• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

babak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من هم برای گرفتن دوباره مجموعه هستم هروقت امر کنین پرداخت می کنم
در ضمن با نظر دوستمون rezasafdari کاملا موافقم

M A H T@ B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا تو پی تی جدیدا از این بحث ها و دلخوریها زیاد پیش میاد !
..
خب شما وقتی از کسی اعتماد سازی میخواید ما هم 100% از شما هم میخوایم مهتاب خانم/اقا !
به هر حال این صحیح نیست که میفرمائید ایشون باید اعتماد سازی بکنن و شما نیازی ندارید !
اگه به پست باشه میشه همون قضیه آی دی که خودتون گفتین خب شما خودتون صادقانه بگم یه جور تازه وارد به حساب میاین که بچه های پی تی بهش میگن تنگنا من قصد توهینی ندارم همینجا بگم فقط دارم شفاف سازی میکنم چون احساس میکنم جو داره متشج میشه !
به هر حال خدمت دوستان عرض کنم که به نظر منم نظریه دوستمون sinaarian کاملا منطقی ه ! خب !
برای اینکه ایشون اعتماد به ارسال ایشون بشه .. یه نفر به عنوان معتمد انتخاب میشه .. مبلغ هارو دریافت میکنه !
و اقای sinaarian یه دونه به عنوان نمونه به معتمد میده .. و بعد تائید که شد باقی پول رو میدیم واسه همه ارسال شه ! نشد معتمد متعهد میشه بده ..
خوبه؟!

- موضوع تازه عضوی و اینارو گفتم که هی واسه آیدی اینا میگید به قدمت آیدی هم دقت کنید ! 100% واسه دوستان پی تی همه مشخصه کسی که از سال 2006 عضوه با کسی که سال 2008 میاد عضو میشه زمین تا اسمون فرق داره ! اونی که سال 2006 عضو میشه حداقل 1% بچه های پی تی میشناسنش .. !

آقای محترم من نمیدونم چرا شما همش جای ایشون نظر میدید.کسی از شما نظرتون رو پرسید؟
ایشون گفتن هر کی اعتماد نداره بگه اعتماد سازی کنم منم گفتم.
کسی هم از شما نخواست به من اعتماد کنید.وقتی میگم اولین پست های بنده رو بخونید واسه همینه که ندانسته نظر ندید.من گفتم خودم میخرم و یکی یکی میفرستم و پولش رو میگیرم.نخواستم که کسی پول بریزه به حسابم که حالا شما میخوای اعتماد نکنی.میخوتم صد سال سیا نکنی.
من پیشنهاد دادم سری اول این مجموعه تهیه و ارسال بشه اگه مشکلی نبود بریم سراغ سری دوم.
من گفتم یکی مجموعه رو بخذه با پول خودش( که خودم هم حاضر بودم این کار رو بکنم) و بعدا واسه دوستان ارسال بکنه اونوقت شما میگی من 100% احتیاج دارم اعتماد سازی بکنم؟
لطف کنید جای کس دیگه نظر ندید تا جو متشنج نشه.
تنها سود این تاپیک واسه من اینه که میخوام یه مجموعه 200000 تومنی رو که سروش قیمت خون باباش رو گذاشته روش بخرم 20000 تومان و اینجا رو هم از طریق سرچ عنوان همین مجموعه پیدا کردم.نیومدم از شما بخوام تو رو خدا به من اعتماد کنید.
مثل شما هم بیکار و علاف نیستم که صبح تا شب بیام جواب دیگران رو بدم. ما را به خیر شما امید نیست شر مرسان.
دوستان ببخشند اگه بی ادبی کردم. از خیر خرید این مجموعه هم میگذرم.بعدا اگه دوستان تهیه کردند و امکانش بود از یکیشون میخرم.

