• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اشتراکی مجموعه آموزش زبان انگلیسی Dialog شبکه آموزش

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جناب ایرانی
مطمئن باش حرفهایی رو که به این 2 کاربر زدی ،18 نفر دیگه به خود گرفتن .
من کاری به درست یا نا درست بودن گفته های این 2 دوستمون ندارم ،اما این جوابی نبود که این 20 نفر منتظرش بودن .
خیلیا با خوندن مطالبی که توی اون فروم زدی بی خیال قضیه شده بودن .

حمید جان مطمئنم بیشتر دوستان حسابشون با این آقایون جداست.خطاب من هم کاملا مشخصه که کی بود و چرا.
اسائه ادبی خدمت شما و دیگر عزیزان شده باشه پوزش میطلبم.
دوستان شماره حساب هاشون رو لطف کنن تا مبلغ پرداختیشون عودت داده بشه.
موفق باشید.

Last edited:

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به به اومدی بلبلل زبونم شدی مرتیکه پرو چهار ماهه همه رو علاف کردی دوتا سریال قرن بوق گرفتی دستت فکر کردی ادمی
اولاکه همه حرف هام دوباره تاید می کنم باتو نمی شه مثل ادم حرف زداون شکر رو خودت خوردی با هفت جد وابادت بچه پرو
بله دوستان عزیز بنده همین جان هم می گم من به این اقا دوتا پیغام دادمتو اون سایت که اقا گیرم شما راست می گی برات مشکل پیش اومده بیا اینقدر از پول ما رو بده بقیه حلال بهش هم گفتم تو پی تی من تند رفتم معذرت همم می خوام حالا شما ها قاضی کجای حرف من ناحق بوده
بچه اینجا محلتون نیست که بخوای سینه ات بدی جلو به کسی بخوای زور بگی

یک کلمه معذرت دیدی خیلی خوشحال شدی نه با خودت گفتی من کسی هستم دیگه اونقدر به عقل ناقصت نرسید من اگه اینقدربدبخت بودم که تو دنیای مجازی از کسی واهمه داشته باشم می رفتم اون دوتا پست رو ویرایش می کردم
ببین من تو متهی الیه شرق کشور می شینم تو هم تو شمال غرب می تونی از روی ادرس بفهمی البته به خاطر هم بسپر
خیلی دلم می خواد در اغوش بگیرمت بچه که یادت باشه همیشه برای حق کسی احترام قائل شی حتی یک ریال

خوش باش بچه جان.:rolleyes:

babak2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من همیشه خوشم گلم
تو پول همون 18 نفر رو بفرست من و این دوستمون بیشترم خوش می شیم

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان
ببخشید که مثل خیار نشسته می پرم وسط بحثتون ولی .... دوستانه میگم ، صفحات اول تاپیک رو که نگاه می کردم همه دوست و برادرن ، ولی حالا کار به اینجا رسیده .....
شاید هر دو طرف حق داشته باشند ، از یک طرف جناب ایرانی آزاد که خوب خودشون هم گفتند ( البته اون صفحه برای من باز نشد ، از روی صحبت دوستان یه چیزایی دستم اومد ) مشکلی براشون پیش اومده ، از طرف دیگه هم مشتریانی که شاید یکی دو ماهی رو بی خبر و منتظر بودند
اما یک چیز مشخصه : اونم اینکه نه دویست تومن کسی رو پولدار میکنه و نه هفده تومن گدا ، رنجش این دوستان هم به خاطر این بوده که تصور می کردند کلاه سرشون رفته ، چون حقیقتا تنها چیزی که باعث واریز پولها شده اعتماد به اعتبار بالای جناب ایرانی آزاد بوده و ..... حس اینکه کلاه سرت رفته چه هزار تومن باشه چه یه میلیون چه درست باشه چه غلط غیر قابل تصوره .....
به نظر من تنها دلیلی که باعث شده آقای بابک هر روز جریح تر از دیروز بشند و لحنشون یکم تغییر کنه ، این بی خبری بوده و پست ایرانی آزاد ، نوشداروی ......
و دلایلی که ایرانی آزاد برای ادامه ی بحث داشتند ، لحن یکم بده آقا بابک و اینکه ایشون توقع داشتند که بعد از این همه زحمتی که کشیدند و ضرری که متحمل شدند ، درک بشن ، و دلیل دوم هم اینه که خودشون با دونستن تمام واقعیت ها دارند قضاوت میکنند ، ولی دوستان مشارکت کننده مبنای قضاوتشون بی خبری بوده که به دلیل مشکلی که برای ایرانی آزاد پیش اومده یکم بیشتر از حد معمول شده
البته کاش هر دوستمون یکم خودشون رو جای همدیگه بگذارند و .....

--------------------------------------------------------------
دوستان شماره حساب هاشون رو لطف کنن تا مبلغ پرداختیشون عودت داده بشه.
موفق باشید.
دوستان من یه فکر ابلهانه به ذهنم رسید گفتم بگم ، که گفتنش بهتر از نگفتنشه ،
صفحات آخر تاپیک رو که می دیدم ، اکثر دوستان گفته بودند وقت برای دیدن سریال یا فیلم ندارند ، فکرم نمی کنم هفده تومن کمک خیلی بزرگی به دوستان بکنه و هم اینکه ایرانی آزاد عزیز باز هم میخواهند به فروش فیلم و سریال ادامه بدند ( البته برداشت من از صحبت های دوستان این بود ، گفتم که اون صفحه برام باز نشد ) و....
میگم اگر جناب ایرانی آزاد مایل باشند و دوستان مشارکت کننده هم راضی ، این خرید دوباره انجام بشه تا هم آخر قصه ی این تاپیک خوب تموم بشه ، هم این همه زحمتی که توی این دو ماه برای این قضیه کشیدید هدر نره ....
البته می دونم برای ایرانی آزاد همش ضرره ، چون دوباره باید صد و هشتاد نود تومن پول بده و بخره ولی همینطوریش هم ضرر کرده ، باز اینطوری یه چیزی دست همتون رو میگیره .....
----------------------------------
به هر حال یک پیشنهاده اگر راضی بودید و ایرانی آزاد مایل که بسم الله ، اگر هم که نه همونی که ایرانی گفته ......
بازم ببخشید که چایی نخورده پسر خاله شدم
موید باشید:happy:
در پناه او که یکتا است:)

