سلام برد تبلت pc7518a موجود هست؟
و همچنین برد یا ای سی فلش گوشی s2?
بردش هست ولی گرونه! حدود 90 الی 100 تومن! الصا ارزششو نداره!
سلام lcd تبلت 8 آینول dream دارین؟
IPS اشو میخوای؟
سلام برد تبلت pc7518a موجود هست؟
و همچنین برد یا ای سی فلش گوشی s2?
سلام lcd تبلت 8 آینول dream دارین؟
بله قیمت هم بدینبردش هست ولی گرونه! حدود 90 الی 100 تومن! الصا ارزششو نداره!
IPS اشو میخوای؟
رام faaast طول می کشه برای اولین بار لود بشه پس صبر کنید شاید بوت شد
راجع به صداها نظری ندارم
رام cyanogen رو بی خیال شو وقتی faaastjb بالا نمی آد
ممنون از شما
1 - من خیلی صبر کردم این faaastJB بالا نیومد ....
2 - تو رام فابریک این صدا ها وجود ندارن ....
3 - لطف بفرمایید یه رامی معرفی کنید که این سه درلیور رو تو خودش داشته باشه : تاچ (zet6221_ts) و جی سنسور (mxc622x) ویک وبکم در جلو (siv121d) .
4 - من توی tecknow.me یه تاپیک ایجاد کردم . اونجا بهم گفتن که درایور دوربینم siv121d هستش .
آدرس تاپیک : a13 touch not working !!!
به نظرم خیلی شانس آوردید که این رام q88 روی تبلت شما جواب داد وگرنه باید تبلت رو دور می انداختید ضمن اینکه اندروید شما به jelly bean ارتقا یافت و سرعت آن از قبل خیلی بهتر شده است
در همان tech know یک بخش مربوط به رام دارد که تعداد زیادی رام قرار داده شده می توانید یک به یک تست کنید
ظاهرا باید با نداشتن دوربین کنار بیایید
اگر می خواهید درایور دوربین راه بیفتد می بایست لینوکس ۶۴ بیتی نصب کنید و روی رام در آنجا کار کنید که آموزش آن از حوصله و وقت من خارج است ولی در همان techknow آموزش های مفصلی پیدا می شود که البته برای کاربر ویندوزی کمی مشکل می نماید
برادر تنها چیزی که تو این رام کیو 88 آزارم میده این صدا هایی هستن که بدون دلیل و بسیار آزار دهنده از اسپیکر دستگاه میان ...
تو رامی که از سایت سازنده دان کردم این مشکل نیست و فقط تاچ و جی سنسور کار نمیکنن
من حاضرم بهتون مبلغش رو هم بپردازم اگه بتونید درایور تاچ و جی سنسور رو روی این رام نصب کنید .
i704-mx.img_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
مشکل گاه به گاه عدم عملکرد تاچ در q88 را چگونه حل کردید؟
ظاهر تبلت i704 دقیقا مانند q75 می باشد ایا رامهای q75 را از سایت wintouch روی تبلتتان تست کرده اید؟
با توجه به اینکه برد q75 را می توان با 30 هزار تومان خرید آیا می توانید از جناب رکس برد را بخرید و رام مطابق آن برد را هم از ایشان بپرسید؟ و سپس برد را بر روی تبلت خود نصب کنید؟
اگر می توانید روی برد اصلی، شماره برد را پیدا کنید و اینجا بنویسید؟
آیا شما رام AOPK را از لینک زیر تست کردید؟ چون می توان درایور تاچ و جی سنسور شما را در این رام پچ کرد
Login