دروود
بعد از مدت ها یک مکان مناسب برای مشاوره خرید دوچرخه پیداکردم.
من قصد خرید یک دوچرخه fuji رو دارم.ساکن مشهد هستم.و توی مشهد فعلا فقط یک نفر رو پیدا کردم که فوجی میفروشه.خودم مدل نوادا 2 رو پسند کرده بودم.دنده های عقبش شیمانو اسرو هستش و کیفیت بدنه و دوشاخ( بسیار بالا بود.لاستیک هم کندا.ولی مشکل اساسی ترمز هاش هستند که متاسفانه دیسکی میباشند.و من به چند دلیل ترمز دیسکی رو نمی پسندم.قیمت توی مشهد میداد 430 تومن
ابتدا مدل adventure 2 رو پسندیده بودم اما ست دنده هاش شیمانو تورنه ی مدل tx-50 بود.بعد از تحقیقی که توی اینترنت کردم زیاد از تعریف نکرده بودند.
به نظر شما توی این رنج قیمت چه چرخی بهترین گزینه است؟ توی مشهد نمایندگی مناسب برای خرید چرخ میشناسید؟؟؟
و سوال دیگه اینکه ایا شانژمان دنده های عقب با ست شیمانو tourney کیفیت داره یا نه؟؟منظورم اینه که دوام و قدرت لازم رو توی کوهستان و هوای بارونی داره؟؟؟چون خودم از سایت های مختلف جستجو کردم.ملت زیاد تعریف نکردند.
سپاس
سقف قیمت هم تا 400_450
مشهد
نمایندگی Giant داره:
آدرس: حدفاصل چهار راه خواجه ربیع و م شهدا - مابین عبادی 9 و 11 فروشگاه دوچرخه المپیک
تلفن : 2224550-511
جاینت یکی از بهترین تولید کنندگان دوچرخه دنیاست.اصلا قابل مقایسه با فوجی و امثالهم نیست.
بالای 200 تومن اکثرا دنده های شیمانو دارن.ولی خود شیمانو چندین رده داره.
واسه کوهستان بهترنیش سری XTR که فقط ست ترمزش نزدیک 700 تومنه :wacko:
چه بدی از ترمز دیسکی دیدی یا شنیدی؟
مال خودم Promax تایوانه.خیلی هم تاپ نیست ولی از 100 تا لقمه ای بهتره.
من میخاستم بخرم میگفتن زیر 500 ترمز دیسکیش به درد نمیخوره.ولی بعد فهمیدم چرتو پرته
زیاد به پستای فرومای خارجی توجه نکن.اونا اصلا چرخ زیر 1000 دلاری رو به حساب نمیارن.پس نمیتونی دنبال review خوب برای دوچرخه زیر 1000 دلار باشی.
ولی همون چرخ تو ایران یکی از بهترینا خواهد بود:lol:
جاینت رو پیدا کردی با خیال راحت بخر.