• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
کلا Q73 چون بردش گرونه شاید فروش قطعاتش به نسبت تبلتهای ارزونتر بصرفه نباشه!
بله میدونم خودم آقا وحید کلا همش 100 تومن نمیخرن باتریشم که خرابه.خدا ازش نگذرههههه
شما واسم یه سوالی کنین بعد جوابشو بهم بدین.مرسی وحید آقا;)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بله میدونم خودم آقا وحید کلا همش 100 تومن نمیخرن باتریشم که خرابه.خدا ازش نگذرههههه
شما واسم یه سوالی کنین بعد جوابشو بهم بدین.مرسی وحید آقا;)

LCD و تاچ و ادااپتور و خورده ریزاش شاید حدود 120 بیرزه! ولی بازم اصل کار برد و باطری بود که نداری دیگه!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام وحید جان ... میگم تبلت پیر بدون سیم (7518B ) که بردش مشکل داشته باشه چقدر برمیداری! البته تعویض با تبلت نو منظورمه !

ببینم اگه میصرفه به مشتریایی که برد تبلتشون خرابه پیشنهاد وسوسه انگیز بدم :D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام وحید جان ... میگم تبلت پیر بدون سیم (7518B ) که بردش مشکل داشته باشه چقدر برمیداری! البته تعویض با تبلت نو منظورمه !

ببینم اگه میصرفه به مشتریایی که برد تبلتشون خرابه پیشنهاد وسوسه انگیز بدم :D

تقریبا 100 الی 110 من برمیدارم! تقریبا میشه معادل خرید یه برد از مغازه دار (حدود 90 تومن) اختلاف با تبلت نو نسل جدید (از این گارانتی دار ها) و یکم بیشتر با تبلت نوی 1گیگ رم!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
آقا وحید والا من سر از باتری اینا در نمیارم ولی فکر کنم باید 4-5 ساعتو نگه داره دیگه! این باتریش 1 ساعت یا یکم بیشتر نگه میداره البته باتریشو شوک دادم الان دیگه باید کامل نگه داره لوازم تبلت هم فقط کابل USB و شارژرش و داده اگه من تبلتو حالا یا آی سی تغذیشو عوض کنم که روشن بشه یا اصلا همینجوری خاموش به عنوان تاچ و LCD و باتری و ... استفاده کنین ازش میتونین واسم یه تبلت کاردین یا MTK یا هر مارک دیگه پیدا کنین که سیمکارت بخوره اونم مشکل برد داشته باشه ولی برد اوراقش گیر بیاد که من 2 تا یکی کنم؟ اگه چنین موردی دارین بگین من حاظرم عوض کنیم.
البته الان که یادمافتاد این تبلته سیمکارت نمیشناخت و اون ماژول GSM خراب بود و جریان کشی داشت احتمالا اینکه باتری 1 ساعت نگه میداشته بخاطر همین جریان کشیه بوده برد که عوض بشه باتریش هم سالمه
مهندس یه راهنمایی کن که چکار کنم؟ تبلتم با همه چیزاش چند میارزه؟ الان تبلت دست دوم سالم حالا هر مارکی که سیمکارت بخوره چقدره و چقدر باید سر بدم؟ آیا تبلت خراب سیمکارت خور دارین که مشکل برد داشته باشه و یه دونه برد اوراقی دیگشم داشته باشین؟

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
سلام استاد
تبلت ال سی دی شکسته ای دارم هیوندای Hyundai A7 Art
با رم میکرو هم اگه داشته باشین تعویض می کنم
همه چیش سالمه فقط ال سی دی شکسته

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
سلام داش وحید
خوبی؟
آقا این باتری 4200 تبلت آینول ما نیامد؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا وحید والا من سر از باتری اینا در نمیارم ولی فکر کنم باید 4-5 ساعتو نگه داره دیگه! این باتریش 1 ساعت یا یکم بیشتر نگه میداره البته باتریشو شوک دادم الان دیگه باید کامل نگه داره لوازم تبلت هم فقط کابل USB و شارژرش و داده اگه من تبلتو حالا یا آی سی تغذیشو عوض کنم که روشن بشه یا اصلا همینجوری خاموش به عنوان تاچ و LCD و باتری و ... استفاده کنین ازش میتونین واسم یه تبلت کاردین یا MTK یا هر مارک دیگه پیدا کنین که سیمکارت بخوره اونم مشکل برد داشته باشه ولی برد اوراقش گیر بیاد که من 2 تا یکی کنم؟ اگه چنین موردی دارین بگین من حاظرم عوض کنیم.
البته الان که یادمافتاد این تبلته سیمکارت نمیشناخت و اون ماژول GSM خراب بود و جریان کشی داشت احتمالا اینکه باتری 1 ساعت نگه میداشته بخاطر همین جریان کشیه بوده برد که عوض بشه باتریش هم سالمه
مهندس یه راهنمایی کن که چکار کنم؟ تبلتم با همه چیزاش چند میارزه؟ الان تبلت دست دوم سالم حالا هر مارکی که سیمکارت بخوره چقدره و چقدر باید سر بدم؟ آیا تبلت خراب سیمکارت خور دارین که مشکل برد داشته باشه و یه دونه برد اوراقی دیگشم داشته باشین؟

برادر ماژول GSM اش چند پایه است؟ حتما لازم نیست Q73 بهش بزنی هر ماژولی بهش میخوره احتمالا!

