• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

CDC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوست عزیز لینک از هر وبسایتی که این نوع کابل ها رو می فروشه قرار بدید تا برآورد قیمت بشه . ما فقط از طریق وبسایتهای فروش , خرید انجام میدیم .

با سلام
اینم لینک فروش از وب سایت ebay
USB Programming Cable FOR Motorola GP338+ GP328+ plus | eBay
در صورت امکان زودتر جواب این درخواست را ارسال کنید
با تشکر

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
خیر ادرس تجاری دیگری نداریم . ضمن اینکه اگر کالا تحریمی باشد اصلا انجام نمیدهیم چون به ریسکش نمی ارزه.

سفارشی که توی راه هم هست به همین صورت هست ؟ یا اونو اصلا ارسال نکرده ؟ چون امروز هم صندوق پستی رو چک کردم چیزی نبود.

نه دوست عزیز جزو ممنوعات نیست... بلندگو و لوازم صوتی
اون سفارش ارسال شده دوست گرامی، به همون آدرسی که داده بودین ارسال شده ... امکانش نیست گیرنده بره اداره پست تحویل بگیره؟ من نمیدونم روال کاری شما چطوریه ولی من اگه بودم ترجیح میدادم خودم شخصا یه سر برم اداره پست تحویل بگیرم تا اینکه 300 دلار پول مشتری از بین بره... اگه برگشت بخوره امریکا دقیقا انگار 300 دلار رو ریختم تو جوی آب :( والله به خدا رسیده امارات.. به هرکی که شما قبولش داری رسیده امارات... آقا تو پست ایران هم یه بخش هست با عنوان "پست معطله" که بسته هایی که رسیده ولی تحویل نشده به هر دلیلی اونجا انبار میشه که گیرنده میتونه با مراجعه ی حضوری تحویل بگیره... امکانش نیست اینکارو برام انجام بدین؟ :(
دیگه واقعا دارم ناامید میشم به رسیدن این مرسوله :(

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
نه دوست عزیز جزو ممنوعات نیست... بلندگو و لوازم صوتی
اون سفارش ارسال شده دوست گرامی، به همون آدرسی که داده بودین ارسال شده ... امکانش نیست گیرنده بره اداره پست تحویل بگیره؟ من نمیدونم روال کاری شما چطوریه ولی من اگه بودم ترجیح میدادم خودم شخصا یه سر برم اداره پست تحویل بگیرم تا اینکه 300 دلار پول مشتری از بین بره... اگه برگشت بخوره امریکا دقیقا انگار 300 دلار رو ریختم تو جوی آب :( والله به خدا رسیده امارات.. به هرکی که شما قبولش داری رسیده امارات... آقا تو پست ایران هم یه بخش هست با عنوان "پست معطله" که بسته هایی که رسیده ولی تحویل نشده به هر دلیلی اونجا انبار میشه که گیرنده میتونه با مراجعه ی حضوری تحویل بگیره... امکانش نیست اینکارو برام انجام بدین؟ :(
دیگه واقعا دارم ناامید میشم به رسیدن این مرسوله :(

دوست عزیز من نگفتم شما دروغ میگید من خودم الان امارات هستم برای همین هم خودم پیگیر کار شما بودم و بهتون چندین بار هم گفتم که صندوق پستی رو چک میکنم سفارشات از USPS میره صندوق پستی و اگر سفارشی بیاد حتی اگر توی صندوق پستی جا نشه یک نامه میگذارن ک مراجعه کنید دفتر پستی که جفتش هست و تحویل گرفته بشه کالا که 2 سری که چند روز گذشته چک کردم هیچ چیزی نبوده و الان هم اینجا تعطلیلات عید فطرشون هست یعنی از 2 روز پیش شروع شده اما من باز هم صندوق رو مجدد چک میکنم . همانقدر که این موضوع برای شما مهم هست برای ما هم مهم هست چون ما هم دوست داریم این کار انجام بشود و کارمزدش رو بگیریم اما روش کاری سیستم پست امارات به این صورت هست . میگم اولین باز هم هست که ب ین صورت شده ما اکثر سفارشای که مستقیم خرید میشود به امارات با USPS بوده و بدون مشکل . نکته جالب همین کد پیگیری هست که آنلاین هم به این صورت نشون میده
شما در مورد کد پیگیری یک سوالی از فرستنده بکن ببین چرا اینطوری هست.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
دوست عزیز من نگفتم شما دروغ میگید من خودم الان امارات هستم برای همین هم خودم پیگیر کار شما بودم و بهتون چندین بار هم گفتم که صندوق پستی رو چک میکنم سفارشات از USPS میره صندوق پستی و اگر سفارشی بیاد حتی اگر توی صندوق پستی جا نشه یک نامه میگذارن ک مراجعه کنید دفتر پستی که جفتش هست و تحویل گرفته بشه کالا که 2 سری که چند روز گذشته چک کردم هیچ چیزی نبوده و الان هم اینجا تعطلیلات عید فطرشون هست یعنی از 2 روز پیش شروع شده اما من باز هم صندوق رو مجدد چک میکنم . همانقدر که این موضوع برای شما مهم هست برای ما هم مهم هست چون ما هم دوست داریم این کار انجام بشود و کارمزدش رو بگیریم اما روش کاری سیستم پست امارات به این صورت هست . میگم اولین باز هم هست که ب ین صورت شده ما اکثر سفارشای که مستقیم خرید میشود به امارات با USPS بوده و بدون مشکل . نکته جالب همین کد پیگیری هست که آنلاین هم به این صورت نشون میده
شما در مورد کد پیگیری یک سوالی از فرستنده بکن ببین چرا اینطوری هست.

