IranDeliver.com
Registered User
درخواستم رو فرستادم.فقط یکم عجله دارم
پ خ شد .
درخواستم رو فرستادم.فقط یکم عجله دارم
سلام
طبق تجربه شما گوشی از سایت یا بازار خریداری بشه برای مشتری به صرفه تره یا از طریق شما ؟
لطفا یکی دوتا سایت معتبر و ارزون در زمینه فروش موبایل هم معرفی کنید.... تشکر
دوست من یک سئوالی داشتم از شما.دقیقا کار شما چیست؟اگر فقط واریز هزینه است که این کار خیلی راحت است وقتی قیمت رو گرفتی به یکی از سایت های ایرانی که کارشون پرداخت پی پال است پول رو میدیم و محصول رو میخریم.مشکل کار توی این کار ها ترخیصی گمرک است.مثلا من تعدادی جنس خریدم که نیاز داره از گمرک رد بشه.ایا شما محصولی که وارد شد از گمرک هم ترخیص میکنید؟اگر اینطوریه که کارتون خوبه.ولی اگر اینطوری نیست یعنی اینکه من 20 درصد الکی به شما دادم.چندین سایت ایرانی هستند که خدمات پی پال رو انجام میدن درصدی هم مطالبه نمیکنند.
سلام دوست گرامی؛
یه سوال دارم؛ اگه یه کمپانی در عجمان یا دبی نماینده ی رسمی فروش داشته باشه، آیا شما امکان خرید و ارسال به ایران دارید؟
قیمت این محصول چند در میاد؟؟
Kindle with Special Offers, Wi-Fi, Graphite, 6" Display with New E Ink Pearl Technology
Amazon Kindle
پ.خ دادم چک کنید
سلام میخواستم قیمت تموم شده اینو بهم بدین:
Vivitar 7mm f/3.5 Series 1 Fisheye Manual Focus Lens 7MMN B&H
سلام
قیمت گوشی HTC evo 3d GSM رو میخواستم
با تشکر
سلام... بسته من گویا برای تحویل امده رابط شما تشریف نداشتن... یه بررسی کنید لطفا که یه وقت برگشت نخوره
بعد خبرشو بهم بدین که چیکار کنم
آپـــــــــــــــــ
این لینک رو قیمت بدید:متاسفانه امکان خرید نیست چون فقط کارت اعتباری رو برای پرداخت قبول میکنه .
سلام
لینکش رو از ebay یا amazon قرار بدید تا برآورد قیمت بشه .