خریدار lcd تبلت چینی پیر کاردین pc7518a
اون باطری که گفتم باطری فابریک ME700A ائه که بعد2-3 روز استفاده اسکرینش شکسته بوده! دیگه مطمئنتر از این من نمیتونم باطری چینی جور کنم! شما تاپیک رو چند صفحه پشت هم میخوندی متوجه میشدی من اینجا فقط بخاطر راه افتادن کار بچه ها دارم اجناسشو میفروشم و پیگیری میکنم و اصلا اینکار سودی نداره و فقط وقتمو میگیره! شما لطف کن تو کل نت و خارج نت بگرد ببین باطری 3000 رو چند میدن! زیر 60 تومن کسی نمیده! من دارم میدم 30 تومن! یعنی فیکس نصف قیمت!
خریدار lcd تبلت چینی پیر کاردین pc7518a
سلام
یه s4 کلون دارم که صفحش نمایشش رنگ ها رو راه راه نشون میده
کسی صفحه نمایشش رو داره؟
سلام من تبلت پیر گاردین ٧٠٤ گرفت ٣ روز پیش اکبنده، ولی امروز چای ریخ توش البته چند قطره ، از پورت یو اس اپی اب واردش شد حالا روشن نمیشه ایرادش کدام قطعه است ، اکبنده شامل گارانتی نمیشه، چیکار کنم
وحید جان تاچ 7558 موجود بود؟
یه ال سی دی 7518b داریم احتمالاً بهش بخوره (این دو مدل فقط تو دوربین فرق دارن)
سلام دوست عزیز برای تبلت ployer 8 اینچی باطری می خواستم سایز خودش 3.6 و 99 103 4000 میلی آمپر هست ولی داخل تبلت یک مقدار بیشتر جا هست برای باطری (110و 115 جا داره ) باطری درست وحسابی براش داری؟
اوکی داداش
فقط یه چیزی ! چون من از کوره در نریا ....
باتری me-700a لیتیوم یون هستش .... شما میگفتی تبلت باتری لیتیوم پلیمر میخوره ....
لول.. داداش داری یواش یواش چشم علم رو هم کور میکنیا! الان باطریش جلوی منه! اصلا مگر میشه داخل تبلت باطری سلید گذاشت با قاب کامل مثه لیتیوم یون ها؟ تمام دستگاه های که باطریشون لحیم میشه (و جدید هستن) یعنی لیتیوم پلیمر هستند!
اره موجوده! همون 50 تومن! با ارسال 55تومن! البته میدونی که فقط تاچ نیست! دیجیتایزرم هست! یعنی روش یه لایه شیشه ای محافظم داره! اون LCD هم بهش میخوره! باهاش توافق کن! قیمت نوش اگر 85 باشه مال شما 80 ارزش داره!
اوکی. ممنون، اومدم همین سوال رو بپرسم که ال سی دی چقدر می ارزه P:اون LCD هم بهش میخوره! باهاش توافق کن! قیمت نوش اگر 85 باشه مال شما 80 ارزش داره!
دوستان من یک تبلت وینتاچ r10 دارم که خاموش کردم حالا روشنش میکنم دیگه بالا نمیاد روی لوگو گیر میکنه
با نرم افزار مخصوصش هم فریمورهای معتبرش رو هم خریدم هر کار میکنم اخرش ارور میده فک میکنم دستگاه فریمورهارو قبول نمیکنه
کسی میتونه کمک کنه؟
فیرم وریشو خریدی یا دانلود کردی؟ خریدن یعنی چی! بهت انداختن:دی اگر A10/A13 باشه برو تو مود فلش و با همون نرم افزارش فلشش کن! البته میتونی هم بری تو مود استاک ریکاوری و از اونجا وایپ کنی شاید درست بشه!
مطمئن نمیشه گفت فقط رامش مشکل داره شاید رو خود برد هم جایی مشکل داشته باشه! ولی قطعا با تعویض برد حل میشه!
بدون عکس از داخلش متاسفانه نمیتونم کمکی بکنم!
با قاب یکم کار سخته! شاید یه تبلت دست دوم پیدا کنم و زا رو اون بردارم! شاید فردا امدم! شماره اتو یه بار دیگه برام مسج کن خبر بدم..
نه متاسفان این سایزر ندارم! 8 در 11 دارم 3500 سامسونگ با مدار محافظ ولی 1سانت شما کم داری برای جا دادن این!
کسی رو سراغ ندارید بتونه تعمیر کنه؟مکنه مشکل از بردشم باشه! یا کانکتور!
فریمورشو از سایت می بازار که به حساب نمایندگی تبلت وینتاچ هستن خریدم دیدم کار نکرد با خودشون هم صحبت کردم گفتن بفرست اینجا حالا فرستادم میگن مشکل سخت افزار داره بعد یک ماه که گذشت زنگ زدم بهشون که توی گیلان هستن اسم شرکتشون گیلان رایانست
بعد میگه نه این سخت افزار نیست حالا 4 ماه دیگه هم گذشته تا الان همینطور میگه صبر کن منم تو این چند ماه خودم رفتم تو کار تعمیرات گوشی و تبلتو اینجور کارا
میخوام بگم بفرسته خودم یه بلایی سرش در بیارم
چهارتا بی عرضه اسم خودشونو گذاشتن نمایندگی
حالا دست خودمم نیست تست جریان کشی کنم که ببینم مشکل سخت افزاره یا نرم افزار
تا اونجایی که من از اونا شنیدم میگن نرم افزاره اما فریمورای مختلف رو تست میکنن نمیخوره بهش
حالا اگر تجربه ای چیزی دارین در این مورد ممنون میشم کمکم کنید
مرسی
آی سی شارژ pc701 میخوام.
سلام ال سی دی JXD P1000 دارین؟ چند؟ اینم عکسش
کسی رو سراغ ندارید بتونه تعمیر کنه؟
خدتون تعمیر نمی کنید؟
آقا وحید یه سوال
من برا PC704 که فایل فلشش حدود 480 مگه اومدم یه رام 700 مگی زدم .بعد اون اسکرین رنگ هارو بصورت خط های عمودی نشون میده .شما یه جا فرمودی ممکنه از کانکتور باشه من چک کردم کانکتور سالمه.تازه درست بعد اینکه رام 700 مگی رو فلش زدم اینطوری شد.حالا مشکل از چی میتونه باشه؟پدر منو در آورده این تبلت!!!مال خودم بود همین الان میشکستمش راحت شم.
داداش! شما فیرویری تو خود سایت وینتاچ مجانی هست ول کردی رفتی از یه شرکت قلابی که اصلا ربطی به وینتاچ نداره فیرو ویر خریدی؟ من اصلا درک نمیکنم! شنا اگر بدونی چطوری میره تو ریکاوری استاک میتونی یه بار وایپش کنی! ولی بعید میدونم تبلتی که این همه دستکاری دشه راه نجات مستقیم داشته باشه!