• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید دوربین عکاسی خوش زوم خوش وزن!

ANOSHIRVAN

Registered User
لایک‌ها
0
یکدستگاه دوربین دیجیتال کانن مدل S3IS ساخت ژاپن با زوم اپتیکال 12 بفروش میرسد .
قیمت 290

شماره تماس 09121213694 اس ام اس

mobin.parsian

Registered User
لایک‌ها
1
پس چی بگیرم با این خصوصیات؟
1. زوم بالای 12X (بالای 15X که محشره)
2. قیمت نو در حدود 400 و کمتر
3. کوچیک

فوجی نیکون سامسونگ و........همش کیفیت پیکسل تصویرش خوب نیست...شاید زوم......خوب باشه..ولی برات عکس نمیشه...نمیدونم در چه حد عکاسی میکنی..ولی عکاس خوب زوم نمیکنه!!! عکس رو بدون زوم میگیره...در کل من بهت فقط کنون رو پیشنهاد میکنم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89

فوجی نیکون سامسونگ و........همش کیفیت پیکسل تصویرش خوب نیست...شاید زوم......خوب باشه..ولی برات عکس نمیشه...نمیدونم در چه حد عکاسی میکنی..ولی عکاس خوب زوم نمیکنه!!! عکس رو بدون زوم میگیره...در کل من بهت فقط کنون رو پیشنهاد میکنم
حقیقتش اینه که اصلا عکاسی بلد نیستم بعد از یک دوربین آگفا که فیلم میخورد هم تا به امروز دوربین نداشتم (یعنی در حدود 200 سال پیش)!
برای همین اونقدر که کیفیت برای شما و برخی از دوستان مهم هست برای من نیست.
در این برهه زمانی خاص مرض زوم گرفتم که تنها دلیلش این هست که حدود یک سالی میشه که هوس کردم از ماه وقتی که نزدیک افق هست عکس بگیرم، همین و بس!
غیر از این شاید توی جشن تولدی یا مهمونی سالی یکی دوبار بخوام عکس بگیرم.
خودم فعلا از سامسونگ WB-700 خوشم اومده چون زومش عالیه قیمتش هم نسبتا مناسبه، کوچیک هم هست.
حالا اینجا اگر چیزی پیدا شد یکمی ضعیفتر بود میخرمش اگر هم نه جستوجو میکنم وحداکثرش این میشه که برم یکدونه نو بخرم.
با تشکر و بقول مش قاسم آپ آپ بالاتر.

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزيزاگه دنبال زوم وكيفيت عكس هستي بايدبري سراغ دوربينهاي بالاي هفتصد تورنج پايين كنون خوبه چون خودم هم كنون داشتم هم سوني كنون جايي كه نورباشه عكسهاي زنده اي ميگيره

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگر واقعا زوم اینقدر مهمه بهترین پیشنهاد FUJI HS20 هست . چون فقط عدد زوم مهم نیست چون اگر دوربینی که زومش بالاس کیفیت عکسش پایین باشه مثل این میمونه که شما با یه دوربین خوب زوم دیجیتالشو استفاده کردی . دوربین خودم 3 برابر زوم داره ولی عکسشو با کنون SX200 که 12 برابر زوم داره مقایسه کردم موضوعی رو که با زوم آخر هر دو گرفتیم و تو کامپیوتر مقایسه کردیم کیفیتش یکی بود .

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون از سروران گرامی آقایان bahri-d و safa66.
من حداکثر میخوام 450 هزینه کنم و چون کوچک بودن هم برام مهمه دوربینهایی مثل FUJI HS20 اصلا در محدوده خرید بنده نستند.
بنده حاضرم برای دوربین کارکرده خوب کمی از زوم صرفنظر کنم اما متاسفانه تمام دوستانی که دوربین کارکرده داشتند قیمت پیشنهادیشون گرانتر از قیمت نو و آکبند همون دوربین بوده!!!!!

KAMYAR75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز بهترین راه اینه که برید جمهوری پاساژ حافظ(تهران هستید دیگه) مغازه ها اجازه تست میدن تست کنین ببینین حرف کی درسته رزولوشن اینها اصالا هم پایین نیست مال من 4288*3216 هست با hdmi به تلویزیون 42 سونی وصل کردم با زوم خیلی کم تار شد من سری f نیکون (فکر کنم چک میکنم باز میگم) رو بخاطر کوچک بودن بهتون پیشنهاد میکنم ولی زوم از 5 یا 10 بالاتر ندارند الیمپوس هم رنگش تقریبا به اندازه ی نیکون گرمه و زوم 15 هم داره قیمت هم260 تا 320 هست

Last edited:

manmardam

Registered User
لایک‌ها
10
بنده یه canon S5IS دارم .بسیار کم کارد و بدنه در حد آک
زوم 12X و 8 مگاپیکسله
ولی متاسفانه قیمت ندارم. سوال کنید در خدمتتون هستم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون از پیشنهاد دوستان، اطلاعات بسیار خوبی کسب کردم.
فردا صبح دارم میرم جمهوری برای خریدن یکسری خرت و پرت حالا توفیق اجباری شد که برم دوربینهای اونجا رو هم ببینم.
بازم تشکر میکنم.

بنده یه canon S5IS دارم .بسیار کم کارد و بدنه در حد آک
زوم 12X و 8 مگاپیکسله
ولی متاسفانه قیمت ندارم. سوال کنید در خدمتتون هستم
دوست گرامی ممنون از پیشنهادتون اما این دوربین یکمی برای من بزرگه.
خدمت هم از ماست، شما بزرگوارید.

