• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

rimax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وحید جان وقتت بخیر
من یه تبلت وین تاچ q75 دارم باتریش خرابه
باتری اصلیشو داری؟
اگه آره قیمتش چند هست؟
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رسید خبر میدم!

تعمیر کار خیلی وارد باشه شاید بتونه درستش کنه!

احتیاجی به عکس نبود چون بردش فقط همین 1مدله! قیمت فروش مغازه دار (نه قطعه فروش) حدود 90 تومنه! قیمت فروش قطعه فروش حدود 70 تومنه! حالا باید ببینید کدومش بیشتر میصرفه! اینکه کلا قطعاتشو بفروشید یه خود من و براتون 1دونه نو بفرستم (اینطوری نزدیک 120 من طقعات شمارو میخرم و همون 210 بهتون یه تبلت نو میدم! ) یا بردشو عوض کنید!

برادر همین اسکرین معمولی پیرهاست! حدود 85الی 90 تومن!

پس لطف میکنی شمارتو برام پ.خ. کنی تا باهات تماس بگیرم؟ممنون

jalal1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش
یه برد خراب برای تبلت 7518B که تعمیرکار گفته آی سی تغذیه مشکل داره لازم دارم
چند در میاد برام؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پس لطف میکنی شمارتو برام پ.خ. کنی تا باهات تماس بگیرم؟ممنون

برادر من گوشیم همیشه خاموشه یا خونست! پی ام بزنی و هماهنگ کنی سریعتر به نتیجه میرسی!

سلام داداش
یه برد خراب برای تبلت 7518B که تعمیرکار گفته آی سی تغذیه مشکل داره لازم دارم
چند در میاد برام؟

برد قیمت واقعیش 40-45 تومنه ولی متاسفانه چون کمیابه باید الان 85-90 بخریم! اگر عجله نداری صبر کن برد ارزون برسه!

ali-123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاوحید من ه تبلت چینی ارزون قیمت دستم رسیده مارکش enet هستش .تاچش شکسته خواستم سفارش خریدبدم
شماره موبایلتو برام پخ کن.ممنون

jalal1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برد قیمت واقعیش 40-45 تومنه ولی متاسفانه چون کمیابه باید الان 85-90 بخریم! اگر عجله نداری صبر کن برد ارزون برسه!

معمولا قیمت یه برد خراب باید خیلی کمتر باشه
من یه برد خراب میخوام تا تعمیرکار آی سی تغذیه شو برداره و بزاره روی برد خودم
البته مطمئن نیستم درست شه

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119

سلام
داداش کلیه تبلت های چینی از یه نوع آی سی تغذیه به شماره فنی AXP209 استفاده میکنن شما اوراقی هر تبلتی رو که بخرین این آی سی روش هست و اکثر تبلتها هم همین آی سی میسوزونن .:)

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354

سلام
داداش کلیه تبلت های چینی از یه نوع آی سی تغذیه به شماره فنی AXP209 استفاده میکنن شما اوراقی هر تبلتی رو که بخرین این آی سی روش هست و اکثر تبلتها هم همین آی سی میسوزونن .:)

داداش شما بیای آی سی تغذیه رو بخری بعد چقدر پول بدی به تعمیرکار که آیا بتونه درستش کنه یا نه!!!!!!! خب یه برد بخر خیاله خودتو راحت کن !
چون فکر کنم هزینه ای که میکنید با هزینه برد یکی میشه !

mehditm43

Registered User
لایک‌ها
2
salam dost aziz
batri baray tablet hyunai hold x 700
mojod darid khodetonam mitonid tamir konid

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید در مورد نحوه ی خرید اسکرین پیرکاردین پیام خصوصی دادم خدمتتون.لطفا بهش جواب بدین.ممنون از شما

jalal1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سلام داداش
از راهنمایی تون ممنونم
فکر کنم شماره آی سی تغذیه روی برد خوانا نبود برا همین ریسک نکردم و دنبال برد مشابه میگردم با این وجود بیشتر بررسی میکنم حالا که شما شماره فنی آی سی رو بهم دادین کار خوندن شماره راحت تر میشه

jalal1342

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش شما بیای آی سی تغذیه رو بخری بعد چقدر پول بدی به تعمیرکار که آیا بتونه درستش کنه یا نه!!!!!!! خب یه برد بخر خیاله خودتو راحت کن !

سلام داداش
من هم مشغول چرتکه انداختن هستم تا ببینم کدوم روش ارزونتر در میاد برا همین از آقا وحید قیمت یک برد اسقاطی رو سوال کردم البته فکر کنم ایشون قیمت برد سالم رو به من گفتن که خیلی بالاست و این تبلت ارزش این تعویض برد رو نداره

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام داداش
از راهنمایی تون ممنونم
فکر کنم شماره آی سی تغذیه روی برد خوانا نبود برا همین ریسک نکردم و دنبال برد مشابه میگردم با این وجود بیشتر بررسی میکنم حالا که شما شماره فنی آی سی رو بهم دادین کار خوندن شماره راحت تر میشه

خواهش میکنم دوست عزیز
اگه مشکل آی سی تغذیه باشه شما همین آی سی رو بنداز درست میشه
ولی اینو بدونین در 99% موارد سوختن این آی سی کلا تبلتتون اتصال کوتاه میشه
اگه اینجوره آی سی تغذیه سوخته.
اصلا سر چی تبلتتون خاموش شد؟

ali-123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقاوحید من ه تبلت چینی ارزون قیمت دستم رسیده مارکش enet هستش .تاچش شکسته خواستم سفارش خریدبدم
شماره رو کابلشم پیدا کردم

فایل های ضمیمه

• 51.37-1.jpg
    51.37-1.jpg
    14.7 KB · نمایش ها: 32

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

به مشتری ها دیگه موبایل نمیدم! دوستان فکر میکنن خط مشاوره ازدواجه! شما هر سوالی داشتی همینجا بپرس (یا داخل پی ام)

من برد خراب دارم اگر بکار امد بگو بفرستم!