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
آقای محترم من نمیدونم چرا شما همش جای ایشون نظر میدید.کسی از شما نظرتون رو پرسید؟
ایشون گفتن هر کی اعتماد نداره بگه اعتماد سازی کنم منم گفتم.
کسی هم از شما نخواست به من اعتماد کنید.وقتی میگم اولین پست های بنده رو بخونید واسه همینه که ندانسته نظر ندید.من گفتم خودم میخرم و یکی یکی میفرستم و پولش رو میگیرم.نخواستم که کسی پول بریزه به حسابم که حالا شما میخوای اعتماد نکنی.میخوتم صد سال سیا نکنی.
من پیشنهاد دادم سری اول این مجموعه تهیه و ارسال بشه اگه مشکلی نبود بریم سراغ سری دوم.
من گفتم یکی مجموعه رو بخذه با پول خودش( که خودم هم حاضر بودم این کار رو بکنم) و بعدا واسه دوستان ارسال بکنه اونوقت شما میگی من 100% احتیاج دارم اعتماد سازی بکنم؟
لطف کنید جای کس دیگه نظر ندید تا جو متشنج نشه.
تنها سود این تاپیک واسه من اینه که میخوام یه مجموعه 200000 تومنی رو که سروش قیمت خون باباش رو گذاشته روش بخرم 20000 تومان و اینجا رو هم از طریق سرچ عنوان همین مجموعه پیدا کردم.نیومدم از شما بخوام تو رو خدا به من اعتماد کنید.
مثل شما هم بیکار و علاف نیستم که صبح تا شب بیام جواب دیگران رو بدم. ما را به خیر شما امید نیست شر مرسان.
دوستان ببخشند اگه بی ادبی کردم. از خیر خرید این مجموعه هم میگذرم.بعدا اگه دوستان تهیه کردند و امکانش بود از یکیشون میخرم.
شما چرا اینقدر عصبی با این موضوع برخورد میکنید؟
شما اگر میخواهید بخرید و بعد شروع بفروش این مجموعه تو این فروم کنید،که دیگه اصلا لازم نبود تو بحثهای این تاپیک شرکت کنید. خب بخرید،یک تاپیک فروش این مجموعه را هم باز کنید.مطمئن باشید بنفع همه هست که این مجموعه را از یک فروشنده بخرند تا بخواهند بصورت اشتراکی تهیه کنند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
شما چرا اینقدر عصبی با این موضوع برخورد میکنید؟
شما اگر میخواهید بخرید و بعد شروع بفروش این مجموعه تو این فروم کنید،که دیگه اصلا لازم نبود تو بحثهای این تاپیک شرکت کنید. خب بخرید،یک تاپیک فروش این مجموعه را هم باز کنید.مطمئن باشید بنفع همه هست که این مجموعه را از یک فروشنده بخرند تا بخواهند بصورت اشتراکی تهیه کنند.
دقیقا با نظر موافقم !

من از کسی نه طرفداری میکنم نه از طرفی نظر دادم سرکار الیه !
تنگنا که میگن اینه نشونه هاشه !

سکوت بهترین گزینس!
اما ادب !! ؟

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تاپیک جدید رو بزن sinaarian

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
شدیدا تایید میشه ..... :happy:

تایید میشه .....
یه پیشنهاد دارم .......
آقا مگه این مجموعه 2 سری نیست ؟
ما تا 10 سال دیگه هم پست بدیم ، از اونجا که این تاپیک بد سابقه است ، به 20 نفر نمی رسیم ! :blink:
پیشنهاد من اینه که ما اول با سقف 15 نفر سری اول این مجموعه رو که قیمتش 66000 تومنه بخریم ....
بعد از خریداری و پخش ، برای سری دوم اقدام می کنیم ، که مطمئنا دیگر دوستان هم اعتماد میکنن و شاید بیشتر از بیست نفر هم داوطلب بشن ....:happy:
---------------------------------------------------
با فرض اینکه 15 نفر بشیم و سری اول مجموعه هم 8 تا دی وی دی باشه و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت بشه :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 4400
2800 برای دی وی دی و حق الزحمه ی رایت
و 1600 تومن هم پست ....
-------------------------------------------------
که مجموعا میشه : 8800 تومان
و زحمتش هم میوفته گردن سینا جان :happy:
حالا اگر کسی به این 8 تومن هم اعتماد نکرد ! :blink: همون مبلغ اولیه رو میده یعنی 4400 ، و بعد از اینکه دوستان اعلام وصول مجموعه رو کردند بقیه پول رو واریز میکنه و مجموعه براش ارسال میشه ......
فقط میمونه زدن تاپیک جدید که یا سینا جان یا اسماعیلی عزیز زحمتش رو می کشن .....
اگر موافقید که بسم الله .....
---------------------------------------------------
در پناه ایزد یکتا :happy:

پیشنهاد خوبیه , دوستان اجازه بدن همین فردا بگیم sinaarian عزیز این مجموعه رو تهیه کنن.

