• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید دوربین عکاسی خوش زوم خوش وزن!

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
تیتر تقریبا همه چیز رو مشخص میکنه.
یک دوربین عکاسی میخوام که کوچیک باشه و زومش هم حداقل 12X باشه (اوپتیکال).
قیمتش پایین 400 تومن باشه.
زیر 300 باشه که فوری بدون چک و چونه خریدارم.
ترجیحا نو نمیخوام اما اگر چیز بدرد بخوری بود نو هم بود اشکالی نداره.
ممنون
==========================
فقط جان هر کسی که دوست دارین اگر میخواید قیمت پیشنهادیتون رو بالاتر از قیمتی که چهار سال پیش دوربینتون رو خریده بودید بگید ما رو بیخیال بشید.

Last edited:

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
به نظر من فوجی t200 یا t300 نو بگیر

قیمت باید تو محدوده 200 باشه

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون از پیشنهاد دوستان.
به نظرم هر دو دوربین پیشنهادی عالی هستن اما من یک اشتباهی در تیتر کردم و نوشتم خوش وزن در حالی که منظورم خوش سایز بود!
با این حساب چیزی مثل FinePix T300 فکر کنم برام خوب باشه هرچند اون کانن هم عالیه.
حالا منتظر میمونم ببینم دوستان چیزی برای پیشنهاد (فروش) دارند یا خیر.
راستی Fujifilm هم اگر F500 یا F550 پیداشد خریداریم.
ممنون

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
فوجی فقط مدلهای EXR خوبن . مدلهای دیگه مفت هم نمیارزن یکی از بچه ها مدل 2000 گرفته کیفیتش در حد گوشی موبایلهای 150 تومنیه

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
فوجی فقط مدلهای EXR خوبن . مدلهای دیگه مفت هم نمیارزن یکی از بچه ها مدل 2000 گرفته کیفیتش در حد گوشی موبایلهای 150 تومنیه
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز.
راستش من در دوربین اصلا اطلاعات کافی ندارم به همین علت فکر کنم بهترین کار این باشد که صبر کنم دوستان پیشنهادی بدهند بعد من راجع به آن مورد خاص تحقیق کنم چون تعداد و تنوع دوربینها آنقدر زیاد است که آدم گیج میشود.
البته همه پیشنهادات خیلی جالب نیستند مثلا یکی از رفقای همین پی تی دوربین 300 (290) تومانی را چون یک رم داشته میخواسته به من 330 بفروشد بعد که گفتم گران است و قیمت نواش ارزانتر است ناراحت شدند و فرمودند تو حالیت نیست رم دارد و یک کیف 15 تومنی!

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
به خاطر علاقه ای که به دوربینهای دیجیتال دارم تقریبا تمام مدلها رو میشناسم . اگر مدلی خواستی بخری برام مدلشو بفرست میگم خوبه یا نه

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
Sony Cyber-shot DSC-HX200V دارم
نو هست
قیمت یکم بالاست 850
آپ حساب کن داداش
850؟
من اگر اینقدر پول داشتم که میرفتم زن میگرفتم!
:) :) :)
ممنون از آپ.

به خاطر علاقه ای که به دوربینهای دیجیتال دارم تقریبا تمام مدلها رو میشناسم . اگر مدلی خواستی بخری برام مدلشو بفرست میگم خوبه یا نه
شما بزرگواری.
من فعلا عاشق Samsung WB-700 شدم قیمتشم در حدود 380-90 فکر کنم باشه.
نظرتون چیه؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
850؟
من اگر اینقدر پول داشتم که میرفتم زن میگرفتم!
:) :) :)
ممنون از آپ.

