saeed rafat
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 0
سلام برای خرید چیکار باید بکنم
چرا جواب نمیدین
سلام برای خرید چیکار باید بکنم
سلام وحید جان
تاچ 7558 هست؟ قیمتش چنده؟ تاچ 7518 بهش میخوره؟
تاچ و ال سی دی و باتری 7518b (تبلت بردش مشکل داره) بخوایم بفروشیم چند می ارزه؟
چرا جواب نمیدین
متاسفانه فعلا از 3000 بیشتر چیزی براش نیومده!
اوکی .
قیمت باطری 3000 به همراه برد محافظ و ترکیب باطریش چقدر میشه
این باطری چقدر دوام میاره واسه : گیم ، ویدیو ، اینترنت و حالت استندبای ؟
و آیا این باتری مال یکی از مدل های سامسونگه یا باطری چینیه ؟
نه سامسونگ نیست! برد محافظ ولی داره ولی برد ترکیبی نداره! مال تبلت های چینیه! 2900 اش حدود 30 تومن میوفته! برای بازی حدودا 2ساعت 40 دقیقه نگه میداره!
نه تاچش فرق داره! حدود 50-55 تومن تاچش قیمت داره! اون 7518 هم حدودی نوی قطعات خودش نزدیک 120 میرزه! ولی خوب دست دومش قطعا کمتر میرزه و بهتره صبر کن یکی که دنبال تاچ و LCD جدا بهش بفروشی! اینطوری شاید 80% قیمت تبلت برات جبران بشه!
اوکی داداش.به نظرت میشه باطری نوت 2 (3000) رو روش انداخت ؟ چون که واقعا تجربه بدی از این باطریای چینی دارم ....
سلام. آقا آی سی سارژ AXP209 مال وین تاچ داری بفرستی واسه اصفهان؟
و یه تبلت دارم به نام gemei مدل g3 که تاچش شکسته ولی ال سی دی اش کار میکنه. اینم داری؟ 7 اینچ.
چینی ه ولی روش بزرگ زده SONY
اگه کوچیکه برو اینجا:
Touch Screen Digitizer Touch Panel Glass Screen Repair Parts for Gemei G3 7inch Tablet PC
آقا خدا خیرت بده زودتر جواب بده.
اصلا باطریشون یه مدل و یه نسل و یه نوع که بشه استفاده کرد!
پس چیکار کنم ؟
میخوام یه باطریه اصل باشه و در عین حال تو تبلتم جا بشه دیگه !
بابا چرا نمیگی باتری نوت 2 میشه یا نمیشه ؟ چون اندازش میخوره
برادر من بهشما بگم اصلا باطری ندارم دست از سر کچلم برمیداری؟ باطری لیتیومی-یون نوت2 رو میخوای بچپونی تو تبتی که باطری لیتیوم-پلیمر بهش میخوره و دنبال اینی که من تایید کنم کار شما درسته؟ نه اقا جون اینطوری که شما فکر میکنی هم نیست و شبیه خم رنگ رزی نیست!
اوکی بابا چرا اینقد زود از کوره در رفتی ؟ مگه حق مشتری نیستش که محصولو کاملا بشناسه بعد بخره ؟ منم دنبال اینم که بهترین کالای ممکنو بخرم دیگه ....
من یه چیزی میخوام بخرم که از مارکای معرف باشه و یا خود شما کیفیتشو تایید کنید و اینه که واسم مهمه ... من هدفم از این همه سین جیم اینه که دوباره مثل باطری فعلی تبلتم نشه !
کدوم محصول؟ من کی باطری نوت2 فروختم؟ من کی دکون راهنمایی کاربرا رو زدم؟ من فروشنده قطعات یدکی هستم نه تضمین کننده کارای خارق العاده کاربرا! من باطری 3.6/76/110 میل دارم با برند سامسونگ و 3500 میلی امپر ساعت و نصف قیمت بقیه فروشنده های عمده بازارو اگر به دستگاه شما نمیخوره از من کمکی بر نمیاد!
داداش انگاری که حرفم رو جور دیگه ای رسوندم ... یه سو تفاهم شده ...
من منظورم از تایید شما ،تایید کار خارق العاده من نیست .... :|
منظورم اینه که اگه کیفیت و عمر باتری چینی 3000 رو که میفروشید تایید میکنید ،من خریدارم و این تایید شما و اعتماد متقابله که واسه من مهمه .... وگرنه 30 یا 40 تومن پولی نیست که باعث دل شکنی بشه ...
اگه غیر از اینه من واقعا ازتون معذرت میخوام آقا وحید