مرسی
تاچ کیو 73 و برد 7518 پیدا شد خبرم کن
سلام
تاچ و ال سي دي q74 ميخواهم فوري
داداش تو عنوان تاپیکت نوشتی خرید و فروش اگه خریداری به قیمت خوب چند تا قطعه برای فروش دارم اگر بخواین؟پ.خ چک کنین
سلام داداش این برد GSM تبلت Q73 داری؟ قیمت چنده؟
ببخشید با این برد های پیرکاردین و تاچ 1024*600 میشه یه تبلت ساده ای جور کرد یا نه لطفا پخ بدید
سلام آقا وحید, خوبید؟
بُرد تبلت ainol novo7 crystal دارید؟
نمایندگیش گفت میشه روش بُرد کریستال 2 رو هم انداخت
قیمت میدید؟؟؟
با تشکر
برد 701میاد برام این هفته به 7518 میخوره!
!
عجب .. قیمتشون از یه تبلت کمتر میشه؟بله میشه! حتی تبلت های با برندهای دیگه رو هم میشه سرهم کرد! مثلا تاچ و برد marshal ME700 رو دارم که میتونید باLCD پیرگاردین 7518 استفاده کنید! خیلیاشون باهم سازگارن!
وحيد اون برد Q75 كه گفتي ممكنه به سري A هم بخوره رو هم شماره تماس رو پخ كن بيام ازت بگيرم داداش .
سلام
خب برد خراب q73 قیمت چنده؟ من فقط ماژولشو میخوام مال من بردش سالمه ولی هم قیمت ماژول تکی رو بگین هم برد کامل خراب که روش ماژول داشته باشه.مرسی
اومد پی ام بده. مرسی
عجب .. قیمتشون از یه تبلت کمتر میشه؟
تاچ و برد me-700 با هم باید باشن؟ نمیشه فقط بردش رو استفاده کرد و تاچ و ال سی دی یه مدل دیگه
وحيد اون برد Q75 كه گفتي ممكنه به سري A هم بخوره رو هم شماره تماس رو پخ كن بيام ازت بگيرم داداش .
دادا دو نا سوال:
میگم برا کریستال 600 در 1024
IPS هم میتونی ردیف کنی ؟
یه تب دیگه هم هست برا
پسر خاله 7 سالم که کشتی گرفته با تبلتش 480در 800 q75s
ال سی دی شکسته و تاچ ....... ولی ال سی دی مشکلی اونچنانی تو نمایش نداره
میشه فقط تاچ رو عوض کرد یا جفتش باید عوض شه؟
اره واسه همین من تبلت های خرابو میخرم دیگه! تقریبا با 200 تومن میشه یه ME700 سالم جمع کرد! فقط تاچش یه مدل خاصیه و باقی قطعاتش جنراله!
یعنی این تاچ و ال س دی 7518 که داریم، برد me-700 بهش بندازیم میشه یه تبلت me-700؟ یا تاچ me-700 هم میخواد؟ قیمت هر کدوم چقدر هست؟
سلام عزیز,
امیدوارم خوب باشی,
یک تبلت هست برای یکی از اقواممونه براش از ترکیه سوغات آورده بودن 8 اینچه مارک oblio تاچش شکسته ال سیدیش هم فکر کنم مشکل پیدا کرده, گیر میاد تاچ و ال سیدیش؟
وحید جان داک کیبردی برای vivo بوک داری؟
تاچش نمیخوره! والی LCD اش میخوره!
نمیدونم چه مدلایی داره یه داک معمولی کیبرددار خوبوحید جان داک کیبردی برای vivo بوک داری؟
لینک میدی برادر ببینم کدوم داکشو میگی؟
قیمت برد و تاچ me-700 چقدر هست؟ قابشون میخوره؟ جای دکمه ها و فیشها
برد p701 نیومد؟
درود
تعمیر هم انجام میدید؟
یه q73 دارم اصلا روشن نمیشه.
نمیدونم چه مدلایی داره یه داک معمولی کیبرددار خوب
با سلام .
Asus Google Nexus 7 16g
اگر تاچ این مدل را جایی اطلاع دارید که موجود دارند لطفا اعلام نمایید.
با تشکر.
عزیز من یه تبلت چینی دارم به اسم Wolfpad از ناحیه اِل سی دی به مُشکل برخوردم . میخواستم ببینم راهی داره یا نه ...
اینم عکساش :
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/f0975e02c99884021.jpg
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/f0974deedeaf17692.jpg