• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حله
مشخصات اینی که داره چیه؟ چند هزاره؟؟ وضعیت کارش چطوره؟
قیمت؟ شرایط خرید؟

عرض کردم که باطری سامسونگ نو اکبند 3500 میلی آمپر ساعته! در واقع اینا باطری های 7000 سری P5100 بودن که من نصفشون کردم! عکساشوم این زیر هست! اون برد تهش هم مال ادغام 2باطری که بدرد شما نمیخوره فقط باطری خالی برات کفایت میکنه! قیمت هم 35 تومن منهای ارسال! ارسالشم حدود 4تومن.. اگر خواستی شماره حساب و غیره اینجا هست:
http://forum.persiantools.com/t253844.html

اینم عکسا:

3500mah.jpg

7000mah.jpg

Last edited:

armince

Registered User
لایک‌ها
5
عرض کردم که باطری سامسونگ نو اکبند 3500 میلی آمپر ساعته! در واقع اینا باطری های 7000 سری P5100 بودن که من نصفشون کردم! عکساشوم این زیر هست! اون برد تهش هم مال ادغام 2باطری که بدرد شما نمیخوره فقط باطری خالی برات کفایت میکنه! قیمت هم 35 تومن منهای ارسال! ارسالشم حدود 4تومن.. اگر خواستی شماره حساب و غیره اینجا هست:

اینم عکسا:

خب این ابعادی که گفتی بدون برد هست یا با برد؟ منظور اینکه ابعاد سلول همونی بود که گفتی؟
اگه اینجور باشه پس باید برد جدا بشه . اگه جدا بشه سیم ها به چی وصل میشن؟ چون 3 تا سیم باید باشه؟!؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب این ابعادی که گفتی بدون برد هست یا با برد؟ منظور اینکه ابعاد سلول همونی بود که گفتی؟
اگه اینجور باشه پس باید برد جدا بشه . اگه جدا بشه سیم ها به چی وصل میشن؟ چون 3 تا سیم باید باشه؟!؟

بدون برد! میتونی برای 3سیم شدن برد شارژ روی باطری فعلی رو بکنی بزنی به باطری من و بشه 3سیم!

armince

Registered User
لایک‌ها
5
بدون برد! میتونی برای 3سیم شدن برد شارژ روی باطری فعلی رو بکنی بزنی به باطری من و بشه 3سیم!

خب مشکل اینجاس که همون 3 تا سیم باطری مستقیم وصل شدن به تبلت! یعنی به باطری اصلا بردی وصل نبوده و اگه نگاه کنی به عکسها این 3 تا سیم مستقیم از داخل باطری بیرون اومده. توشم دست زدم هیچ اثری از برد مشاهده نمیشه
چون اول فکر کردم احتمالا خود تبلت وظیفه شارژ و کنترل و به عهده داره ولی اگه اینجوری هم می بود باید 2 تا سیم وصل میشد بهش که نیست. چون 3 تا سیم اومده بیرون یعنی سیم سوم به یه جایی وصله دیگه؟! چون 2 تاش + و - پس اون یکی دیگه چی میشه؟

armince

Registered User
لایک‌ها
5
الان چک کردم دیدم حق با شماس
بردش رو پیدا کردم
فقط مطمئنی این برد رو به سلول سامسونگ وصل کنم جواب میده؟
اگه ضخامت باطری شما کم باشه میتونم این برد رو روی باطری نصب کنم که فضای کم رو جبران کنه
ضمنا حداکثر فضایی که تبلت اجازه میده با احتساب اینکه بیاد رو اسپیکر حداکثر 11 سانته فیکس!
مشاهده پیوست 504201

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اون سیم سوم زیادم مهم نیست! البته برای بعضی تبلت ها وجودش میزان اعلام درصد باطری و روند خالی شدنشو دقیقتر میکنه ولی ضروری نیست! ولی در مورد نداشتن جای بیشتر از 11 سانت واقعا نمیشه کاری کرد! من نمیدونم اندازه گیزری شما چطوره ولی هم تو عرض و هم تو طول به نظرم جا داره! شما بطاری خودت 105 میله! مال من 112 میله یعنی نهایت 7میلیمتر بزرگتره! اون بردشو میتونی بزاری کنارش لازم نیست حتما روش بزاری! کنارش کلی جا داری!

armince

Registered User
لایک‌ها
5
اون سیم سوم زیادم مهم نیست! البته برای بعضی تبلت ها وجودش میزان اعلام درصد باطری و روند خالی شدنشو دقیقتر میکنه ولی ضروری نیست! ولی در مورد نداشتن جای بیشتر از 11 سانت واقعا نمیشه کاری کرد! من نمیدونم اندازه گیزری شما چطوره ولی هم تو عرض و هم تو طول به نظرم جا داره! شما بطاری خودت 105 میله! مال من 112 میله یعنی نهایت 7میلیمتر بزرگتره! اون بردشو میتونی بزاری کنارش لازم نیست حتما روش بزاری! کنارش کلی جا داری!

