مهندس جان اگر تاخیر از آماتوری فروشنده بوده چرا شما گزارش به Ebay نمیدی که جلو فعالیت این فروشنده بدقول ، آماتور گرفته بشه ؟ و ایرانی بازی در نیاره !!!!
خرید ساعت که کنسل شد و وجه که من پرداخت کردم هم هنوز برگشت نزدید و الان نزدیک به یکماه داره میشه تا زمانی هم که من پ خ به شما نزنم به من اطلاع نمیدید از وضعیت
آیا در این مدت این حق من نبوده که حداقل در هفته یکبار بدون اینکه من خودم پیگیری کنم من رو در جریان قرار بدید
من تا کی باید منتظر بمونم ؟
طبق گفته خودتون من تا آخر هفته منتظر برگشت وجه هستم
فروشنده رو که خودتون لینک دادید در حالت عادی هم فروشنده در عکس زیر مشخصه تا 15 روز وقت داشته
http://www.img.irandeliver.com/?di=U6A1
که قبل از پایان این مدت هم باهاشون مکاتبه شده و خودشون هم معذرت خواهی کردن و گفتند سعی میکنن طرف 5 روز بعد از وقت عادی که داشتن سفارش رو ارسال میکنن که شما فرمودید نه کنسل بشه منم براتون کنسل کردم
ثبت سفارش شما
Wednesday, November 9, 2011 11:12 PMMessage body
بوده یعنی روزی که شما خواستید سفارش رو کنسل کنید تا همون روز فروشنده وقت داشته و تاخیری نکرده نکرده . دوست عزیز ما به اندازه پست هایی که این تاپیک خورده از Ebay خرید داشتیم و بدون خرید میتوانیم تشخیص بدیم که فروشنده مشکل داشته یا نه حالا شما حساس هستید مشکل فروشنده نیست که من بخواهم فشار روش بیارم
ضمن اینکه فروشنده شما
Seller info
trentto ( 6202)
99.9% Positive feedback
6202 تا فید بک دارد که 99.9% انها مثبت بوده یعنی ایشون تاحالا بالای 6000 تا خرید و فروش توی ebay انجام داده که 99.9% اونها موفق بوده و 2 طرف راضی از سفارش
ساعت شما هم
History: 10 sold
10 تا دونه تا حالا فروخته / بعد من ریپورت ایشون رو به Ebay بدم بگم چرا سفارش من نرسیده در صورتی که ایشون 15 روز وقت داشته و 15 روز هنوز تمام نشده ؟
در هر صورت سفارش کنسل شده و ایشون هم هزینه رو برگشت زدن و هزینه هم همان روی که به حساب ما برگشت خورد میدهم خدمتتون
این مطلب رو هم 4 بار براتون پیغام خصوصی شده که میگید در جریان نیستید.
در مورد اطلاع دادن هم روز اول گفته شده سفارشات 20 روزه معمولا میرسد اگر از این زمان گذشت و نرسید به هر دلیلی بعد ما با دوستان تمام میگیریم و نتیجه رو بهشون اعلام میکنیم.