alireza-bigdeli
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
من یه تبلت 7 اینچ چینی دارم مدل TXL MID-a13 که تاچش شکسته اینکم مشخصات روی کابل تاچش
(bjc-pgo16-fpc(v0.2
1248
(bjc-pgo16-fpc(v0.2
1248
الان شارژ گرفت حدود 3 درصد ( از 44 به 47 درصد ) ولی شاید مشقی باشه :lol: ... خوب تعمیر اون چقدر هزینه داره و به نظرت تو مشهد جایی هست که درست کنه ... کجا باید ببرم .... علت بوجود اومدن این مشکل چیه ؟
با سلام
اسکرین و تاچ q73 چند در می اید .
من یه تبلت 7 اینچ چینی دارم مدل TXL MID-a13 که تاچش شکسته اینکم مشخصات روی کابل تاچش
(bjc-pgo16-fpc(v0.2
1248
سلام یک سوال داستم یکی از دوستانم تبلت 9 اینچ بدون برند داره که الان باتریش خراب شده میخواستم بدونم هر باتریی بگیرم میخوره بهش(اگر اره میخوام از شما بگیرم )تشکر
فقط LCD برادر؟ عکسی از ریبونش داری؟ عکس ریبونشو بزاری من دقیق بهت قیمت میدم..
وحید جون برای آیپد مینی هم داری ؟ شیشه شیکسته
بله فقط ال سی دی
ریبونش کجاشه !؟
منم یه q73 دارم خورد زمین ال ای دی دیگه کار نمیکنه روشن میشه ولی تصویر درست نمیده تهران اگه کسی میشناسی تعمیر کنه تلفن بدی ممنونت میشم
با سلام
وین تاچ q73 ،اسکرین 400*800 ،حافظه 4g، رم 512، سیستم عامل گوگل اندروید 4.0.3
با سلام
LJD700C008A-FPC-1.0
GR
وحید جان سلام به هیچ عنوان شارژ نگرفت دیگه یعنی 49 درصد موند ... مطمئنا همون مشکلی رو داره که گفتین .حالا بردش پیدا میشه عزیز ؟
یه سوال دیگه این تبلتی که تو اون تاپیک گذاشتی Pierre Cardin PC701 230 گارانتی داره ؟
نه عکسش خوبه! ریبنوش هم عادیه! فکر میکنم این LCD با Q74 نسل اول یکی باشه! حدود 80 تومنه اون! پسفردا میپرسم که ببینم موجوده یا نه..
من یک تبلت آینول فایر معیوب دارم شما خریدار هستید فقط ال سی دیش خرابه
ال سی دیش با این مشخصاته
،7 اینچ با کیفیت IPS، با رزولوشن 1280x800 پیکسل
شما داریند؟چند؟
سلام عزیز
برد پیرگاردین های بدون سیم رو بازم موجودی دارید؟