Last edited:

sinalaserjet

Registered User
لایک‌ها
0
جناب ایرانی آزاد امکان ارسال پی ام نیست ، بنابراین توی دیسکاس به شما پی ام دادم =kaveh

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
پیشنهاد من اینه که این مجموعه دوباره خریداری بشه و چون واقعا ارزشش رو داره
اگه آقای ایرانی آزاد میتونن اینکار رو دوباره انجام بدن که یه زمانی براش تعیین کنند تا دوستان دوباره منظر بمونند اگر هم نه که دوستانی که مایلند اعلام آمادگی کنند که دوباره این مجموعه توسط یکی دیگه خریداری بشه تا آقای ایرانی آزاد سرو سامون بگیره و پول دوستان رو پس بدن

mr.reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد من اینه که این مجموعه دوباره خریداری بشه و چون واقعا ارزشش رو داره
اگه آقای ایرانی آزاد میتونن اینکار رو دوباره انجام بدن که یه زمانی براش تعیین کنند تا دوستان دوباره منظر بمونند اگر هم نه که دوستانی که مایلند اعلام آمادگی کنند که دوباره این مجموعه توسط یکی دیگه خریداری بشه تا آقای ایرانی آزاد سرو سامون بگیره و پول دوستان رو پس بدن

پیشنهاد خوبیه.
اگه دوباره بخرید من هم هستم.
البته به شرطی که دوستی غیر از ایرانی آزاد زحمتشو قبول کنه.حوصله چند ماه منتظر شدن رو ندارم.

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
سلام خدمت دوستان.
من کم و بیش در جریان کارها و روند ماجرا بودم.ولی از اون موقع که دوستان شروع کردند به چرت و پرت گفتن پشت سر آقای ایرانی آزاد دیگه توی بحث ها شرکت نکردم. راستش را بگم تا به حال از آقای ایرانی آزاد خرید نکردم ولی تعریفش را از دوستان شنیده بودم.
من تمام مشکلات را زیر سر دوستانی می دونم که بدون اطلاع کافی از آقای ایرانی آزاد بد گویی می کردند.
این را هم ذکر کنم که من قصد پاچه خواری ندارم آخه آقای ایرانی آزاد نون و آبم را که نمی ده.
من فقط حرف حق را می زنم.

iman_82

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر منم اگه دوباره خریداری بشه خوبه

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
منم با خرید دوباره موافقم

quietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم هستم واقعا ارزششو داره تا حالا شديم 6 نفر

Last edited:

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
منم هستم.
اگر دوستان اجازه بدن ایندفعه اشتباه گذشته رو تکرار نکنم و همه مسئولیت رو خودم قبول کنم.

---------

7 نفر

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
من میخواستم با این آقای آزاد تماس بگیرم که ببینم اگه حداقل تا 2 ماه دیگه این پول رو میتونه بر گردونه من برم این مجموعه رو با هزینه خودم تهیه کنم و به دست دوستان برسونم و بعد ایشون کل پول دوستان رو به من بدن ولی الان به مشکل مالی بدی خوردم:happy:
اگه کس دیگه ای هست که اینکار رو میتونه بکنه بیاد که لااقل دوستان هر چه زودتر به این مجموعه برسن
من خودم حاضرم دوباره این هزینه رو برای کسی که میخواد اینکار رو بکنه واریز کنم که زیاد زیر بار فشار مالی این مجموعه نره تا بعدا بتونه کل پول رو از آقای آزاد بگیره
اگه از دوستان کس دیگه ای هست که موافق این کار هست همینجا اعلام آمادگی کنه که زودتر به این اشتراک پایان بدیم

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
ایشون معلوم نیست چند مدته دیگه بتونن مبلغ رو پس بدن , منظورم منم هزینه دوباره بود.

meysammagical

Registered User
لایک‌ها
0
از دوستان اگه کسی هست که اینکار رو میتونه انجام بده اعلام آمادگی بکنه یه تعدادی از دوستان هم اگه میتونن دوباه هزینه رو واریز کنند تا لااقل یه مقداری برای کسی که میخواد اینکار رو بکنه بار مالی نداشته باشه
گرچه میدونم که برای کسایی که پول واریز کردن یکم سخته دوباره اعتماد کنند ولی اگه یه آماری بگیریم ببینیم چی میشه و کی حاضره و کی غایب

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
جریان این خریدن چیه اگه منم بخوام شرکت کنم چقدر باید پول بدم.

mr.esmaily

Registered User
لایک‌ها
4
برای دوستی که قرار بود مجموعه رو بخره مشکلی پیش اومد و ایشون گفتند مبلغ رو پس خواهند داد , تا ایشون اقدام به برگشت دادن مبلغ کنند گفتیم مجموعه رو با کمک دوستان تهیه کنیم.

مبلغ هم کمافی سابق 17000 تومانه.

بالا