شما بزرگواری.
من فعلا عاشق Samsung WB-700 شدم قیمتشم در حدود 380-90 فکر کنم باشه.
نظرتون چیه؟
شما نمونه عکس samsung wb-650 رو با fuji f550 مقایسه کنید تو سایت زیر اونوقت متوجه کیفیت فوقالعاده بالای فوجی میشین .
Compact Camera Group Test: Travel Zooms: Digital Photography Review
5 تا صفحه میاد که کافیه مدل دوربین رو انتخاب کنین . همه مدلها رو نداره ولی میتونین مشابهشو انتخاب کنین مثلا شما wb700 رو گفتین اونجا نبود من جاش w650 رو گذاشتم که تقریبا یکی هستن . ضمنا 550 و 500 فوجی هم کیفیتشون یکیه . کیفیتش رو با همون دوربین 850 تومنی که دوستمون معرفی کردن هم مقایسه کنین .

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
شما نمونه عکس samsung wb-650 رو با fuji f550 مقایسه کنید تو سایت زیر اونوقت متوجه کیفیت فوقالعاده بالای فوجی میشین .
Compact Camera Group Test: Travel Zooms: Digital Photography Review
5 تا صفحه میاد که کافیه مدل دوربین رو انتخاب کنین . همه مدلها رو نداره ولی میتونین مشابهشو انتخاب کنین مثلا شما wb700 رو گفتین اونجا نبود من جاش w650 رو گذاشتم که تقریبا یکی هستن . ضمنا 550 و 500 فوجی هم کیفیتشون یکیه . کیفیتش رو با همون دوربین 850 تومنی که دوستمون معرفی کردن هم مقایسه کنین .
ممنون
راستش یکمی عجیبه برام چون وقتی روی عکس یا نوشه ها هست فوجی بهتر به نظر میرسه اما وقتی میرم گوشه سمت راست روی ساعت یا اون گل بغلش به نظر میرسه که سامسونگ جزئیات بیشتری رو نشون میده و واضح تره!
اشتباه میکنم؟

دوربینتون عالیه، چه قیمتی براش درنظر گرفتید؟

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
توصیه میکنم دنبال فوجی نری....اصلا دوربین خوبی نیست...کیفیت تصویر خوبی نداره

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
توصیه میکنم دنبال فوجی نری....اصلا دوربین خوبی نیست...کیفیت تصویر خوبی نداره
پس چی بگیرم با این خصوصیات؟
1. زوم بالای 12X (بالای 15X که محشره)
2. قیمت نو در حدود 400 و کمتر
3. کوچیک

KAMYAR75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من فوجی در روز کیفیتش حرف نداره ولی توی شب...(اونایی که سنسور ccdدارن)
من خودم s3300 دارم کاملا ازش راضیم زوم هم اپتیکالش 26 هست و با دیجیتال که همراه میشه 174!دوربین های sx230 hs و مدل های پایین تر رو هم داشتم(115)کیفیتشون توی روز برابر فوجی ولی در شب بهتره.اگر رنگ زنده میخواین برین سراغ نیکون رنگش خیلی گرمه فوق العاده هست حتی کاپکتش از دوربین های گرون canon بهتره(از نظر رنگ)اگر خواستی بگو نمونه عکس 3300 رو بزارم.اینارو بر اساس تجربه گفتم نه شنیدن از دیگران
اصلاح میکنم سنسور ccd

Last edited:

Aeonxul

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست من فوجی در روز کیفیتش حرف نداره ولی توی شب...(اونایی که لنز ccdدارن)
من خودم s3300 دارم کاملا ازش راضیم زوم هم اپتیکالش 26 هست و با دیجیتال که همراه میشه 174!دوربین های sx230 hs و مدل های پایین تر رو هم داشتم(115)کیفیتشون توی روز برابر فوجی ولی در شب بهتره.اگر رنگ زنده میخواین برین سراغ نیکون رنگش خیلی گرمه فوق العاده هست حتی کاپکتش از دوربین های گرون canon بهتره(از نظر رنگ)اگر خواستی بگو نمونه عکس 3300 رو بزارم.اینارو بر اساس تجربه گفتم نه شنیدن از دیگران

مرسی بابات اطلاعات.
قصد فروش s3300 را ندارید؟ بنده شکارچی دوربین هستم:دی

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون کامیار خان از توصیه های مفیدی که داشتید.
خوب حالا با اون خصوصیاتی که گفتم چه مدل نیکن توصیه میکنید که در حد اون سامسونگ باشه؟

بالا