برگشت نخوره
بعد خبرشو بهم بدین که چیکار کنم
آپـــــــــــــــــ

prjroom

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
قیمت گوشی HTC evo 3d GSM رو میخواستم
با تشکر

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام... بسته من گویا برای تحویل امده رابط شما تشریف نداشتن... یه بررسی کنید لطفا که یه وقت برگشت نخوره
بعد خبرشو بهم بدین که چیکار کنم
آپـــــــــــــــــ

آدرسی که بهتون دادم هر روز از ساعت 7 صبح تا 10 شب افرادی برای تحویل گرفتن هستند.
کسی تاکنون برای تحویل سفارش شما مراجعه نکرده است.

lind

Registered User
لایک‌ها
3

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوال مثلا اگه من کیندل آمازون سفارش بدم.. مستقیم به دستم میرسه؟ یا باید برم گمرک که ترخیص کنم؟ چقدر هزینه باید بدم؟

بالا