سلام به همه ی دوستان
ببخشید که مثل خیار نشسته می پرم وسط بحثتون ولی .... دوستانه میگم ، صفحات اول تاپیک رو که نگاه می کردم همه دوست و برادرن ، ولی حالا کار به اینجا رسیده .....
شاید هر دو طرف حق داشته باشند ، از یک طرف جناب ایرانی آزاد که خوب خودشون هم گفتند ( البته اون صفحه برای من باز نشد ، از روی صحبت دوستان یه چیزایی دستم اومد ) مشکلی براشون پیش اومده ، از طرف دیگه هم مشتریانی که شاید یکی دو ماهی رو
بی خبر و منتظر بودند
اما یک چیز مشخصه : اونم اینکه نه دویست تومن کسی رو پولدار میکنه و نه هفده تومن گدا ، رنجش این دوستان هم به خاطر این بوده که تصور می کردند کلاه سرشون رفته ، چون حقیقتا تنها چیزی که باعث واریز پولها شده اعتماد به اعتبار بالای جناب ایرانی آزاد بوده و ..... حس اینکه کلاه سرت رفته چه هزار تومن باشه چه یه میلیون چه درست باشه چه غلط غیر قابل تصوره .....
به نظر من تنها دلیلی که باعث شده آقای بابک هر روز جریح تر از دیروز بشند و لحنشون یکم تغییر کنه ، این بی خبری بوده و پست ایرانی آزاد ، نوشداروی ......
و دلایلی که ایرانی آزاد برای ادامه ی بحث داشتند ، لحن یکم بده آقا بابک و اینکه ایشون توقع داشتند که بعد از این همه زحمتی که کشیدند و ضرری که متحمل شدند ، درک بشن ، و دلیل دوم هم اینه که خودشون با دونستن تمام واقعیت ها دارند قضاوت میکنند ، ولی دوستان مشارکت کننده مبنای قضاوتشون بی خبری بوده که به دلیل مشکلی که برای ایرانی آزاد پیش اومده یکم بیشتر از حد معمول شده
البته کاش هر دوستمون یکم خودشون رو جای همدیگه بگذارند و .....
--------------------------------------------------------------
دوستان شماره حساب هاشون رو لطف کنن تا مبلغ پرداختیشون عودت داده بشه.
موفق باشید.
دوستان من یه فکر ابلهانه به ذهنم رسید گفتم بگم ، که گفتنش بهتر از نگفتنشه ،
صفحات آخر تاپیک رو که می دیدم ، اکثر دوستان گفته بودند وقت برای دیدن سریال یا فیلم ندارند ، فکرم نمی کنم هفده تومن کمک خیلی بزرگی به دوستان بکنه و هم اینکه ایرانی آزاد عزیز باز هم میخواهند به فروش فیلم و سریال ادامه بدند ( البته برداشت من از صحبت های دوستان این بود ، گفتم که اون صفحه برام باز نشد ) و....
میگم اگر جناب ایرانی آزاد مایل باشند و دوستان مشارکت کننده هم راضی ، این خرید دوباره انجام بشه تا هم آخر قصه ی این تاپیک خوب تموم بشه ، هم این همه زحمتی که توی این دو ماه برای این قضیه کشیدید هدر نره ....
البته می دونم برای ایرانی آزاد همش ضرره ، چون دوباره باید صد و هشتاد نود تومن پول بده و بخره ولی همینطوریش هم ضرر کرده ، باز اینطوری یه چیزی دست همتون رو میگیره .....
----------------------------------
به هر حال یک پیشنهاده اگر راضی بودید و ایرانی آزاد مایل که بسم الله ، اگر هم که نه همونی که ایرانی گفته ......
بازم ببخشید که چایی نخورده پسر خاله شدم
موید باشید:happy:
در پناه او که یکتا است