سلام وحید جان وقتت بخیر
من یه تبلت وین تاچ q75 دارم باتریش خرابه
باتری اصلیشو داری؟
اگه آره قیمتش چند هست؟
ممنون
رسید خبر میدم!
تعمیر کار خیلی وارد باشه شاید بتونه درستش کنه!
احتیاجی به عکس نبود چون بردش فقط همین 1مدله! قیمت فروش مغازه دار (نه قطعه فروش) حدود 90 تومنه! قیمت فروش قطعه فروش حدود 70 تومنه! حالا باید ببینید کدومش بیشتر میصرفه! اینکه کلا قطعاتشو بفروشید یه خود من و براتون 1دونه نو بفرستم (اینطوری نزدیک 120 من طقعات شمارو میخرم و همون 210 بهتون یه تبلت نو میدم! ) یا بردشو عوض کنید!
برادر همین اسکرین معمولی پیرهاست! حدود 85الی 90 تومن!
پس لطف میکنی شمارتو برام پ.خ. کنی تا باهات تماس بگیرم؟ممنون
سلام داداش
یه برد خراب برای تبلت 7518B که تعمیرکار گفته آی سی تغذیه مشکل داره لازم دارم
چند در میاد برام؟
برد قیمت واقعیش 40-45 تومنه ولی متاسفانه چون کمیابه باید الان 85-90 بخریم! اگر عجله نداری صبر کن برد ارزون برسه!
معمولا قیمت یه برد خراب باید خیلی کمتر باشه
من یه برد خراب میخوام تا تعمیرکار آی سی تغذیه شو برداره و بزاره روی برد خودم
البته مطمئن نیستم درست شه
سلام
داداش کلیه تبلت های چینی از یه نوع آی سی تغذیه به شماره فنی AXP209 استفاده میکنن شما اوراقی هر تبلتی رو که بخرین این آی سی روش هست و اکثر تبلتها هم همین آی سی میسوزونن .
سلام
داداش کلیه تبلت های چینی از یه نوع آی سی تغذیه به شماره فنی AXP209 استفاده میکنن شما اوراقی هر تبلتی رو که بخرین این آی سی روش هست و اکثر تبلتها هم همین آی سی میسوزونن .
داداش شما بیای آی سی تغذیه رو بخری بعد چقدر پول بدی به تعمیرکار که آیا بتونه درستش کنه یا نه!!!!!!! خب یه برد بخر خیاله خودتو راحت کن !
چون فکر کنم هزینه ای که میکنید با هزینه برد یکی میشه !
سلام داداش
از راهنمایی تون ممنونم
فکر کنم شماره آی سی تغذیه روی برد خوانا نبود برا همین ریسک نکردم و دنبال برد مشابه میگردم با این وجود بیشتر بررسی میکنم حالا که شما شماره فنی آی سی رو بهم دادین کار خوندن شماره راحت تر میشه
شماره رو کابلشم پیدا کردمسلام آقاوحید من ه تبلت چینی ارزون قیمت دستم رسیده مارکش enet هستش .تاچش شکسته خواستم سفارش خریدبدم
شماره موبایلتو برام پخ کن.ممنون
سلام آقاوحید من ه تبلت چینی ارزون قیمت دستم رسیده مارکش enet هستش .تاچش شکسته خواستم سفارش خریدبدم
شماره موبایلتو برام پخ کن.ممنون
سلام
داداش شما بیای آی سی تغذیه رو بخری بعد چقدر پول بدی به تعمیرکار که آیا بتونه درستش کنه یا نه!!!!!!! خب یه برد بخر خیاله خودتو راحت کن !
چون فکر کنم هزینه ای که میکنید با هزینه برد یکی میشه !
آقا وحید در مورد نحوه ی خرید اسکرین پیرکاردین پیام خصوصی دادم خدمتتون.لطفا بهش جواب بدین.ممنون از شما
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه مشکل آی سی تغذیه باشه شما همین آی سی رو بنداز درست میشه
ولی اینو بدونین در 99% موارد سوختن این آی سی کلا تبلتتون اتصال کوتاه میشه
اگه اینجوره آی سی تغذیه سوخته.
اصلا سر چی تبلتتون خاموش شد؟
شماره رو کابلشم پیدا کردم
سلام
ممنون از توضیحاتتون آقا وحید
ولی اتفاقا تبلت هایی که بردشون اتصال کوتاه شده میشه گفت 100% آی سی تغذیشون سوخته
الان خودم یه وینتاچ q73 دارم که بردش اتصال کوتاهه و همین آی سی تغذیش سوخته منتها قبلا سیم کارتم نمیشناخت واسه همین دیگه الان ارزش درست کردن نداره اگخ فقط تغذیش بود درستش میکردم دنبال برد اوراقی ام که از این به اون کنم یکیشون زنده بشه این تبلتو یه.... کرد تو پاچمآقا وحید فردایی وقتی واسم یه سوال میکنی از دوستات ببینی برد وینتاچ اوراقی دارن یا نه؟ منها میخوام یه چیزی باشه که زیاد روش کار نکرده باشنو قطعاتش روش باشه یا ایراد نرم افزاری داشته باشه که نرم افزار نگیره یا همین تغذیش سوخته باشه برد اتصال کوتاه باشه. میتونی واسم گیر بیاری؟ بخدا کلی دعات میکنم
اتفاقا تنها بردی که سراغ ندارم Q73 ائه! هر چی دیگه بخوای دارم:دی
شانسو میبینی
الان اگه تاچ و ال سی دی رو بفروشم جدا فردا بردش پیدا میشه. خدا لعنتش کنه من این وسط یه واسطه بودم گوشی رو دادم تبلتو گرفتم چون واسه یکی از دخترای فامیلمون بود حالا 2 ماهه التماس آقا که تبلته که قرار شد برد بگیری چی شد میگه دیگه نمیگیرم گوشی رو با ضرر فروختم الانم خطشو 4 روزه خاموش کرده...
باشه آقا وحید حالا واسم یه سوالی بکن از همکارات بلاخره شما تهرانی اونجا همه چیزی پیدا میشه