دوستان من یدونه blackberry مدل ۹۹۰۰ خریدم میخام با پست بفرستم ایران ،می خواستم بدونم تو ایران شامل مالیات میشه یعنی اگه ۶۰۰ دلار باشه قیمت گوشی تو ایران پست به خاطرش مالیات میگیره یا نه
ممنون
سلام
دوست عزیز شما دارو هم میتونید بخرید؟
منظورم از دارو دقیقا قرصهای بیماری دیابت کانادیی هست که مدتیه توی ایران گیر نمیآد. ممنون.
سلام
احیانا شما سایت مناسبی در زمینهي دارو نمی شناسید؟
ممنون.
سلام
دوست خوبم من با شما در PT آشنا شدم و خریدم رو اینجا پیگیری میکنم هر چند که پ خ من رو جهت پیگیری این آخر سری اینجا جواب نمی دادید چون توافقات قبل از خرید هم اینجا انجام شد ،.
فرمودید حداکثر 3 هفته زمان برای ارسال - 18 روز از زمان واریز وجه گذشته و پیگیری که انجام شد همکاراتون به من اطلاع دادن ساعتی که قسط خرید داشتم توسط شرکتش دیگه تولید نمیشه و زمان بیشتری میبره تا تولید و ارسال بشه گفتن یک هفته تا تولید و تحویل به فروشنده که باز گفتن یا کنسل کنید یا منتظر باشد من نمی تونم منتظر تولید مجدد بمونم با این بدقولی و ایرانی بازی که ebay کرده و دوباره منتظر باشم که شما زحمت بکشید و ارسال کنید زمان زیادی می بره و من بدقول می شم
فکر نمیکردم خرید از ebay به این صورت باشه و جنسی که موجود ندارن لینک فروش گذاشتن خیلی تعجب کردم !!
خواهش میکنم وجه که واریز کردم سریعتر برگشت بزنید که من هم پیش دوستی که براشون می خواستم اینکار انجام بدم بدقول نشم مشخصات حسابم براتون پ خ میزنم
قبلا هم از حسن نیت شما کمال تشکر دارم
منتظرم ممنون
سلام و با تشکر از شما
خدا خیرتون بده ایشالا
می خواستم ببینم امکان خرید این گوشی واسه من از اپل استور امریکا رو دارید؟؟؟
iPhone 4 - Buy iPhone 4 for AT&T, Verizon or Sprint - Apple Store (U.S.)
آیفون 4 8 گیگ لاک رنگ مشکی. قیمت 99$ AT&T
خودم آنلاکش میکنم
یاآیفون 4اس لاک 16 گیگ
iPhone 4S - Get the New iPhone 4S in White or Black - Apple Store (U.S.)
با تشکر از شما
عزیز xbox موجود تو این لینک چند در میاد تا برسه دستم ؟
100 $ تخفیف خورده و 50$ گیفت کارت آمازون .
Amazon.com: Game Deals
لطفا سریع جواب بدید .
لطفا این لینک رو ببینید و قیمت بدید..میخوام حدود قیمت دستم بیاد تا چند تایی سفارش بدم..با سپاس فراوانWe Are The World USA for Africa Gatefold Vinyl Record | eBay