• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

MaJiD Wave

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوست عزیز این محصول که به آدرس شما ارسال شده 4 روزه رسیده پست امارات... توی سایتش هم زده "مراجعه شد برای تحویل" متاسفانه انگار رابط شما نبودن... دفعه پیش زودتر کارم انجام شد اینبار انگار داره همش عقب میافته
لطفا بررسی کنید چند روز دیگه برگشت میخوره امریکا :eek: خواهش میکنم یه هماهنگی کنید برن تحویل بگیرن برگشت بخوره کل پولی که دادم از بین میره

دوست گرامی جواب منو نمیدی؟ :eek:

Last edited:

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
دوست گرامی جواب منو نمیدی؟ :eek:

دوست عزیز اگز بعضی جواب ها دیرتر داده میشود چون گروه ما یک نفر نیست و هر کسی مسئول کاری هست و نیاز یه این بوده که در مورد سفارش و ..... شما اطلاعات دقیق گرفته شود و نه اینکه فقط وعده بدهم

الان هم من من که جواب میدهم شخصی هستم که قرار هست سفارش شما رو در امارات تحویل بگیرد و نه دوستی ه معمولا اینجا پاسخ دوستان رو میدهد .

در مورد سفارش شما هم خوبه ما قبلا با همدیگر یک بار کار کردیم که اعتماد رو داریم .
دوست عزیز ادرسی که به شما داده شده هر روز از ساعت 8 صبح نا 10 شب افرادی برای تخویل گرفتن سفارش هستند.و من به شما این تضمین رو میدهم که کسی مراجعه نکرده برای تحویل . فقط 1% ممکن است به صندوق پستی رفته باشد که ان هم احتمالش ضعیف است ولی امروز براتون چک میکنم.

در نهایت هم شما میدانید و من هم میدانم که اگر بسته شما برگشت بخورد من هم به اندازه شما ضرر میکنم چون دیگر از کارمزد ایران خبری نیست پس این دلیل خوبی هست که من هم پیگیر باشم که بودیم برای همه سفارشات.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354

CDC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دست اندرکاران بازار کسب و تجارت
من احتیاج فوری و مبرم به کابل پروگرام بیسیم های موتورولای زیر را دارم
کابل پروگرام انواع بیسیم موتورولا
gp338
gp338 plus
gp328
gp328 plus
gp300
gp68
gp88s
GM3188
GM300
M120
SM120
GR300
GR1225
GM950
راستی تمام این مدل ها با یک کابل پروگرام میشه این هم نمونه عکسی از این کابل
untitled.JPG
در صورت داشتن یا تهیه آن قیمت تمام شده آن چقدر درمیاد ؟ من منتظرم هرچه زودتر بی زحمت جواب بدید.
ممنون میشم که راهنمائی و جواب بدید.
با تشکر

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

raxo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Last edited:

godman757

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
تبلت اچ پی تاچ پد هم دارین؟
قیمت ها در امریکا و انگلیس خیلی پایین آمده.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
آقا یه مشکلی برای من پیش اومده خواستم ببینم شما میتونی کاری انجام بدی که این مشکل رو دور بزنیم :(
من تقریبا هر ماه 2-3 تا سفارش از امریکا دارم، سابقا مستقیم به ایران ارسال میشد، تا اینکه یکماه پیش دوستی که برام ارسال میکرد گفت "به علت تحریم ها و قوانین جدید از ارسال مرسولات با ارزش دلاری بالای 100 دلار معذوریم" که تمام بسته های من هم بالای 200 دلار بودن... منتها به دلیل دوستی چند ساله ای که باهاش داشتم و چند بار کریسمس براش پسته پست کرده بودم، قبول کرد که بسته رو به امارات و آدرس شما ارسال کنه که کرد (علیرغم اینکه قانون تحریم های علیه ایران در امریکا تصریح میکنه که اگه فرستنده بدونه که بسته بعد از کشور مقصد به ایران ارسال میشه باز هم خلاف قانونه) ولی به هرحال قبول کرد که ارسال کنه... حالا این دوست من مزدوج شده داره میره نیویورک زندگی کنه، برادرش مدیریت سفارشات رو بدست گرفته، دیگه قبول نمیکنه که به امارات ارسال کنه :( میگه "چون از امارات قراره به ایران ارسال بشه غیر قانونیه" من بهش گفتم شما فرض کن پروسه ی ارسال در امارات تموم میشه بازهم میترسه (خب قوانین امریکا سختگیرانه هست) .... به همین دلیل دیگه اصلا امکان سفارش به آدرس شما بنام رابط شما که فکر کنم آقای "قهاری" هست رو ندارم... خواستم ببینم آدرس دیگه ای در امارات دارید که به اونجا ارسال بشه اینجوری با یه ایمیل متفاوت میتونم بهش سفارش بدم یه آدرس دیگه هم بدم هیچ اسمی هم از ایران برده نمیشه :happy:

مرسی/

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام به همه دست اندرکاران بازار کسب و تجارت
من احتیاج فوری و مبرم به کابل پروگرام بیسیم های موتورولای زیر را دارم
کابل پروگرام انواع بیسیم موتورولا
gp338
gp338 plus
gp328
gp328 plus
gp300
gp68
gp88s
GM3188
GM300
M120
SM120
GR300
GR1225
GM950
راستی تمام این مدل ها با یک کابل پروگرام میشه این هم نمونه عکسی از این کابل
مشاهده پیوست 72863
در صورت داشتن یا تهیه آن قیمت تمام شده آن چقدر درمیاد ؟ من منتظرم هرچه زودتر بی زحمت جواب بدید.
ممنون میشم که راهنمائی و جواب بدید.
با تشکر

سلام

دوست عزیز لینک از هر وبسایتی که این نوع کابل ها رو می فروشه قرار بدید تا برآورد قیمت بشه . ما فقط از طریق وبسایتهای فروش , خرید انجام میدیم .

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
تبلت اچ پی تاچ پد هم دارین؟
قیمت ها در امریکا و انگلیس خیلی پایین آمده.

سلام

ما کالایی رو موجود نداریم و فقط سفارش میگیریم . لینک از هر وبسایتی که مایل هستید قرار بدید تا برآورد قیمت بشه .

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
آقا یه مشکلی برای من پیش اومده خواستم ببینم شما میتونی کاری انجام بدی که این مشکل رو دور بزنیم :(
من تقریبا هر ماه 2-3 تا سفارش از امریکا دارم، سابقا مستقیم به ایران ارسال میشد، تا اینکه یکماه پیش دوستی که برام ارسال میکرد گفت "به علت تحریم ها و قوانین جدید از ارسال مرسولات با ارزش دلاری بالای 100 دلار معذوریم" که تمام بسته های من هم بالای 200 دلار بودن... منتها به دلیل دوستی چند ساله ای که باهاش داشتم و چند بار کریسمس براش پسته پست کرده بودم، قبول کرد که بسته رو به امارات و آدرس شما ارسال کنه که کرد (علیرغم اینکه قانون تحریم های علیه ایران در امریکا تصریح میکنه که اگه فرستنده بدونه که بسته بعد از کشور مقصد به ایران ارسال میشه باز هم خلاف قانونه) ولی به هرحال قبول کرد که ارسال کنه... حالا این دوست من مزدوج شده داره میره نیویورک زندگی کنه، برادرش مدیریت سفارشات رو بدست گرفته، دیگه قبول نمیکنه که به امارات ارسال کنه :( میگه "چون از امارات قراره به ایران ارسال بشه غیر قانونیه" من بهش گفتم شما فرض کن پروسه ی ارسال در امارات تموم میشه بازهم میترسه (خب قوانین امریکا سختگیرانه هست) .... به همین دلیل دیگه اصلا امکان سفارش به آدرس شما بنام رابط شما که فکر کنم آقای "قهاری" هست رو ندارم... خواستم ببینم آدرس دیگه ای در امارات دارید که به اونجا ارسال بشه اینجوری با یه ایمیل متفاوت میتونم بهش سفارش بدم یه آدرس دیگه هم بدم هیچ اسمی هم از ایران برده نمیشه :happy:

مرسی/

خیر ادرس تجاری دیگری نداریم . ضمن اینکه اگر کالا تحریمی باشد اصلا انجام نمیدهیم چون به ریسکش نمی ارزه.

سفارشی که توی راه هم هست به همین صورت هست ؟ یا اونو اصلا ارسال نکرده ؟ چون امروز هم صندوق پستی رو چک کردم چیزی نبود.

بالا