سلام

البته اگر سوخته باشه برد تعمیر میشه ولی 99% اوقات نسوخته بلکه جریان رو کرده و SoC هم سوخته! تجربه ثابت کرده 99% ایرادای برد تو تبلت ها ارزش تعمیر نداره!

دقیقا! تبلتی که بردش 30-40 تومنه واقعا ارزش تعمیر نداره!

آقا وحید در مورد نحوه ی خرید اسکرین پیرکاردین پیام خصوصی دادم خدمتتون.لطفا بهش جواب بدین.ممنون از شما

حاجی شرمنده دیر دیدم! کلا با ارسال میشه 100 تومن!

خواهش میکنم دوست عزیز
اگه مشکل آی سی تغذیه باشه شما همین آی سی رو بنداز درست میشه
ولی اینو بدونین در 99% موارد سوختن این آی سی کلا تبلتتون اتصال کوتاه میشه
اگه اینجوره آی سی تغذیه سوخته.
اصلا سر چی تبلتتون خاموش شد؟

اینم من بالاتر گفتم دیگه اگر سوختگی فیزیکی داشته باشه خیلی احتمال تعمیرش بیشتره تا زمانی که اتصال کوتاه شده!

شماره رو کابلشم پیدا کردم

شماره اش زیاد مهم نیست! سایزش و ته کانکتور و داشتن و نداشتن IC کنتلر روی ریبونش مهمه! در ضمن اگر بخواید مطمئن بشید جواب میده حتما باید بفرستید من دون دونه تاچ هارو روش تست کنم!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام
ممنون از توضیحاتتون آقا وحید
ولی اتفاقا تبلت هایی که بردشون اتصال کوتاه شده میشه گفت 100% آی سی تغذیشون سوخته
الان خودم یه وینتاچ q73 دارم که بردش اتصال کوتاهه و همین آی سی تغذیش سوخته منتها قبلا سیم کارتم نمیشناخت واسه همین دیگه الان ارزش درست کردن نداره اگخ فقط تغذیش بود درستش میکردم دنبال برد اوراقی ام که از این به اون کنم یکیشون زنده بشه این تبلتو یه.... کرد تو پاچم:(آقا وحید فردایی وقتی واسم یه سوال میکنی از دوستات ببینی برد وینتاچ اوراقی دارن یا نه؟ منها میخوام یه چیزی باشه که زیاد روش کار نکرده باشنو قطعاتش روش باشه یا ایراد نرم افزاری داشته باشه که نرم افزار نگیره یا همین تغذیش سوخته باشه برد اتصال کوتاه باشه. میتونی واسم گیر بیاری؟ بخدا کلی دعات میکنم:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
ممنون از توضیحاتتون آقا وحید
ولی اتفاقا تبلت هایی که بردشون اتصال کوتاه شده میشه گفت 100% آی سی تغذیشون سوخته
الان خودم یه وینتاچ q73 دارم که بردش اتصال کوتاهه و همین آی سی تغذیش سوخته منتها قبلا سیم کارتم نمیشناخت واسه همین دیگه الان ارزش درست کردن نداره اگخ فقط تغذیش بود درستش میکردم دنبال برد اوراقی ام که از این به اون کنم یکیشون زنده بشه این تبلتو یه.... کرد تو پاچم:(آقا وحید فردایی وقتی واسم یه سوال میکنی از دوستات ببینی برد وینتاچ اوراقی دارن یا نه؟ منها میخوام یه چیزی باشه که زیاد روش کار نکرده باشنو قطعاتش روش باشه یا ایراد نرم افزاری داشته باشه که نرم افزار نگیره یا همین تغذیش سوخته باشه برد اتصال کوتاه باشه. میتونی واسم گیر بیاری؟ بخدا کلی دعات میکنم:)

اتفاقا تنها بردی که سراغ ندارم Q73 ائه! هر چی دیگه بخوای دارم:دی

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
اتفاقا تنها بردی که سراغ ندارم Q73 ائه! هر چی دیگه بخوای دارم:دی

شانسو میبینی
الان اگه تاچ و ال سی دی رو بفروشم جدا فردا بردش پیدا میشه. خدا لعنتش کنه من این وسط یه واسطه بودم گوشی رو دادم تبلتو گرفتم چون واسه یکی از دخترای فامیلمون بود حالا 2 ماهه التماس آقا که تبلته که قرار شد برد بگیری چی شد میگه دیگه نمیگیرم گوشی رو با ضرر فروختم الانم خطشو 4 روزه خاموش کرده...
باشه آقا وحید حالا واسم یه سوالی بکن از همکارات بلاخره شما تهرانی اونجا همه چیزی پیدا میشه;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
شانسو میبینی
الان اگه تاچ و ال سی دی رو بفروشم جدا فردا بردش پیدا میشه. خدا لعنتش کنه من این وسط یه واسطه بودم گوشی رو دادم تبلتو گرفتم چون واسه یکی از دخترای فامیلمون بود حالا 2 ماهه التماس آقا که تبلته که قرار شد برد بگیری چی شد میگه دیگه نمیگیرم گوشی رو با ضرر فروختم الانم خطشو 4 روزه خاموش کرده...
باشه آقا وحید حالا واسم یه سوالی بکن از همکارات بلاخره شما تهرانی اونجا همه چیزی پیدا میشه;)

کلا Q73 چون بردش گرونه شاید فروش قطعاتش به نسبت تبلتهای ارزونتر بصرفه نباشه!

بالا