درود،
با اجازه ی استارتر، سوالی داشتم و راهنمایی لازم دارم برای خریدِ دوربینِ نو یا استوک.
این دوربین ارزشِ خریدن رو داره؟ (Fujifilm-FinePix-HS20)
اینی کِ بالا گفتم بهتره یا یدونه 400D Canon کارکرده؟
هر دو توی یِ رنج قیمت هستن حدودا.
اختیار دارید اجازه ما هم دست شماست.
راستش من اصلا از دوربین سر درنمیارم، اصلا هم دوربین برام ضروری نیست چون شاید سالی یک یا دوبار بخوام تو مهمونی یا جشن تولدی عکس بگیرم که اون هم ماشالا تو اینجور جاها صد تا دوربین پیدا میشه در ضمن اینجاها دوربین نداشتن بهتره چون اگر دوربین نداشته باشی خودت حتما تو عکسها خواهی بود!
مرضی که منو گرفته این هست که بعضی وقتها یک صحنه هایی میبینم که دوست داشتم ازشون عکس بگیرم. مثلا یکبار تو بالکن خونه یکی از دوستان بودیم که دیدم ماه درست وسط آنتن برج میلاد هست و خیلی دوست داشتم عکسش رو بگیرم.
یا مثلا یک شب خیلی تاریک تو حیاط خونه یک از دوستان نشسته بودیم که دیدیم یک مثلث سفید توی آسمون هست! خوب که دقت کردید دیدیم یکجایی یک چیز نورافکن مانند روشنه و این سمت یک مانع بیشتر نورش رو گرفته اما یک قسمتش افتاده رو دیوار جانبی کنج بالای یک ساختمون که خیلی جالب بود.
برای همین یک دوربین کوچیک قابل حمل با زوم خوب میخوام که قیمتش هم خیلی زیاد نباشه، همین.
متاسفانه همونطور که دوستمون گفتن بعضیها دوربینی رو که دو سه سال قبل خریدن 300 حالا چون دلار گرون شده انتظار دارن که بفروشنش 400 که اصلا معقولانه نیست. چون امروزه میشه با 300 دوربینی خرید که از همه نظر بهتر از دوربین 600 تومنی دو سه سال قبل باشه (دوربین حرفه ای بکنار).
نمونه:
Lumix DMC-TZ7
50 هیچی 400 دلار یعنی تقریبا 800 هزار تومان!به نقل از یکی از دوستان :تو سایتها دیدم...بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ دلار قیمت داره...
پس ظاهرا 600 و خورده ای بفروشن باید نرمال باشه درسته؟
حالا شما اونو میخرید یا اینو؟
Canon PowerShot SX260 HS
635 که تازه همه میدونن دیجیکالا 20-30 تومن گرونتر از بازار میده!
حالا اینهم ولش، فرض میکنیم فروشنده حال کرد 50% تخفیف بده مثلا بفروشه 300. حالا شما اونو میخرین که دیسکانتینیو شده یا اینارو؟
Olympus VR310
290 تومن
Fuji Film JZ250
257 تومن
Fuji Film T300
230 تومن