در مورد تاپیک جدید , فکر کنم اگر یک سری از این مجموعه به دست دوستان برسه با وجود اینکه همین الان 16 نفر در اشتراک جدید اعلام آمدگی کردند مشکلی نباشه , با این وجود اگر اکثریت نظرشون بر زدن تاپیک جدیده که حرفی نیست :)

Last edited:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

دوستان اجازه بدن همین فردا بگیم sinaarian عزیز این مجموعه رو تهیه کنن.
:happy:

در مورد تاپیک جدید , فکر کنم اگر یک سری از این مجموعه به دست دوستان برسه با وجود اینکه همین الان 16 نفر در اشتراک جدید اعلام آمدگی کردند مشکلی نباشه , با این وجود اگر اکثریت نظرشون بر زدن تاپیک جداده که خرفی نیست :)
تایید میشه .....
پس اسماعیلی جان نحوه ی خرید مجموعه رو هم به پست اول اضافه کن که اگر دوستی تازه وارد تاپیک شد نیاز نباشه بگرده و ......
برای در جریان گذاشتن بازدید کنندگانی ، که تو تاپیک نمیان هم بد نیست ، تایتل تاپیک رو یکم تغییر بدیم مثلا به در حال خرید یا هر چیزی مشابه دیگه ای ....

اسامی افرادی که که تا اینجا اعلام آمادگی کردند

meysammagical
mr.reza
sparda
iman_82
desertrose
quietman
mr.esmaily
timemachine2029
M A H T@ B
bnc
rezasafdari
sinaarian
mehryar
cyber boy
Imdb
mostafanew

16 نفر

راستی اسماعیلی جان ، اون لیست صفحه ی اول یک انصرافی و یک داوطلب جدید داشت :

کاربر M A H T@ B ، از اشترک انصراف داد
و دوستمون babak2006 هم به جمعمون اضافه شدند

با اعمال این تغییرات ، تعداد اشتراک کننده ها = 16 نفر

-------------------------------------------
مبلغ :
با توجه به اینکه 16 نفر هستیم و سری اول مجموعه هم 8 تا دی وی دی باشه و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت بشه :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 4125 تومن
و 1500 تومن هم پست پیشتاز ....
که مجموعا میشه : 8425 تومن که رندش میشه 8450 تومانپ
--------------------------------------------------
حالا انتخاب با خود دوستانه :
هم میتونند کل مبلغ ( 8450 ) رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 4150 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ ( 4300 ) رو واریز کنند .....

اسماعیلی جان اگر زحمتی نیست ، هر دو نحوه ی خرید رو تو پست اول بذار .....
--------------------------------------------------------------------------------------
موید باشید
در پناه ایزد یکتا:happy:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
رضا جان دستت طلا !
من کوت نکردم چون صفحه کش پیدا میکنه :D

امیدوارم این سری به نتیجه برسه دیگه . . .

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
پست اول به روز شد.

امکان تصحیح عنوان تاپیک نیست متاسفانه

--------

sinaarian جان از این به بعد منتظر اعلام خرید این سری از مجموعه توسط شما و اعلام آمادگیتون هستیم :)

Last edited:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اسماعیلی جان شما یه لطف بکن به دیوید یه پی ام بزن درخواست تغییر عنوان رو بکن
خودش انجام میده

TOOLSman

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من هم هستم دوستان
کل مجموعه باشه بهتره
ممنونم

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
سلام من هم هستم دوستان
کل مجموعه باشه بهتره
ممنونم

دوست عزیزم هدف بر خرید کل مجموعه هست , به دلایلی که بیش از بیست صفحه میشه تصمیم گرفته شد هر سری بصورت جداگانه تهیه بشه

:)

Last edited:

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
رضا جان دستت طلا !
خواهش:blush:

امیدوارم این سری به نتیجه برسه دیگه . . .
انشالله .... :happy:

پست اول به روز شد.
امکان تصحیح عنوان تاپیک نیست متاسفانه
sinaarian جان از این به بعد منتظر اعلام خرید این سری از مجموعه توسط شما و اعلام آمادگیتون هستیم :)
دستت دردنکنه :happy:

