• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

saeedmetal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقا وحید خسته نباشید گفتید تاچ اسکرین تبلت پیر گاردین 7558L دارید من تهران هستم شماره تماسم هم 09397356183 اگه زحمتی نیست باهام تماس بگیرید یا بهم میل بدید . بسیار سپاسکذارم

hoosh abi

Registered User
لایک‌ها
86
باطری های سامسونگیم هم زیر 10 سانت نیستن! کوچیکترینشون 3.6 در 76 در 110 ائه و 3500 ائه!

قیمت اینی که گفتید چقدره؟ من تو تبلتم جا دارم واسه این باتری!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام دوستان. من تبلت پیرگاردین دارم که اندروید 4 داره. روتش کردمو نرم افزارهای dial و contact eddit جدید دانلود کردمو نصب کردم و بعد چند روز خریت کردمو کانتکت با دایلر خود اندروید رو حذف کردم. حالا وقتی میخوام شماره سیو کنم error میده. از دوستان کسی میدونه چطوری درستش کنم. لطفا کمکم کنید. ممنونم.

چه اروری؟

سلام

وحید جان خبری نشد؟ شماره کارت را هم ندادی من هزینه تاچ را برات بریزم

ممنون

برادر نرسیدم 4شنبه! فردا میتونی قرار بزاری؟

سلام اقا وحید خسته نباشید گفتید تاچ اسکرین تبلت پیر گاردین 7558L دارید من تهران هستم شماره تماسم هم 09397356183 اگه زحمتی نیست باهام تماس بگیرید یا بهم میل بدید . بسیار سپاسکذارم

سلام برادر..به هیچ عنوان نمیتونم تلفنی هماهنگ کنم بخاطر مشکلات پیش امده! در ضمن کافیه ببرید طبقه 3-4 علادین و اونجا براتون تست میکنو با خیال راحت میخرید! تعویضشم که کاری نداره!

قیمت اینی که گفتید چقدره؟ من تو تبلتم جا دارم واسه این باتری!

35 تومن خود باطری و ارسال هم جدا 5تومن..

lisari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارور میداد که متاسفانه پردازش متوقف شده. بعدش اوکی میکردم از برنامه تماس یا ایجاد مخاطب بیرون میومد. تروخدا کمکم کنید

saeedmetal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وحید جان من میرم علاالدین ولی اگه نتونستم تاچ پیرگاردین 7558 رو پیدا کنم دیگه زحمتش باخودته اقا وحید یه جوری هماهنگ کن کجا بیام ازت بگیرم ممنون.

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای لیساری پیرکاردین شما مدلش چیه؟اگه 704 هست براتون apk های دایالر و کانتکت رو بفرستم؟

آقا وحید میدونم سرتو درد میارم ولی برا فلش زدن حرفه ای تبلت راهی هست؟با باکس و اینجور چیزا؟ من نمیخوام از livesuit استفاده کنم چون واقعا سادس! هیچ امکاناتی نداره.
اگه راه دیگه ای غیر از این هست که من بتونم recovery.img و bootloader.img و ... رو جداگونه فلش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
برادر نرسیدم 4شنبه! فردا میتونی قرار بزاری؟

داداش ما در خدمتیم، زنگ زدم خاموش بودی هر وقت فرصت داشتی بگو مزاحم بشم
شارژر هم اگر پیدا کردی 2تا میخوام
باز هم ممنون

mhajlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من وین تاچ کیو 75 دارم
تاچش ترکیده - نصفش کار نمیکنه
دارید تاچش رو؟؟؟
قیمت؟؟؟

sat654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. لطفا کسانیکه خرید داشتند بگند نحوه خرید از اینجا چطوریه ؟! طبقه سه و چهار که شما میگی مگه یه مغازه دو مغازه هست تازه با اون وضع فروشنده هاش

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ارور میداد که متاسفانه پردازش متوقف شده. بعدش اوکی میکردم از برنامه تماس یا ایجاد مخاطب بیرون میومد. تروخدا کمکم کنید

راستش اینجور ایرادا سخت افزاری نیست و قاعدتا من نمیتونم کمک دقیق بکنم ولی سعی کنید محصولا شرکت Go بریزید شاید درست بشه!

