• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام وحید جان

تاچ 7558 هست؟ قیمتش چنده؟ تاچ 7518 بهش میخوره؟
تاچ و ال سی دی و باتری 7518b (تبلت بردش مشکل داره) بخوایم بفروشیم چند می ارزه؟

نه تاچش فرق داره! حدود 50-55 تومن تاچش قیمت داره! اون 7518 هم حدودی نوی قطعات خودش نزدیک 120 میرزه! ولی خوب دست دومش قطعا کمتر میرزه و بهتره صبر کن یکی که دنبال تاچ و LCD جدا بهش بفروشی! اینطوری شاید 80% قیمت تبلت برات جبران بشه!

چرا جواب نمیدین

توضیح داده بودم قبلا! شما 90 تومن واریز میکنی به شماره حساب های این تاپیک:
http://forum.persiantools.com/t253844.html

بعدش برای من مشخصات واریزی و ادرس دقیق رو بصورت پیغام خصوصی میفرستی! اگر مبلغش کمتر از 90 تومن شد من داخل پاکت میزارم مبلغ اضافی رو!

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
متاسفانه فعلا از 3000 بیشتر چیزی براش نیومده!

اوکی .

قیمت باطری 3000 به همراه برد محافظ و ترکیب باطریش چقدر میشه
این باطری چقدر دوام میاره واسه : گیم ، ویدیو ، اینترنت و حالت استندبای ؟
و آیا این باتری مال یکی از مدل های سامسونگه یا باطری چینیه ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اوکی .

قیمت باطری 3000 به همراه برد محافظ و ترکیب باطریش چقدر میشه
این باطری چقدر دوام میاره واسه : گیم ، ویدیو ، اینترنت و حالت استندبای ؟
و آیا این باتری مال یکی از مدل های سامسونگه یا باطری چینیه ؟

نه سامسونگ نیست! برد محافظ ولی داره ولی برد ترکیبی نداره! مال تبلت های چینیه! 2900 اش حدود 30 تومن میوفته! برای بازی حدودا 2ساعت 40 دقیقه نگه میداره!

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
نه سامسونگ نیست! برد محافظ ولی داره ولی برد ترکیبی نداره! مال تبلت های چینیه! 2900 اش حدود 30 تومن میوفته! برای بازی حدودا 2ساعت 40 دقیقه نگه میداره!

اوکی داداش.به نظرت میشه باطری نوت 2 (3000) رو روش انداخت ؟ چون که واقعا تجربه بدی از این باطریای چینی دارم ....

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
نه تاچش فرق داره! حدود 50-55 تومن تاچش قیمت داره! اون 7518 هم حدودی نوی قطعات خودش نزدیک 120 میرزه! ولی خوب دست دومش قطعا کمتر میرزه و بهتره صبر کن یکی که دنبال تاچ و LCD جدا بهش بفروشی! اینطوری شاید 80% قیمت تبلت برات جبران بشه!

تاچ 7558 موجود هست؟ فردا اگه نهایی شد خبر میدم که یکی میخوایم

واسه 7518 هم تاپیک میزنم براش ، شاید یکی تاچ یا ال سی دی یا باتریش رو لازم داشت p:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اوکی داداش.به نظرت میشه باطری نوت 2 (3000) رو روش انداخت ؟ چون که واقعا تجربه بدی از این باطریای چینی دارم ....

اصلا باطریشون یه مدل و یه نسل و یه نوع که بشه استفاده کرد!

mrezakhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آقا آی سی سارژ AXP209 مال وین تاچ داری بفرستی واسه اصفهان؟
و یه تبلت دارم به نام gemei مدل g3 که تاچش شکسته ولی ال سی دی اش کار میکنه. اینم داری؟ 7 اینچ.
چینی ه ولی روش بزرگ زده SONY

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام. آقا آی سی سارژ AXP209 مال وین تاچ داری بفرستی واسه اصفهان؟
و یه تبلت دارم به نام gemei مدل g3 که تاچش شکسته ولی ال سی دی اش کار میکنه. اینم داری؟ 7 اینچ.
چینی ه ولی روش بزرگ زده SONY

برادر تکی ندارم اون ای سی رو! بسته اش 20 تاییه!

تاچ اونم باید عکس از ریبونش بزایر برات پیدا کنم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
اصلا باطریشون یه مدل و یه نسل و یه نوع که بشه استفاده کرد!

پس چیکار کنم ؟
میخوام یه باطریه اصل باشه و در عین حال تو تبلتم جا بشه دیگه !

بابا چرا نمیگی باتری نوت 2 میشه یا نمیشه ؟ چون اندازش میخوره

در کل چرا نباید بشه باتری نوت 2 رو روی تبلتم استفاده کنم ؟ مگه چه مشکلی پیش میاد داداش ؟

لطفا واضح جواب بدین

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پس چیکار کنم ؟
میخوام یه باطریه اصل باشه و در عین حال تو تبلتم جا بشه دیگه !

