• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

alireza-bigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه تبلت 7 اینچ چینی دارم مدل TXL MID-a13 که تاچش شکسته اینکم مشخصات روی کابل تاچش
(bjc-pgo16-fpc(v0.2
1248

nikita2008

Registered User
لایک‌ها
14
سلام یک سوال داستم یکی از دوستانم تبلت 9 اینچ بدون برند داره که الان باتریش خراب شده میخواستم بدونم هر باتریی بگیرم میخوره بهش(اگر اره میخوام از شما بگیرم )تشکر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
الان شارژ گرفت حدود 3 درصد ( از 44 به 47 درصد ) ولی شاید مشقی باشه :lol: ... خوب تعمیر اون چقدر هزینه داره و به نظرت تو مشهد جایی هست که درست کنه ... کجا باید ببرم .... علت بوجود اومدن این مشکل چیه ؟

پس بزار شارز بشه! ممکنه اسلو شارژ باشه! کلا باطری که عوض میه یکم تبلت قاطی میکنه ولی نه در این حد که اصلا شارژ نشه! اگرم شارژ نشد اصلا زحمت دنبال تعمیرکار گشتن به خودت نده! دنبال lcd شکسته اش باش که بردشو عوض کنی!

با سلام
اسکرین و تاچ q73 چند در می اید .

چه مدلی دقیقا؟ میتونی از ریبون LCD و تاچ عکس بزاری؟ در ضمن نسل Q73 هم بگو! رزولوشن و رام و ورژن سیستم عامل و حافظه داخلی مهمه!

من یه تبلت 7 اینچ چینی دارم مدل TXL MID-a13 که تاچش شکسته اینکم مشخصات روی کابل تاچش
(bjc-pgo16-fpc(v0.2
1248

عکسشم بزاری بدک نیست برادر..

سلام یک سوال داستم یکی از دوستانم تبلت 9 اینچ بدون برند داره که الان باتریش خراب شده میخواستم بدونم هر باتریی بگیرم میخوره بهش(اگر اره میخوام از شما بگیرم )تشکر

ولتاژ همه باطری های لیتیوم پلی یکیه! ولی سایز باطری مهمه! اگر میتونی بگو سایزشو من بکم تا چه حجمی میتونم برات جور کنم..

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
وحید جون برای آیپد مینی هم داری ؟ شیشه شیکسته :(

mmho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
منم یه q73 دارم خورد زمین ال ای دی دیگه کار نمیکنه روشن میشه ولی تصویر درست نمیده تهران اگه کسی میشناسی تعمیر کنه تلفن بدی ممنونت میشم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جون برای آیپد مینی هم داری ؟ شیشه شیکسته :(

شیشه منظورت چیه؟ تاچش سالمه؟ کلا تاچ 2قسمته! digitizer و خود تاچ! معمولا هم باهم میفروشن! برات اماری میگیرم ببینم چه حدودیه!

بله فقط ال سی دی
ریبونش کجاشه !؟

اون کابل نازک و پنی که LCD رو به بدنه وصل میکنه و اشتباها بهش میگن کابل فلت در واقع ریبونه اتصاله! روش یه سری اعداد و ارقام نوشته! در ضمن شکلش هم مهمه! اگر از کلش عکس بزاری عالیه!

منم یه q73 دارم خورد زمین ال ای دی دیگه کار نمیکنه روشن میشه ولی تصویر درست نمیده تهران اگه کسی میشناسی تعمیر کنه تلفن بدی ممنونت میشم

باید LCD و تاچش احتمالا عوش بشه! اگر خودت میتونی عوض کنی من برات قیمت تاچ و اسکرینشو بگیرم! اگر نه ببر علالدین طبقه 4 ام نشون تعمیر کارا بده!

mihandost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
وین تاچ q73 ،اسکرین 400*800 ،حافظه 4g، رم 512، سیستم عامل گوگل اندروید 4.0.3

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با سلام
وین تاچ q73 ،اسکرین 400*800 ،حافظه 4g، رم 512، سیستم عامل گوگل اندروید 4.0.3

مدل ریبونشم بزار! چون قدیمیه تاچش زیاد گرون نیست ولی LCD اش حدود 80-100 تومنی باید باشه!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با سلام
LJD700C008A-FPC-1.0
GR

این مدلو ندارم! ولی برات جور میکنم قیمت میدم! عکسشم زایر بدک نیست چون میشه از روی عکس مدل مشابه (با سریال متفاوت) هم پیدا کرد..