وحید جان من میرم علاالدین ولی اگه نتونستم تاچ پیرگاردین 7558 رو پیدا کنم دیگه زحمتش باخودته اقا وحید یه جوری هماهنگ کن کجا بیام ازت بگیرم ممنون.

اوکی!

آقای لیساری پیرکاردین شما مدلش چیه؟اگه 704 هست براتون apk های دایالر و کانتکت رو بفرستم؟

آقا وحید میدونم سرتو درد میارم ولی برا فلش زدن حرفه ای تبلت راهی هست؟با باکس و اینجور چیزا؟ من نمیخوام از livesuit استفاده کنم چون واقعا سادس! هیچ امکاناتی نداره.
اگه راه دیگه ای غیر از این هست که من بتونم recovery.img و bootloader.img و ... رو جداگونه فلش کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.

حرفه ای یعنی چی؟ برام تعریف میکنی؟ یه باکس با یه کابل USB متصل به کامپیوتر تو تبلت های A13/A10 فرقی باهم ندارن که یکی حرفه ای باشه و دومی غیر حرفه ای! در ضمن شما اگر ریکاوری کاستوم (مثه کلاک ورک) داشته باشی میتونی جدا هر کدوم رو فلش کنی!

داداش ما در خدمتیم، زنگ زدم خاموش بودی هر وقت فرصت داشتی بگو مزاحم بشم
شارژر هم اگر پیدا کردی 2تا میخوام
باز هم ممنون

شارزر متاسفانه ندارم! تو بازارم نیست! باید صبر کنی برسه! ولی تاچو برات میارم!

سلام
دارید تاچش رو؟؟؟
قیمت؟؟؟

حدود 15 الی 20 تومن!

سلام. لطفا کسانیکه خرید داشتند بگند نحوه خرید از اینجا چطوریه ؟! طبقه سه و چهار که شما میگی مگه یه مغازه دو مغازه هست تازه با اون وضع فروشنده هاش

دادا طبقه 3 و 4 حدود 10-15 تا فروشنده قطعات هست! مشکلی هم ندارن و میزارن همونجا تست کنی! روبروی پله های اصلی طبقه 3 یه فروشنده هست که 100 بارم بری و تست کنی مشکلی نداره! قیمت همشونم یکیه!

فروش منم مشخصه! شما جنسو انتخاب میکنی و واریز میکنی و من میفرستم!

mhajlo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دارید تاچش رو؟؟؟
قیمت؟؟؟
حدود 15 الی 20 تومن!
می خامش - قیمت نهایی و شماره کارت و شرایط خرید پی ام میکنی برام
09390218813

little b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا سلام
من یه 7558 دارم فلت ال سی دیشو کج جا زدم بوردش مشکل پیدا کرد
هرجا بردم نتونستن درست کنن حتی خانه موبایلم بردم
علادین بردم یجا گفت 150 بردش میشه الانم ندارم
شما بردشو دارین؟قیمت؟
همینجوریم میفروشم اگه کسی بخواد
قطعاتشو تست کنین اگه سالم بود پولشو بدین

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
اقا سلام
شما بردشو دارین؟قیمت؟

اگه مدل 7558L هست من برد خرابشو میخرم. شمارم : 09355142909

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید عزیز سلام
منظورم از فلش زدن حرفه ای روشی غیر از Livesuit هستش. یعنی نمیخوام img کامل رو فلش بزنم.من بالاخزه یه بک آپ کامل از pc704 سالم گرفتم میخوام روی این pc704 دوستم که کار نمیکنه بزنم! غیر از livesuit چه روش نرم افزاری و سخت افزاری ای هست که بتونم فلش بزنم؟
ممنون

mehditm43

Registered User
لایک‌ها
2
آقا وحسد خیلی ممنون باطری تبلت به دستم رسید
فقط یه مشکلی هست اونم اینه که سوکت سیمهاشون با هم فرق میکنه با این وجود میشه به هولد ایکس بزنم باطری 4000 رو؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
می خامش - قیمت نهایی و شماره کارت و شرایط خرید پی ام میکنی برام
09390218813

کلا با پست میشه 25 تومن! شماره کارت و غیره اینجا هست:
http://forum.persiantools.com/t253844.html

اقا سلام
شما بردشو دارین؟قیمت؟

دیر گفتید! 2-3 تا بردشو داشتم و فروختم! اگر خیلی براتون مهمه یه تبلت اوراق کنم و بردشو بفرستم برای شما!حدودی 100 الی 120 بردش میوفته!

