ANOSHIRVAN
Registered User
- نوشتهها
- 155
- لایکها
- 0
یکدستگاه دوربین دیجیتال کانن مدل S3IS ساخت ژاپن با زوم اپتیکال 12 بفروش میرسد .
قیمت 290
شماره تماس 09121213694 اس ام اس
قیمت 290
شماره تماس 09121213694 اس ام اس
پس چی بگیرم با این خصوصیات؟
1. زوم بالای 12X (بالای 15X که محشره)
2. قیمت نو در حدود 400 و کمتر
3. کوچیک
حقیقتش اینه که اصلا عکاسی بلد نیستم بعد از یک دوربین آگفا که فیلم میخورد هم تا به امروز دوربین نداشتم (یعنی در حدود 200 سال پیش)!
فوجی نیکون سامسونگ و........همش کیفیت پیکسل تصویرش خوب نیست...شاید زوم......خوب باشه..ولی برات عکس نمیشه...نمیدونم در چه حد عکاسی میکنی..ولی عکاس خوب زوم نمیکنه!!! عکس رو بدون زوم میگیره...در کل من بهت فقط کنون رو پیشنهاد میکنم
دوست گرامی ممنون از پیشنهادتون اما این دوربین یکمی برای من بزرگه.بنده یه canon S5IS دارم .بسیار کم کارد و بدنه در حد آک
زوم 12X و 8 مگاپیکسله
ولی متاسفانه قیمت ندارم. سوال کنید در خدمتتون هستم
دوست عزیز اگه این به کارتون میاد بفرمائین..در خدمتم...
Read our full specifications for the Panasonic Lumix DMC-TZ7
سلامیه دوربین sx230 مشکی دارم که چند روز پیش هدیه گیرم اومده. دوسال گارانتی ایده آل داره. برام استفاده ای نداره .چون بیشتر با گوشیم عکس می گیرم .اگه خواستی 480 میتونم بهت بدم فقط یه بار روشن شده و چند عکس باهاش گرفتم .هزینه پست هم به عهده شما .اگه نخواستی هم آپ حساب کن
موفق باشید
سلامدوست عزیز اگه این به کارتون میاد بفرمائین..در خدمتم...
Read our full specifications for the Panasonic Lumix DMC-TZ7
استدلال دوستان اینکه که چون دلار گرون شده.... از قیمتی که خریداری کردن هم باید بالاتر بدن... تا یک موقع ضرر نکرده باشن :blink:آپ، آپ، آپ ...
فقط جان هر کسی که دوست دارین اگر میخواید قیمت پیشنهادیتون رو بالاتر از قیمتی که چهار سال پیش دوربینتون رو خریده بودید بگید ما رو بیخیال بشید.
اول از همه باید بدونی از دوربین چه توقعی داری....! بزرگترین مزیت 400دی اینه که سنسور بهتر و با کیفیت تری داره... کیفیت عکساش از اچ اس20 فوجی نهایتا خیلی بهتره! به خصوص از لحاظ نویز. ولی خوب کنون 400دی ماله 5-6 سال پیشه و توقع فیلم برداری و خروجی hdmi و باتری بهینه شده و مد های جدید عکاسی و نمیشه ازش داشت. صفحه ال سی دی هم از ماله فوجی کوچیکتره. در عوض قابلیت تعویض لنز داره.درود،
با اجازه ی استارتر، سوالی داشتم و راهنمایی لازم دارم برای خریدِ دوربینِ نو یا استوک.
این دوربین ارزشِ خریدن رو داره؟ (Fujifilm-FinePix-HS20)
اینی کِ بالا گفتم بهتره یا یدونه 400D Canon کارکرده؟
هر دو توی یِ رنج قیمت هستن حدودا.
اول از همه باید بدونی از دوربین چه توقعی داری....! بزرگترین مزیت 400دی اینه که سنسور بهتر و با کیفیت تری داره... کیفیت عکساش از اچ اس20 فوجی نهایتا خیلی بهتره! به خصوص از لحاظ نویز. ولی خوب کنون 400دی ماله 5-6 سال پیشه و توقع فیلم برداری و خروجی hdmi و باتری بهینه شده و مد های جدید عکاسی و نمیشه ازش داشت. صفحه ال سی دی هم از ماله فوجی کوچیکتره. در عوض قابلیت تعویض لنز داره.
نهایتا اینکه اگر فقط واسه خوب عکس انداخت با بیشترین کیفیت می خوای که بتونه تا iso 1600 هم عکس با نویز کم بهت بده و دیگه فیلم برداری و پاناروما و چیزای دیگه نمی خوای 400دی رو بگیر. ولی اگه یه دوربینی می خوای ک فیلم هم بگیره با کیفیت معمولی و راحتی استفاده داشته باشه و به روز باشه و خروجی اچ دی هم داشته باشه ولی کیفیت عکساش در حد همین دوربین های کامپکت باشه اچ اس 20 رو بگیر.
و اینکه نظر من اینه هیچ کدوم از این دو تا دوربین به اندازه ای که پول بابتشون میدی خدمات بهت نمی دن.