میدونم برادر ولی مشکل اینجاس که همون 105 میل خودش فیکس بود. الان واسه 7 میل جا نداره نهایتا 5 میل جاداره اگه یه قسمت هایی رو بشکنم ولی 2 میل رو دقیق اندازه گرفتم کم داره
برد که مشکلی نیست کوچیکه جا میشه کنارش

خب من واریز کنم اگه به هر صورتی نخورد امکان برگشت هست؟
دوم اینکه گارانتی هم داره ( گارانتی خودت)
مرسی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر مشکلی نداره شما یکم از اون پلاستیک های اضافه تبلت رو هم بشکنی یا حذف کنی! در ضمن به نظر میاد بازم منهای اون قیمتی که میگی کلی جا داره1 این عکسو نیگا کن جفت اون 2تافلش نزدیک 12 سانت هستن! اشکالی هم نداره بره رو پیچ ها یا پلاستیک هارو بشکنی! مهم اینه فقط 1دونه از خارهای بالا یا بغلش قفل بشه تا در تبلت بسته بشه!

B.jpg

در ضمن این باطری لیبل گارانتی دارند و اصلی هم هستند و مطمئن باش از این بهتر وجود خارجی نداره منتها هیچکس باطری رو تضمین نمیکنه چون ممکنه برد تبلت شما بهش اسیب بزنه! در مورد پس گرفتن هم راستش به هزینه برگشت زدنش برای من نمیصرفه که پس بگیرم! سود اینا در حد 2-3 هزار تومنه بخوام پس بگیرم 10 تومن فقط ضرر رفت و برگشته! من تا الان 5 تا از اینا فروختم و کسی مشکلی نداشته! مشابه همینم شاید 20 تا الان 4000 و 4200 برند سامسونگ فروختم و اونا هم مشکلی نداشتن!

sana2000

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز باتری واسه تبلت هیوندا هولد ایکس 7 اینچ داری؟اگه قویترم باشه چه بهتر باتری خودش 3700 هست

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر از من به شما نصیحت بجای درست کردن فکر عوض کردنش باش!
حق با شماس میدونم این دیگه درستم بشه فایده نداره ولی مساله خیلی خیلی مهم اینه که تبلت مال من نیس و هرطور شده باید درست بشه و برسه دست صاحبش.وگرنه من که از تبلت متنفر شدم مخصوصا که نوع چینی باشه!!!
حالا قیمت نوش چنده؟دست دوم سالمم اگه داری لطفا قیمت بده.فدات

armince

Registered User
لایک‌ها
5
برادر مشکلی نداره شما یکم از اون پلاستیک های اضافه تبلت رو هم بشکنی یا حذف کنی! در ضمن به نظر میاد بازم منهای اون قیمتی که میگی کلی جا داره1 این عکسو نیگا کن جفت اون 2تافلش نزدیک 12 سانت هستن! اشکالی هم نداره بره رو پیچ ها یا پلاستیک هارو بشکنی! مهم اینه فقط 1دونه از خارهای بالا یا بغلش قفل بشه تا در تبلت بسته بشه!

در ضمن این باطری لیبل گارانتی دارند و اصلی هم هستند و مطمئن باش از این بهتر وجود خارجی نداره منتها هیچکس باطری رو تضمین نمیکنه چون ممکنه برد تبلت شما بهش اسیب بزنه! در مورد پس گرفتن هم راستش به هزینه برگشت زدنش برای من نمیصرفه که پس بگیرم! سود اینا در حد 2-3 هزار تومنه بخوام پس بگیرم 10 تومن فقط ضرر رفت و برگشته! من تا الان 5 تا از اینا فروختم و کسی مشکلی نداشته! مشابه همینم شاید 20 تا الان 4000 و 4200 برند سامسونگ فروختم و اونا هم مشکلی نداشتن!

وقتی جنس رو مشتری بخواد برگشت بزنه هزینش که با خود مشتریه دیگه برادر من

ببین عکس دقیق گرفتم
اگه 12 سانت که حل بود
ببین با این تفاسیر نظرت چیه
333.jpg

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
سلام داش وحید ...

باطری ما هم کاملا سالم رسید و وصل کردم رو تبلت و بخوبی داره کار میکنه ....

بسیار عالی هم بسته بندی شده بود ...