اسماعیلی جان شما یه لطف بکن به دیوید یه پی ام بزن درخواست تغییر عنوان رو بکن
خودش انجام میده
تایید میشه .... :happy:
---------------------------------------------
مبلغ :
(با بیشتر شدن ، تعداد مشارکت کننده ها ، مبلغ هم کاهش پیدا می کنه )
با توجه به اینکه 18 نفر هستیم و سری اول مجموعه هم 8 تا دی وی دی باشه و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت بشه :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 3650 تومن
و 1500 تومن هم پست پیشتاز ....
که مجموعا میشه : 7950 تومن که رندش میشه 8000 تومان
هم میتونند کل مبلغ ( 8000 ) رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 3700 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ ( 4300 ) رو واریز کنند .....
البته الان که چک کرم یکی از دوستان mr.reza بن شده بودند !
2 حالت داره ، اگر با یوزر دیگه ای هنوز توی پی تی هستند ، دوباره اعلام آمادگی کنند ولی اگر نیستند ، انصرافی محسوب میشن و با این حساب یه نفر دیگه باید بیاد تا به 18 نفر برسیم .....
موید باشید .....

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
امروز من سری اول این مجموعه را سفارش دادم و قرار شد تا 4 روز دیگه تحویل بگیرم.
مبلغ شد همون 66,600 تومان ولی خانومه گفت 11 دیسک هست، حالا نمیدونم قبلا چرا 8 دیسک بوده ولی الآن شده 11 دیسک ؟!
صبر میکنیم تا تحویل بگیرم، ببینیم چند تا دیسک هست.
درمورد تعداد افراد مشارکت کننده هم، این هفته را صبر کنیم فکر میکنم تعداد بیشتر هم بشه که برای همه بهتر هم هست.

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزيز
من كه به علت سنگيني درسا كمتر وقت ميكنم بيام اما مثل اين كه به يه جاهايي رسيده
من يه تايپيك هم توي يه فرم ديگه زدم ارجاع دادمشون اينجا احتمالا بيان تو اين هفته يه تعداد جديد
با تشكر

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
امروز من سری اول این مجموعه را سفارش دادم و قرار شد تا 4 روز دیگه تحویل بگیرم.
:happy:
مبلغ شد همون 66,600 تومان ولی خانومه گفت 11 دیسک هست، حالا نمیدونم قبلا چرا 8 دیسک بوده ولی الآن شده 11 دیسک ؟!
صبر میکنیم تا تحویل بگیرم، ببینیم چند تا دیسک هست.
من می دونم ...... :D
احتمالا قبلا هم 11 تا بوده ، من از روی قیمتش گفتم شاید 8 تا باشه .... چون قیمت هاش رو مقایسه کردم دیدم سری دوم یکم کمتر ، از دو برابر سری اول قیمتشه و نتیجه گرفتم که سری اول 8 دیسک و سری دوم 15 دیسک .... که الان فهمیدم :D
به هر حال ممنون .... :happy:

درمورد تعداد افراد مشارکت کننده هم، این هفته را صبر کنیم فکر میکنم تعداد بیشتر هم بشه که برای همه بهتر هم هست.
آره باید این هفته رو صبر کنیم ، چون خودشون هم گفتن بسته 4 روز دیگه میرسه و ......
فقط هر جوری برنامه ریزی می کنید ، تعطیلی سه شنبه ، چهارشنبه ، پنج شنبه و جمعه ی هفته ی دیگه رو هم در نظر بگیرید :happy:
-------------------------------
من يه تايپيك هم توي يه فرم ديگه زدم ارجاع دادمشون اينجا احتمالا بيان تو اين هفته يه تعداد جديد

دستت درد نکنه ، ایشالله میان .... :happy:

--------------------------------------------------------------
با احتساب تغییراتی که در تعداد به وجود اومد .....
مبلغ :

فعلا 18 نفر هستیم و سری اول مجموعه هم 11 تا دی وی دی شد و روی دی وی دی 250 تومنی هم رایت می شه :
برای خرید مجموعه میوفته نفری 3700 تومن
3850 برای دی وی دی و حق الزحمه ی رایت
و 2000 تومن هم پست پیشتاز ....
که مجموعا میشه : 9550 تومن
هم میتونند کل مبلغ ( 9550 ) رو یکجا واریز کنند
هم می تونند در دو مرحله ، اول مبلغی که صرفا برای خرید مجموعه است ( 3700 ) و بعد از اعلام وصول دوستان بقیه مبلغ ( 5850 ) رو واریز کنند .....
------------------------------------------------------------------------
موید باشید

Last edited:

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
سلام
من آخر یه چیزی را نفهمیدم.قراره که دوباره پول را بریزیم به حساب یا اون 17000 را آقای ایرانی آزاد بر می گردونند؟؟

بالا