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
هاپ هاپ، آپ آپ ...

alireza2030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یه دوربین sx230 مشکی دارم که چند روز پیش هدیه گیرم اومده. دوسال گارانتی ایده آل داره. برام استفاده ای نداره .چون بیشتر با گوشیم عکس می گیرم .اگه خواستی 480 میتونم بهت بدم فقط یه بار روشن شده و چند عکس باهاش گرفتم .هزینه پست هم به عهده شما .اگه نخواستی هم آپ حساب کن

موفق باشید

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
یه دوربین sx230 مشکی دارم که چند روز پیش هدیه گیرم اومده. دوسال گارانتی ایده آل داره. برام استفاده ای نداره .چون بیشتر با گوشیم عکس می گیرم .اگه خواستی 480 میتونم بهت بدم فقط یه بار روشن شده و چند عکس باهاش گرفتم .هزینه پست هم به عهده شما .اگه نخواستی هم آپ حساب کن

موفق باشید
سلام
ممنون از لطف شما. دوربینتون عالیه اما برای من کمی گرونه.

دوست عزیز اگه این به کارتون میاد بفرمائین..در خدمتم...

Read our full specifications for the Panasonic Lumix DMC-TZ7
سلام
اختیار دارید خدمت از بنده هست.
براتون پ.خ. زدم

cadusir

Registered User
لایک‌ها
89
آپ، آپ، آپ ...
فقط جان هر کسی که دوست دارین اگر میخواید قیمت پیشنهادیتون رو بالاتر از قیمتی که چهار سال پیش دوربینتون رو خریده بودید بگید ما رو بیخیال بشید.

CH_Ronaldo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آپ، آپ، آپ ...
فقط جان هر کسی که دوست دارین اگر میخواید قیمت پیشنهادیتون رو بالاتر از قیمتی که چهار سال پیش دوربینتون رو خریده بودید بگید ما رو بیخیال بشید.
استدلال دوستان اینکه که چون دلار گرون شده.... از قیمتی که خریداری کردن هم باید بالاتر بدن... تا یک موقع ضرر نکرده باشن :blink:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

با اجازه ی استارتر، سوالی داشتم و راهنمایی لازم دارم برای خریدِ دوربینِ نو یا استوک.
این دوربین ارزشِ خریدن رو داره؟ (Fujifilm-FinePix-HS20)

اینی کِ بالا گفتم بهتره یا یدونه 400D Canon کارکرده؟

هر دو توی یِ رنج قیمت هستن حدودا.

Aeonxul

Registered User
لایک‌ها
57
درود،

با اجازه ی استارتر، سوالی داشتم و راهنمایی لازم دارم برای خریدِ دوربینِ نو یا استوک.
این دوربین ارزشِ خریدن رو داره؟ (Fujifilm-FinePix-HS20)

اینی کِ بالا گفتم بهتره یا یدونه 400D Canon کارکرده؟

هر دو توی یِ رنج قیمت هستن حدودا.
اول از همه باید بدونی از دوربین چه توقعی داری....! بزرگترین مزیت 400دی اینه که سنسور بهتر و با کیفیت تری داره... کیفیت عکساش از اچ اس20 فوجی نهایتا خیلی بهتره! به خصوص از لحاظ نویز. ولی خوب کنون 400دی ماله 5-6 سال پیشه و توقع فیلم برداری و خروجی hdmi و باتری بهینه شده و مد های جدید عکاسی و نمیشه ازش داشت. صفحه ال سی دی هم از ماله فوجی کوچیکتره. در عوض قابلیت تعویض لنز داره.
نهایتا اینکه اگر فقط واسه خوب عکس انداخت با بیشترین کیفیت می خوای که بتونه تا iso 1600 هم عکس با نویز کم بهت بده و دیگه فیلم برداری و پاناروما و چیزای دیگه نمی خوای 400دی رو بگیر. ولی اگه یه دوربینی می خوای ک فیلم هم بگیره با کیفیت معمولی و راحتی استفاده داشته باشه و به روز باشه و خروجی اچ دی هم داشته باشه ولی کیفیت عکساش در حد همین دوربین های کامپکت باشه اچ اس 20 رو بگیر.
و اینکه نظر من اینه هیچ کدوم از این دو تا دوربین به اندازه ای که پول بابتشون میدی خدمات بهت نمی دن.

CH_Ronaldo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
اول از همه باید بدونی از دوربین چه توقعی داری....! بزرگترین مزیت 400دی اینه که سنسور بهتر و با کیفیت تری داره... کیفیت عکساش از اچ اس20 فوجی نهایتا خیلی بهتره! به خصوص از لحاظ نویز. ولی خوب کنون 400دی ماله 5-6 سال پیشه و توقع فیلم برداری و خروجی hdmi و باتری بهینه شده و مد های جدید عکاسی و نمیشه ازش داشت. صفحه ال سی دی هم از ماله فوجی کوچیکتره. در عوض قابلیت تعویض لنز داره.
نهایتا اینکه اگر فقط واسه خوب عکس انداخت با بیشترین کیفیت می خوای که بتونه تا iso 1600 هم عکس با نویز کم بهت بده و دیگه فیلم برداری و پاناروما و چیزای دیگه نمی خوای 400دی رو بگیر. ولی اگه یه دوربینی می خوای ک فیلم هم بگیره با کیفیت معمولی و راحتی استفاده داشته باشه و به روز باشه و خروجی اچ دی هم داشته باشه ولی کیفیت عکساش در حد همین دوربین های کامپکت باشه اچ اس 20 رو بگیر.
و اینکه نظر من اینه هیچ کدوم از این دو تا دوربین به اندازه ای که پول بابتشون میدی خدمات بهت نمی دن.

صحبت های این دوست مون کاملا تایید میشه...
اما اگه کیفیت واستون اهمیت داره، طرف سوپر زوم ها نرید.... در شب اصلا حرفی واسه گفتن ندارن.

بالا