ممنون از شما آقا وحید ...

mma4017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اينکه حاجي خودتي:mad:
قوربون شکل ماهت برم مگه خودت ياداشت نکردي که سريال قطعه:blink:
داداش من
تو همين سريال رو سرچ بزني کلي سايت چيني زبان يا انگليسي همين lcd رو مياره;) ميگه ميخاي بفرستم!!!
بله قوربونت برم همين سريالو فقط سرچ کني مياد اينم سايتش
Display Sl007dh15b09 - MercadoLivre Brasil

اينم اندازهlcd:
16.5cm*10cm
اندازه سيم فلت هم 11.5cm
اينم عکسهاي اون سايت که همونچيزي هست که ميخام:
display-lcd-genesis-gt-7200-tablet-7-frete-unico-r-1500_MLB-F-4494803505_062013.jpg
display-lcd-genesis-gt-7205-7220-3712-MLB4857218072_082013-F.jpg

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عزیز باتری واسه تبلت هیوندا هولد ایکس 7 اینچ داری؟اگه قویترم باشه چه بهتر باتری خودش 3700 هست

میدونی چقدر جا داره توش؟ 13 ساتا جا داره؟ اگر داره باطری 4100 سامسونگی دارم براش!

حق با شماس میدونم این دیگه درستم بشه فایده نداره ولی مساله خیلی خیلی مهم اینه که تبلت مال من نیس و هرطور شده باید درست بشه و برسه دست صاحبش.وگرنه من که از تبلت متنفر شدم مخصوصا که نوع چینی باشه!!!
حالا قیمت نوش چنده؟دست دوم سالمم اگه داری لطفا قیمت بده.فدات

نوش حدود 250 ائه! دست دومش باشه نزدیک 200!

وقتی جنس رو مشتری بخواد برگشت بزنه هزینش که با خود مشتریه دیگه برادر من

ببین عکس دقیق گرفتم
اگه 12 سانت که حل بود
ببین با این تفاسیر نظرت چیه

نه معمولا 50-50 ائه! به نظر من جا نمیشه! حالا شاید تو عرض (از طول گذاشتی خطکشو) بشه جا کردش! ولی منم اندازه گرفتم مال من فیت 112 میله!

سلام

ایا برد yeefashion 708 رو دارید
ممنون

کدوم نسل؟ 1گیگ رم یا 512 مگ رم؟

سلام داش وحید ...

باطری ما هم کاملا سالم رسید و وصل کردم رو تبلت و بخوبی داره کار میکنه ....

بسیار عالی هم بسته بندی شده بود ...

ممنون از شما آقا وحید ...

مخلص..فقط شرمنده قویترشو نداشتم!

اول اينکه حاجي خودتي:mad:
قوربون شکل ماهت برم مگه خودت ياداشت نکردي که سريال قطعه:blink:
داداش من
تو همين سريال رو سرچ بزني کلي سايت چيني زبان يا انگليسي همين lcd رو مياره;) ميگه ميخاي بفرستم!!!
بله قوربونت برم همين سريالو فقط سرچ کني مياد اينم سايتش
Display Sl007dh15b09 - MercadoLivre Brasil

اينم اندازهlcd:
16.5cm*10cm
اندازه سيم فلت هم 11.5cm
اينم عکسهاي اون سايت که همونچيزي هست که ميخام:

ببین اصلا مهم نیست سریالش چون مشابه دقیق خودش وجود نداره! اینی که شما میگی میشه 7 اینچ 480 در 800 ریبون وسط 50 پایه! حدود 85 تومن!

mma4017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره درسته 50 پایه داره و 7 اینچ هست روی جعبه هم زده که 800در 480
حالا خرید به چه صورتی هست؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آره درسته 50 پایه داره و 7 اینچ هست روی جعبه هم زده که 800در 480
حالا خرید به چه صورتی هست؟

کلا با پست میشه 90 تومن! میریزید به حساب و برام ادرستون و مشخصات رو پیغام خصوصی میکنید من براتون در اسرع وقت میفرستم! شماره حساب ها اینجا هست:

mma4017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ راهی نداره مگر تهرا باشی و تبلت رو ببری طبقه 3علادین و LCD های موجود روتست کنی! این روش مطمئن شدن! میشه ریسک هم کرد و بر اساس قیافه فرستاد!

اینو چند صفحه قبل به یکی از دوستان جواب دادی .
پس ممکنه که بفرستید و جواب نده؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هیچ راهی نداره مگر تهرا باشی و تبلت رو ببری طبقه 3علادین و LCD های موجود روتست کنی! این روش مطمئن شدن! میشه ریسک هم کرد و بر اساس قیافه فرستاد!

اینو چند صفحه قبل به یکی از دوستان جواب دادی .
پس ممکنه که بفرستید و جواب نده؟

نه برادر این مدل تضمینیه! اون مدل چیپ داشت و جای ریبنوش هم وسط نبود! از مدل مشابه شما 20 تا فروختم ( مثلا همین صفحه برادر farzadmaverick یه دونه مشابه همینو خریده) و اصلا مشکلی نبوده!

mma4017

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه ممنون
فرصت کنم پول رو واریز میکنم که بفرستید
شب خوش

بالا