سلام استاد
تبلت ال سی دی شکسته ای دارم هیوندای Hyundai A7 Art
با رم میکرو هم اگه داشته باشین تعویض می کنم
همه چیش سالمه فقط ال سی دی شکسته

بدبختانه این مدل تبلت ها وقتی اسکرین و تاچشون خراب باشه بجز باطری و وسایل خورده ریزش تقریبا هیچیش گیر نمیاد! تازه اگر گیر بیاد باید حدود 150 برای تعمیرش داد که بشه اندازه یه تبلت نوی 170-180 تومنی! ولی بازم خواستی من برش میدارم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام داش وحید
خوبی؟
آقا این باتری 4200 تبلت آینول ما نیامد؟؟؟

باطری رسیده ولی سایز اون نیست! بلندتره! یه بار دیگه سایزشو بگو شاید بشه یا 1سانت جلو عقبتر جاش بدی! در ضمن 2باطری هم نمیتونی شما استفاده کنی چون از عرض کم میاری!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
نه فایده نداره آقا وحید چون چند تا از پایه های ماژوله هم از رو برد کنده شده
الان تاپیک شکایت زدم
شما نظرت چیه؟ یه برد امروز پیدا کردم میگفت 70 تومن ولی نمیخوام اینقدر خرجش کنم اگه یه برد خراب 10-20 تومن پیدا بشه میتونم یکیشو سالم کنم. شما نمیتونی واسم پیدا کنی؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
نه فایده نداره آقا وحید چون چند تا از پایه های ماژوله هم از رو برد کنده شده
الان تاپیک شکایت زدم
شما نظرت چیه؟ یه برد امروز پیدا کردم میگفت 70 تومن ولی نمیخوام اینقدر خرجش کنم اگه یه برد خراب 10-20 تومن پیدا بشه میتونم یکیشو سالم کنم. شما نمیتونی واسم پیدا کنی؟

به نظر من بردش 70 تومن میرزه!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
به نظر من بردش 70 تومن میرزه!
مرسی دستو بالم فعلا بستس میخوام ارزون تمومش کنم اگه شما تونستی واسم پیگیر باش،؛ اگه نشد هم مهم نیست صبر میکنم تا دستم باز شه یکی میخرم.

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
یعنی باتری 4200 نمیخوره؟؟؟
باید همون 3700 بزارم؟

این عکس برد:

cnoen5ny7e2xvy8cy29o.jpg

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ببین کلا راببطه حجم و ظرفیت تو همه باطری های لیتیوم پلی یکسانه! الان مال شما 4 میل در 75میل در 110 میله و 3700 میلی امپر ساعت روی 3.7! اگر باطری 4.5 در 80 در 110 پیدا بشه ظرفیتش میشه 4500 که بدبختانه پیدا نمیشه! اگر باطری 5در 40 در 110 پیدا بشه هم 2تاش روهم میشه نزدیک 5000 میلی امپر ساعت! ولی اینم پیدا نمیشه! من مطمئن نیستم تبلت شما چقدر جا داره برای باطری کلفتر ولی مثلا 2تا باطری 2.8 در 65 در 110 هست روهم میشن 4400! ولی قطرش 5.6 میشه! بعید جا بشه!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقاوحید من خریدارم میشه بفرماییدچطورباشما تماس بگیرم?
یه تاچ آینوول هم میخوام سفارش بدم

دوست عزیز شما اصلا عکس واضح نذاشتی من چطور برات پیدا کنم؟ تماس هم فقط از طریق فروم!

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
ببین کلا راببطه حجم و ظرفیت تو همه باطری های لیتیوم پلی یکسانه! الان مال شما 4 میل در 75میل در 110 میله و 3700 میلی امپر ساعت روی 3.7! اگر باطری 4.5 در 80 در 110 پیدا بشه ظرفیتش میشه 4500 که بدبختانه پیدا نمیشه! اگر باطری 5در 40 در 110 پیدا بشه هم 2تاش روهم میشه نزدیک 5000 میلی امپر ساعت! ولی اینم پیدا نمیشه! من مطمئن نیستم تبلت شما چقدر جا داره برای باطری کلفتر ولی مثلا 2تا باطری 2.8 در 65 در 110 هست روهم میشن 4400! ولی قطرش 5.6 میشه! بعید جا بشه!

آها, ممنون
از باتری خودش دارید که؟
منظورم همین 3700 خودش هستش
اگر بله قیمت رو + جزئیات بفرمائید تا هماهنگ کنیم برای خریدش

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا وحید گل.اینم عکسایی که فرموده بودی (از پیرکاردین pc704 که ال سی دیش شکسته بود)
1.jpg2.jpg

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آها, ممنون
از باتری خودش دارید که؟
منظورم همین 3700 خودش هستش
اگر بله قیمت رو + جزئیات بفرمائید تا هماهنگ کنیم برای خریدش

نه متاسفانه سایز باطری خودش که اصلا استاندارد نیست! باید حتما یکی از اون 3تا موردذ بالا رو جایگزین کنید!

سلام آقا وحید گل.اینم عکسایی که فرموده بودی (از پیرکاردین pc704 که ال سی دیش شکسته بود)

حله برادر! دقیق 50 پین کانکتور وسطه و کلفتیشم نرماله! ادرس بده برات بفرستم!

بالا