آقا وحید عزیز سلام
منظورم از فلش زدن حرفه ای روشی غیر از Livesuit هستش. یعنی نمیخوام img کامل رو فلش بزنم.من بالاخزه یه بک آپ کامل از pc704 سالم گرفتم میخوام روی این pc704 دوستم که کار نمیکنه بزنم! غیر از livesuit چه روش نرم افزاری و سخت افزاری ای هست که بتونم فلش بزنم؟
ممنون

برادر! من واقعا وقت و انرژی توضیح علمی این ماجرار و ندارم ولی شما همینقدر بدون که روشی که میخوای فلش کنی اشتباهه! شما ر. هر 2تا تبلت CWM نصب کن و بک اپ کامل CWM رو که بهش ناندروید بک اپ میگن بریز رو تبلت مشکل دار! اگر اینکارو نکنی باید یه پروگرمر پیدا کنی و ناند اولی رو دامپ کنی بریزی رو دومی! کدوم پروگرمر اینکارو میکنه بستگی به مدل ناند فلش داره!

آقا وحسد خیلی ممنون باطری تبلت به دستم رسید
فقط یه مشکلی هست اونم اینه که سوکت سیمهاشون با هم فرق میکنه با این وجود میشه به هولد ایکس بزنم باطری 4000 رو؟

سوکتش اصلا مهم نیست! سمهاشو قطع کن و فقط مشکی و قرمز رو اتصال بده (2تامشکی رو باهم و 2تا قرمزم باهم) به محل اتصال باطری قبلی! هیچ کاری به سوکت نداره!

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی آقا وحید عزیز همینو میخاستم.پس با پروگرامر میشه.مام که داریم! تشکر یه عالمه
اون CWM هم برا من جواب نمیده چون بوت لودر مرخصه!!!
بازم ممنون از وقتی که برای جواب دادن میذارین.خدا زیادتون کنه!!!:D

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
سلام داداش وحید گل

پول خرید باتری 3500 سامسونگ واسه کیو 75 رو جورش کردم و هر وقت بگید پول رو واریز میکنم

فقط یک نکته رو خدمتتون عرض کنم : توی تبلت من جای کافی برای باتری هست ولی مطمئن نیستم کاور پشتی تبلت بسته بشه یا نه !
من قبل از هویه کردن رو تبلت ،امتحان میکنم و اگه بسته نشد ، با اجازتون باتری رو بهتون باز میگردونم ولی اگه شد ، دستتونو میبوسم :blush:

ممنون از لطفتون

saeed rafat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اسکرین تبلت پیر گاردین مدل 7518b خدمتتون هست ؟ قیمتش رو لطفا بفرمایید با ارسال به مشهد چقدر میشه.
09151131922

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مرسی آقا وحید عزیز همینو میخاستم.پس با پروگرامر میشه.مام که داریم! تشکر یه عالمه
اون CWM هم برا من جواب نمیده چون بوت لودر مرخصه!!!
بازم ممنون از وقتی که برای جواب دادن میذارین.خدا زیادتون کنه!!!:D

ببین اگر ناند سالمه میتونی حتی روش CWM فلش کنی با پروگرمر!

سلام داداش وحید گل

پول خرید باتری 3500 سامسونگ واسه کیو 75 رو جورش کردم و هر وقت بگید پول رو واریز میکنم

فقط یک نکته رو خدمتتون عرض کنم : توی تبلت من جای کافی برای باتری هست ولی مطمئن نیستم کاور پشتی تبلت بسته بشه یا نه !
من قبل از هویه کردن رو تبلت ،امتحان میکنم و اگه بسته نشد ، با اجازتون باتری رو بهتون باز میگردونم ولی اگه شد ، دستتونو میبوسم :blush:

ممنون از لطفتون

منظورت اینه که طول و عرض رو مطمئن هستی ولی ارتفاع رو شک داری؟ مطمئن باش مشکل ارتفاع نداری چون اون تبلت خیلی کلفته! در هر حال هر .قت خواستب بگو بفرستم..

سلام اسکرین تبلت پیر گاردین مدل 7518b خدمتتون هست ؟ قیمتش رو لطفا بفرمایید با ارسال به مشهد چقدر میشه.
09151131922

حدودا 85 تومن و با ارسال 90 تومن!

بالا