خیلی ممنون از پیگیری شما از فرد با مسئولیتی مثل شما غیر ازین هم انتظار نمیره، اگه غیر ازین بود اینقدر مراجعه کننده و سفارش نمی داشتید :happy:
کد رهگیری درسته اینجا میتونید ببینید دیروز هم که وضعیت رو نشون نمیداد احتمالا سرور پست امریکا دان شده بود... الان نشون میده و آخرین وضعیت اینه:
We attempted to deliver your item in UNITED ARAB EMIRATES at 9:07 am on August 22, 2011.

در تاریخ 22 اگوست برای تحویل مراجعه شد، حضور نداشتید.

حالا باز شما یه پیگیری بکنید ، نمیشه به پست محلی مراجعه کنید با ارائه کد رهگیری پیگیری کنید؟ :(

Ali+Reza

Registered User
لایک‌ها
1
IranDeliver.com جان ، شما خرید اکانت پرمیوم یک سایت هم انجام میدید؟
یه سایت خارجی هست میخوام اکانت پرمیوم ازش بخرم. نحوه ی خریدش هم از طریق درگاه CashU هست. میتونید انجام بدید؟
قیمت اکانت پرمیومش 10 یورو هست. اونوقت شما با من چقدر حساب میکنید در نهایت؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
خیلی ممنون از پیگیری شما از فرد با مسئولیتی مثل شما غیر ازین هم انتظار نمیره، اگه غیر ازین بود اینقدر مراجعه کننده و سفارش نمی داشتید :happy:
کد رهگیری درسته اینجا میتونید ببینید دیروز هم که وضعیت رو نشون نمیداد احتمالا سرور پست امریکا دان شده بود... الان نشون میده و آخرین وضعیت اینه:
We attempted to deliver your item in UNITED ARAB EMIRATES at 9:07 am on August 22, 2011.

در تاریخ 22 اگوست برای تحویل مراجعه شد، حضور نداشتید.

حالا باز شما یه پیگیری بکنید ، نمیشه به پست محلی مراجعه کنید با ارائه کد رهگیری پیگیری کنید؟ :(

فکر نمیکنم به این صورت باشه روش کاریشون // بازم براتون سوال میکنم جالبه که بعد از 22 وم که امده بگفته خودشون دیگه مراجعه نشده و یا حتی تماس تلفنی

IranDeliver.com جان ، شما خرید اکانت پرمیوم یک سایت هم انجام میدید؟
یه سایت خارجی هست میخوام اکانت پرمیوم ازش بخرم. نحوه ی خریدش هم از طریق درگاه CashU هست. میتونید انجام بدید؟
قیمت اکانت پرمیومش 10 یورو هست. اونوقت شما با من چقدر حساب میکنید در نهایت؟

سلام متاسفانه پرداخ انلاین زیر 500 دلار انجام نمیدهیم

سلام
لطفا" قیمت این تبلت(قیمتی که بدستم می رسد)
HP TouchPad 32GB, Wi-Fi, 9.7in - Black | eBay

سلام
لطفا" قیمتی نهایی این هم لطف کنید (قیمتی که بدستم می رسد)
HP TouchPad 32GB, Wi-Fi, 9.7in - Black | eBay

لینک اول 450

لینک دوم مزایده هست.

mamal72

Registered User
لایک‌ها
4
سلام حسته نباشید ...
قیمت چند تا کالا میخواستم ...
اگر ممکنه هست آیدی یاهوتون رو برام پ.خ کنید ...
ممنون ...

m1lad

Registered User
لایک‌ها
6
سلام

بنده خرید 700 دلاری دارم راهنماییم میکنید ؟

بالا