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
وحید جان سلام به هیچ عنوان شارژ نگرفت دیگه یعنی 49 درصد موند ... مطمئنا همون مشکلی رو داره که گفتین .حالا بردش پیدا میشه عزیز ؟

یه سوال دیگه این تبلتی که تو اون تاپیک گذاشتی Pierre Cardin PC701 230 گارانتی داره ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان سلام به هیچ عنوان شارژ نگرفت دیگه یعنی 49 درصد موند ... مطمئنا همون مشکلی رو داره که گفتین .حالا بردش پیدا میشه عزیز ؟

یه سوال دیگه این تبلتی که تو اون تاپیک گذاشتی Pierre Cardin PC701 230 گارانتی داره ؟

بردش که هست ولی الان من تمو کردم! موقعی که تاپیک زدم 4تا برد داشتم! الان1دونه هم ندارم!:D ولی بالاخره میرسه دیگه!

اون تبلت هم با گارانتی و کیف چرمی و اسکرین پروتکتور اون قیمته!

برادر فقط قسمت ریبونشو میخوام! الان نمیشه تشخیص داد ریبونش چه شکلی داره (میخوام ببینم چه قسمتهاییش خالی و پر شده)! از همونجا عکس بزاری عالیه!

mahdi5800

Registered User
لایک‌ها
0
من یک تبلت آینول فایر معیوب دارم شما خریدار هستید فقط ال سی دیش خرابه

ال سی دیش با این مشخصاته
،7 اینچ با کیفیت IPS، با رزولوشن 1280x800 پیکسل
شما داریند؟چند؟

parsa-n

Registered User
لایک‌ها
33
سلام عزیز

برد پیرگاردین های بدون سیم رو بازم موجودی دارید؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
با سلام
http://upload7.ir/images/10465841820788445896.jpg
شرمنده اگر کیفیت عکس پایین است .
نه عکسش خوبه! ریبنوش هم عادیه! فکر میکنم این LCD با Q74 نسل اول یکی باشه! حدود 80 تومنه اون! پسفردا میپرسم که ببینم موجوده یا نه..
من یک تبلت آینول فایر معیوب دارم شما خریدار هستید فقط ال سی دیش خرابه

ال سی دیش با این مشخصاته
،7 اینچ با کیفیت IPS، با رزولوشن 1280x800 پیکسل
شما داریند؟چند؟

خوب فایر ارزش تعمیر کردن بیشتر داره فروختن! فکر میکنم حدود 200-220 باشه LCD اش! میتونی البته بجای اون قبلی حتی روش 600 در 1024 هم بندازی که بشه 100 تومن! کار کردنش احتمالا کار میکنه! از همه اینا مهمتر از چینم میتونی سفارش بدی چون اینول جانبی تو خورده فروشای چینی زیاد داره!

سلام عزیز

برد پیرگاردین های بدون سیم رو بازم موجودی دارید؟

فعلا که تموم کردم! الان فقط 2تا برد 7558 برام مونده و یه سری برد وینتاچ و غیره! شنبه اگر برسم میرم دنبال برد 701 ها!

motarez

Registered User
لایک‌ها
50

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام وحید جان !
میخواستم پ خ بدم گفتم با این همه پ خ که داری شاید وقت نشه بخونی !برای همین اینجا پست دادم ... من باطری تبلت خودمو برای تست تبلت معیوبی که صحبتشو کرده بودم باز کردم ... و پس از تست دوباره به تبلت خودم برگردوندم ....
ازاون موقع وقتی کلید پاورتبلت رو میزنم تا تبلت از حالت استند بای دربیاد با تاخیر حدود 4-5 ثانیه ای صفحه تبلت روشن میشه ! میدونی علتش چیه ؟ کارخاصی باید انجام بدم ؟

بالا