یادت رفت تاچ کیو 75 منو بفرستی......
بله تایید میشه!! ممنون از آقا وحیدنه برادر این مدل تضمینیه! اون مدل چیپ داشت و جای ریبنوش هم وسط نبود! از مدل مشابه شما 20 تا فروختم ( مثلا همین صفحه برادر farzadmaverick یه دونه مشابه همینو خریده) و اصلا مشکلی نبوده!
داداش نباید قبول میکردی.واسه دوستت بخای خوبی کنی مخصوصا تو قسمت تبلت یا گوشی چینی آخرش مجبور تبلتو میشی بندازیش دور یدونه نوشو براش بخری با کلی معذرت خواهی .ببین کی بهت گفتمو دوباره سلام ...
یکی از دوستام یه تبلت چینی iTouch مدل i704 داره . داد به من گفت روش فریمور نصب کن ... (بسیار شبیه هستش به q75)
منم رفتم سایت اصلیش 3 تا فریمور واسه این مدل گذاشته ...
هرسه رو با livesuit امتحان کردم نصب شدن ولی ... الان تاچش کار نمیکنه ...
دوستان لطفا راهنمایی کنید :wacko:
اینم سایتش : i-touch.ae
با دوستم صحبت کردم نخواست!!!نوش حدود 250 ائه! دست دومش باشه نزدیک 200!
و دوباره سلام ...
یکی از دوستام یه تبلت چینی iTouch مدل i704 داره . داد به من گفت روش فریمور نصب کن ... (بسیار شبیه هستش به q75)
برادر لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنید . دقیقا چکار باید بکنم ؟باید به سایت tech know.me مراجعه کنی و ROM kitchen بلد باشی که به یک سیستم لینوکسی نیاز داره
کلا کار مشکلیه
باید قبللش backup با uberizer می گرفتی
Sent from my PC7518 using Tapatalk
برادر لطفا کمی بیشتر راهنمایی کنید . دقیقا چکار باید بکنم ؟
سلام
برد yeefashion 708 --- -سی پی یو:1000دوهسته ای----رم :یک گیگ ddr3---حافظه:8 گیگ---دوربین:2مگاپیکسل---سیم کارت:2G---اسلیم با بدنه آلومینیومی
سلام .من یه تبلت mtk m78s
گرفتم توی تصادف ال سی دیش شکسته و تاچشم کار نمیکنه.میخواستم ببینم قطعاتش هست برم علاالدین درستش کنم و حدودا چقدر خرج داره؟!
اگر بخوام بفروشمش چقد میخرن؟؟
و دوباره سلام ...
با دوستم صحبت کردم نخواست!!!
آقا وحید تهران کسی رو سراغ نداری که بتونه درستش کنه؟ (کسی که بتونه از پروگرامر استفاده کنه و تبلت رو درستش کنه؟) من آبروم رفت دیگه
اگر خوش شانس باشید با نصب faaastjb و نصب تاچهای مختلف شاید مشکلتان حل شود
[MOD] FaaastJB v2.5 A13 Allwinner with Jelly Bean 4.2.2 by Toxicro - xda-developers
اصلا بهترین راه اینه تبلت نو بخری اینو بندازی دور!!!! حداقل مطمئنی کار میکنه! ولی برد بگیره تازه میره سر خونه اول که 40 تومنم برا آندرویدش میگیرن.مگه اینکه برد دست دوم سالم سراغ داشته باشین.به نظر من بردشو عوض کنی دردسر کمتری داره تا گشتن دنبال تعمیر کار!
اگر خوش شانس باشید با نصب faaastjb و نصب تاچهای مختلف شاید مشکلتان حل شود
[MOD] FaaastJB v2.5 A13 Allwinner with Jelly Bean 4.2.2 by Toxicro - xda-developers
بردار یه توضیحی بدید که مراحل کار نصب این مود چیه دقیقا ؟!
یعنی درایور های تاچ رو چطوری باید نصب کنم ؟
ابتدا فایل رام رو دانلود کنید و با livesuit بر روی تبلت نصب کنید بعد فایل مربوط به تاچ رو دانلود کنید و یک پنجره command باز کنید و به دایرکتوری درایور تاچ بروید و فایل run.bat رو اجرا کنید
ممنون از پاسختون
رام رو نصب کردم رو تبلت ولی گیر داره وسط بوت شدن گیر میکنه میمونه ...
نمیشه درایور های تاچ رو روی یه رام دیگه نصب کنم ؟ یا هر راه حل دیگه که بتونم تاچ این تبلت لعنتی رو درست کنم ؟؟؟