بابا چرا نمیگی باتری نوت 2 میشه یا نمیشه ؟ چون اندازش میخوره

برادر من بهشما بگم اصلا باطری ندارم دست از سر کچلم برمیداری؟ باطری لیتیومی-یون نوت2 رو میخوای بچپونی تو تبتی که باطری لیتیوم-پلیمر بهش میخوره و دنبال اینی که من تایید کنم کار شما درسته؟ نه اقا جون اینطوری که شما فکر میکنی هم نیست و شبیه خم رنگ رزی نیست!

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
برادر من بهشما بگم اصلا باطری ندارم دست از سر کچلم برمیداری؟ باطری لیتیومی-یون نوت2 رو میخوای بچپونی تو تبتی که باطری لیتیوم-پلیمر بهش میخوره و دنبال اینی که من تایید کنم کار شما درسته؟ نه اقا جون اینطوری که شما فکر میکنی هم نیست و شبیه خم رنگ رزی نیست!

اوکی بابا چرا اینقد زود از کوره در رفتی ؟ مگه حق مشتری نیستش که محصولو کاملا بشناسه بعد بخره ؟ منم دنبال اینم که بهترین کالای ممکنو بخرم دیگه ....

من یه چیزی میخوام بخرم که از مارکای معرف باشه و یا خود شما کیفیتشو تایید کنید و اینه که واسم مهمه ... من هدفم از این همه سین جیم اینه که دوباره مثل باطری فعلی تبلتم نشه !

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اوکی بابا چرا اینقد زود از کوره در رفتی ؟ مگه حق مشتری نیستش که محصولو کاملا بشناسه بعد بخره ؟ منم دنبال اینم که بهترین کالای ممکنو بخرم دیگه ....

من یه چیزی میخوام بخرم که از مارکای معرف باشه و یا خود شما کیفیتشو تایید کنید و اینه که واسم مهمه ... من هدفم از این همه سین جیم اینه که دوباره مثل باطری فعلی تبلتم نشه !

کدوم محصول؟ من کی باطری نوت2 فروختم؟ من کی دکون راهنمایی کاربرا رو زدم؟ من فروشنده قطعات یدکی هستم نه تضمین کننده کارای خارق العاده کاربرا! من باطری 3.6/76/110 میل دارم با برند سامسونگ و 3500 میلی امپر ساعت و نصف قیمت بقیه فروشنده های عمده بازارو اگر به دستگاه شما نمیخوره از من کمکی بر نمیاد!

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
کدوم محصول؟ من کی باطری نوت2 فروختم؟ من کی دکون راهنمایی کاربرا رو زدم؟ من فروشنده قطعات یدکی هستم نه تضمین کننده کارای خارق العاده کاربرا! من باطری 3.6/76/110 میل دارم با برند سامسونگ و 3500 میلی امپر ساعت و نصف قیمت بقیه فروشنده های عمده بازارو اگر به دستگاه شما نمیخوره از من کمکی بر نمیاد!

داداش انگاری که حرفم رو جور دیگه ای رسوندم ... یه سو تفاهم شده ...
من منظورم از تایید شما ،‌تایید کار خارق العاده من نیست .... :|
منظورم اینه که اگه کیفیت و عمر باتری چینی 3000 رو که میفروشید تایید میکنید ،‌من خریدارم و این تایید شما و اعتماد متقابله که واسه من مهمه .... وگرنه 30 یا 40 تومن پولی نیست که باعث دل شکنی بشه ...
اگه غیر از اینه من واقعا ازتون معذرت میخوام آقا وحید

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
داداش انگاری که حرفم رو جور دیگه ای رسوندم ... یه سو تفاهم شده ...
من منظورم از تایید شما ،‌تایید کار خارق العاده من نیست .... :|
منظورم اینه که اگه کیفیت و عمر باتری چینی 3000 رو که میفروشید تایید میکنید ،‌من خریدارم و این تایید شما و اعتماد متقابله که واسه من مهمه .... وگرنه 30 یا 40 تومن پولی نیست که باعث دل شکنی بشه ...
اگه غیر از اینه من واقعا ازتون معذرت میخوام آقا وحید

اون باطری که گفتم باطری فابریک ME700A ائه که بعد2-3 روز استفاده اسکرینش شکسته بوده! دیگه مطمئنتر از این من نمیتونم باطری چینی جور کنم! شما تاپیک رو چند صفحه پشت هم میخوندی متوجه میشدی من اینجا فقط بخاطر راه افتادن کار بچه ها دارم اجناسشو میفروشم و پیگیری میکنم و اصلا اینکار سودی نداره و فقط وقتمو میگیره! شما لطف کن تو کل نت و خارج نت بگرد ببین باطری 3000 رو چند میدن! زیر 60 تومن کسی نمیده! من دارم میدم 30 تومن! یعنی فیکس نصف قیمت!

mrezakhd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ایراد نداره، شما پیدا کن.

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
سلام
یه s4 کلون دارم که صفحش نمایشش رنگ ها رو راه راه نشون میده
کسی صفحه نمایشش رو داره؟