یه سر به سایت اصلی کنجوتسو بهترین شمشیر های شناسنامه دار و بی شناسنامه رو داره.قیمتش هم مناسبه.
در اون سایت تقریبا همه شمشیر ها چینی است .
یه سر به سایت اصلی کنجوتسو بهترین شمشیر های شناسنامه دار و بی شناسنامه رو داره.قیمتش هم مناسبه.
سلام
من یک استاد سلاح سرد ورزش رزمی گارد رنجر هستم.سوالی داشتید بپرسید یا به سایتمون مراجعه کنید.
اولا به شمشیر ساموراییkatanaگفته میشود که خودش به چندین دسته تقسیم میشود.شمیشر متوسط سامورایی را هم(همونی که جومونگ داشت)واکی زاشی میگویند.
شمشیرها را میتونی توی فروشگاهای رزمی بخری ولی شاید ازت کارت رزمی بخوان ولی بعضی جاها بدن کارت میفروشن.
کاتانای تیز توی ایران کم پیدا میشه من یک نمونه اش را از استادم دیدم که مثل تیغ میموند و کاغذ را راحت میبره و مثل فولاد محکم هستند یعنی اگر با قدرت بزنی میتونی یه بشکه را از وسط نصف کنی.
آموزش شمشیر تنها در کمربند های مشکی داده میشه و باید قبل از اون تمام سلاح سردها یاد بگیرید وگرنه نمیتونید با شمشیر کار کنید.
کار با شمشیر راحت نیست تا دو سه بار دستتون را نبرید یاد نمیگیرید
البته در ورزش های دیگر با شمشیر چوبی(بوکن)تمرین میکنند ولی من خودم با کاتانا تمرین را شروع کردم.
و شما دوست عزیز اگر برای دکور شمشیر میخواهی به نظر من از این دکوری ها توی بازار پره از اون استفاده کنید بهتره.
و درپایان هر سوالی داشتید به سایتمون مراجعه بکنید:
http://www.vbs.epage.ir
شما شاگرد کی هستین؟سلام.
از اولین پست من تو این تاپیک 5 سالی میگذره. دوران جالبی بود و بحثهای خوبی توی این تاپیک صورت گرفت. مرور این پستها و یادآوری علاقه خودم به کاتانا، خیلی خوب بود :general406:
عکسهای کاتانا (ایآیتو) ی خودم رو اتچ کردم. دو ماه پیش از ژاپن به دستم رسید. ساخت و آماده ارسال شدنش سه ماه زمان برد ولی بعد از ترخیص کردنش و تمرین باهاش، فهمیدم که واقعاً ارزش صبر کردن توی این مدت رو داشته :general711:
مشاهده پیوست 824771 مشاهده پیوست 824772 مشاهده پیوست 824773 مشاهده پیوست 824774 مشاهده پیوست 824775 مشاهده پیوست 824776 مشاهده پیوست 824777 مشاهده پیوست 824778 مشاهده پیوست 824779 مشاهده پیوست 824780 مشاهده پیوست 824781 مشاهده پیوست 824782 مشاهده پیوست 824783 مشاهده پیوست 824784 مشاهده پیوست 824785
من افتخار شاگردی شیهان مهدیزاده گرامی رو دارم.شما شاگرد کی هستین؟
چطور؟اسم وفامیل شریفتون ؟
سلام من شیهان امیرعلی زاده هستم
شمشیر قیمت خوب حدود یک متر چی سراغ دارید
کاتانایی که درمنیریه ۶میلیون تومان میفروشند،تیغه اش رایکی ازدوستان از چین اورده اندوتعدادموجودفقط هفت عدد میباشدوبصورت یکجا هرعددبملغ ۵۰۰ تومان میباشد، چون بیشتر ازیک جعبه نمیتوانست بیاورد ترجیح دادندبجای یک کاتانا دریک جعبه هفت عددتیغه بیاورند. شما میتوانید بجای اینکه ۴ الی ۶میلیون هزینه کنیدبرای یک شمشیر، برای هرکدام این تیغه ها نهایتا ۱۰۰تومان خرج کنید یک شمشیرخیلی خوب خواهیدداشت و احتیاج به پرداخت هزینه سنگین پیدانخواهیدکرد.سلام من شیهان امیرعلی زاده هستم
شمشیر قیمت خوب حدود یک متر چی سراغ دارید
Armanrazm.mihanblog.comمن افتخار شاگردی شیهان مهدیزاده گرامی رو دارم.
چرا ترسمن همیشه از این سامورایی ها میترسیدم