- نوشتهها
- 1,586
- لایکها
- 377
دوستان لطفا زود قضاوت نکنین.....
بچه ها من یه نظری دارم:
ظاهرا 17 نفر تا به حال پول ریختند به حساب. پس 3 نفر دیگه مونده. یعنی 3*17000=51000.
این 51000 تومان را بین این 17 نفر تقسیم کنیم که میشه نفری 3000 تومان. و اگر ایرانی آزاد موافق باشند ما پول را به حسابشون واریز کنیم. چون فکر میکنم کسی تمایلی به شریک شدن نداره...
نظر بقیه ی دوستان چیه؟؟؟؟ موافق اند؟؟؟؟؟
بچه ها من یه نظری دارم:
ظاهرا 17 نفر تا به حال پول ریختند به حساب. پس 3 نفر دیگه مونده. یعنی 3*17000=51000.
این 51000 تومان را بین این 17 نفر تقسیم کنیم که میشه نفری 3000 تومان. و اگر ایرانی آزاد موافق باشند ما پول را به حسابشون واریز کنیم. چون فکر میکنم کسی تمایلی به شریک شدن نداره...
اگر 17 نفر پول ریخته باشن + جناب ایرانی آزاد میشه 18 نفر و دونفر میمونه
درهرحال من موافقم
نه دوست عزیز آقای ایرانی آزاد نیازی به اشتراک ندارند.
ایشون قرار شد که 400 تا DVD را رایت کنند و نیازی به اشتراک ندارند. از همون اول قرارمون این بود.
منم باهاتون شریک میشم.
در مورد هزینه هم اینو عرض کنم که شما میتونید 190 تومن دی وی دی T-GATE بخرید.هزینه پاکت حباب دار و پست هم واسه هر نفر دقیقا میشه 2100 تومن(البته با احتساب کاور ضد خش دو طرفه).
اگه دوستان وقت یا حوصله رایت ندارن میتونن اینو بخرن بفرستن واسه من.من پول رایت کردن 20 سری رو از دوستان نمیگیرم عوضش دی وی دی های اورجینال(شرکتی) رو خودم برمیدارم.از دوستان هم فقط 6500 تومان بابت 23 دی وی دی و هزینه پستش دریافت میشه.
موفق باشید.
به نقل از ایرانی آزاد ::
نوشته ای از ajorlu
سلام اسمایلی عزیز
آقا من کلاسهای کانون زبان رو تا ترم آخر رفتم ولی الان ســه سالی میشه که کار نکردم خیلی چیزارو فراموش کردم
اگر این مجموعه به درد بخور باشه من هستم . چند تا پست از شما تو تاپیکهای دیگه دیدم ، من که به شما کاملا
اطمینان دارم (همه رقمه) رو من حساب کنید شرمنده که زحمتش میفته رو دوش شما
این هم ایمیل من [email protected]
نوشته ای از mr.esmaily
منتظره شما و نظراتتون هستم
نوشته ای از Muhammadinfo
من برای خرید مجموعه شبکه اموزش هستم.
نوشته ای از Imdb
منم هستم .
.
نوشته ای از iman_82
سلام
دوست عزیز روی منم حساب کنید
نوشته ای از babak2006
اقا من هم کاملا پایه ام برای خرید این مجموعه
نوشته ای از archalireza سلام
خواستین بگیرین به منم خبر بدین منم می خوام
نوشته ای از hamid5700
منم هستم .
.
نوشته ای از ایرانی آزاد
منم باهاتون شریک میشم.
فعلا شدیم 9 نفر.
بچه ها من یه نظری دارم:
من نفهمیدم چقدر دیگه باید واریز کنیم؟!!!
در واقع الان سهم هر نفر کلا چقدر شد؟