IranDeliver.com
Registered User
سلام.
سایت برای خرید کفش بوتت مردانه سر دارید برای سفارش دادن؟
ممنون
سلام
توی ebay - amazon -aliexpress جستجو کنید .
سلام.
سایت برای خرید کفش بوتت مردانه سر دارید برای سفارش دادن؟
ممنون
VALENTINE'S DAY GIFT = CRYSTAL SWAN LAKE & RED ROSE ART | eBay
Stylish mens Short sleeve Tshirt Hoodie No16 BLACK Sz-S | eBay
سلام این دو تا جنس رو با هم میخواستم لطفا
اگه قیمت خوب باشه 100% میخوام، خیلی سریع
با تشکر
پ خ شد .
برای من چیزی نیومد!
دوست عزیز این محصول که به آدرس شما ارسال شده 4 روزه رسیده پست امارات... توی سایتش هم زده "مراجعه شد برای تحویل" متاسفانه انگار رابط شما نبودن... دفعه پیش زودتر کارم انجام شد اینبار انگار داره همش عقب میافته
لطفا بررسی کنید چند روز دیگه برگشت میخوره امریکا خواهش میکنم یه هماهنگی کنید برن تحویل بگیرن برگشت بخوره کل پولی که دادم از بین میره
دوست گرامی جواب منو نمیدی؟
اقا جواب مارو نمیدی؟
NikeStore. Shop the Official Nike Store for Shoes, Clothing & Gear
سلام
قیمت این 4 تا تی شرت بالا چند میشه؟با توجه به free shipping خرید بالای 100 دلار؟
با سلام به همه دست اندرکاران بازار کسب و تجارت
من احتیاج فوری و مبرم به کابل پروگرام بیسیم های موتورولای زیر را دارم
کابل پروگرام انواع بیسیم موتورولا
gp338
gp338 plus
gp328
gp328 plus
gp300
gp68
gp88s
GM3188
GM300
M120
SM120
GR300
GR1225
GM950
راستی تمام این مدل ها با یک کابل پروگرام میشه این هم نمونه عکسی از این کابل
مشاهده پیوست 72863
در صورت داشتن یا تهیه آن قیمت تمام شده آن چقدر درمیاد ؟ من منتظرم هرچه زودتر بی زحمت جواب بدید.
ممنون میشم که راهنمائی و جواب بدید.
با تشکر
سلام
آقا پ.خ دادم
Mikuni TM40-6 Flat Slide Carburetor 40mm Pump Carb | eBay
Mikuni TM36-68 Flat Slide Carburetor 36mm Pump Carb - eBay (item 170616515481 end time Sep-12-11 12:22:36 PDT)
سلام
محبت کنید قیمت اینهارو بصورت جدا گانه تحویل تهران بدید ممنون میشم البته یکیش میخوام بخرم ..
New Mikuni Flat Slide 36mm 4 Stroke Carburetor & Pump on eBay!
سلام
تبلت اچ پی تاچ پد هم دارین؟
قیمت ها در امریکا و انگلیس خیلی پایین آمده.
آقا یه مشکلی برای من پیش اومده خواستم ببینم شما میتونی کاری انجام بدی که این مشکل رو دور بزنیم
من تقریبا هر ماه 2-3 تا سفارش از امریکا دارم، سابقا مستقیم به ایران ارسال میشد، تا اینکه یکماه پیش دوستی که برام ارسال میکرد گفت "به علت تحریم ها و قوانین جدید از ارسال مرسولات با ارزش دلاری بالای 100 دلار معذوریم" که تمام بسته های من هم بالای 200 دلار بودن... منتها به دلیل دوستی چند ساله ای که باهاش داشتم و چند بار کریسمس براش پسته پست کرده بودم، قبول کرد که بسته رو به امارات و آدرس شما ارسال کنه که کرد (علیرغم اینکه قانون تحریم های علیه ایران در امریکا تصریح میکنه که اگه فرستنده بدونه که بسته بعد از کشور مقصد به ایران ارسال میشه باز هم خلاف قانونه) ولی به هرحال قبول کرد که ارسال کنه... حالا این دوست من مزدوج شده داره میره نیویورک زندگی کنه، برادرش مدیریت سفارشات رو بدست گرفته، دیگه قبول نمیکنه که به امارات ارسال کنه میگه "چون از امارات قراره به ایران ارسال بشه غیر قانونیه" من بهش گفتم شما فرض کن پروسه ی ارسال در امارات تموم میشه بازهم میترسه (خب قوانین امریکا سختگیرانه هست) .... به همین دلیل دیگه اصلا امکان سفارش به آدرس شما بنام رابط شما که فکر کنم آقای "قهاری" هست رو ندارم... خواستم ببینم آدرس دیگه ای در امارات دارید که به اونجا ارسال بشه اینجوری با یه ایمیل متفاوت میتونم بهش سفارش بدم یه آدرس دیگه هم بدم هیچ اسمی هم از ایران برده نمیشه :happy:
مرسی/