مگه هرچی تو سایتشون هست رو نمیشه قسطی خرید؟محصولات که ارزش خرید قسطی داره را حذف کردن
مگه هرچی تو سایتشون هست رو نمیشه قسطی خرید؟محصولات که ارزش خرید قسطی داره را حذف کردن
مگه هرچی تو سایتشون هست رو نمیشه قسطی خرید؟
بعضیاش پیش پرداخت میخواد بستگی به قیمتش دارهبله همه رو
مشکل ضامن دارماخه 23 درصد سود خود بانک هست
9 درصد هم کارمزد خود دیجی پی
میشه حدود 33 درصد
اگر شخصی بخاد بگیره خوب با حساب بانکی خودش وام میگیره بهتره
اگر شخصی بخاد بگیره خوب با حساب بانکی خودش وام میگیره بهتره
من تابستون از لندو اعتبار گرفتم. خود پول رو که با دعوا و شکایت تونستم بگیرم. برای بازپرداخت اقساط هم که اگه از طریق خود سایت لندو پرداخت کنید اقساط رو به بانک نمی دن و شما رو بدهکار بانکی می کنن. منم هر ماه مجبوری باید برم شعبه تا اقساط رو بدم.دوستان من تو اعتبارسنجی دیجی پی رد شدم در حالی ک سرویس اسنپ پی ۱۰م بهم اعتبار داده،ویپاد رو پله ی ۷ تومنی ام،از تارا و اسان پرداخت هم اعتبار گرفتم اما خب دیجی پی منو لایق اعتبار ۳۰۰ هزار تومنی هم نمیدونه
اینا ب کنار خواستم بگم ب هیچ عنوان سمت لندو نرید،پیش پرداختو گرفته،وامم از بانک گرفته،۸ فروردین باید اولین قسطو بدم در حالی ک هیچ خبری نه از پول هست و نه پاسخگویی
یک گروه تلگرامی هم پیدا کردم ۴۳۰ نفر عضو داره بعضیا چند ماهه قسط میدن بدون اینکه وامی گرفته باشن
خرید انجام بده،دوستان من تو اعتبارسنجی دیجی پی رد شدم در حالی ک سرویس اسنپ پی ۱۰م بهم اعتبار داده،ویپاد رو پله ی ۷ تومنی ام،از تارا و اسان پرداخت هم اعتبار گرفتم اما خب دیجی پی منو لایق اعتبار ۳۰۰ هزار تومنی هم نمیدونه
اینا ب کنار خواستم بگم ب هیچ عنوان سمت لندو نرید،پیش پرداختو گرفته،وامم از بانک گرفته،۸ فروردین باید اولین قسطو بدم در حالی ک هیچ خبری نه از پول هست و نه پاسخگویی
یک گروه تلگرامی هم پیدا کردم ۴۳۰ نفر عضو داره بعضیا چند ماهه قسط میدن بدون اینکه وامی گرفته باشن
عجیبه حتی اونم نمیده بمن میگه شرایطشو نداریخرید انجام بده،
موقع پرداخت، درگاه، دیجی پی اقساطی (اعتباری) انتخاب کن، سیصد برات فعال میشه
(ازت کد ملی و موبایل میخواد برای فعال شدن)
شعبه قسطو قبول میکنه؟ ب بعضیا گفتن فقط باید از سایت لندو پرداخت کنی و بنده خداها درگیرنمن تابستون از لندو اعتبار گرفتم. خود پول رو که با دعوا و شکایت تونستم بگیرم. برای بازپرداخت اقساط هم که اگه از طریق خود سایت لندو پرداخت کنید اقساط رو به بانک نمی دن و شما رو بدهکار بانکی می کنن. منم هر ماه مجبوری باید برم شعبه تا اقساط رو بدم.
در کل اصلا سمت لندو نرید که دزد هستند.