مشکلی نداره داداش مطمئنم اینم میشه توش جا داد . فقط لطف کنید بگید که ضخامتش چقدره و اینکه قیمتش رو به همراه برد محافظ + شماره موبیلتون رو واسم پ.خ کنید
ممنونم از لطف شما
قطرش کمه! 3.6 میل! در واقع جزو نازکترین باطری هاست! عرضشم 78 میلیمتره! طولشم 110 ائه! برد محافظ هم روش هست (کلا رو همشون هست) ولی اگر برد ترکیب باطری رو هم میخوای اونم روش بزارم بمونه! هیچکدوم هزینه اضافه ای نداره! قیمت فروش این با ارسال 40 تومنه! شماره موبایل هم متاسفانه به هیچکس نمیدم! فقط و فقط از طریق فروم خرید کنید!
دلیلشم اینه که تو این 1هفته اخیر 2تا ضرر خداد تومنی فقط بخاطر این شماره موبایل دادم! اولیش به دوستی به قطعه ای خواست و هر چی تمنا کردم دوست عزیز تو فروم معامله کن و پیغام بده قبول نکرد گفت شماره بدم! ایشون زنگ زدن و موقع صحبت تلفنی هم 10 بار تاکید کردم یا اط طریف فروم ادرس و مشخصات بدید یا نهایتا کامل برام مسج کنید! باز گوش نکردن و هونجا تلفنی گفتن با ترمینال بفرستم! من باز عرض کردم اقا از ترمینال غرب میشه فرستاد یا جنوب و گفتن جنوب! خلاصه من باز اصرار کردم که ادرس و مشخصات رو برام مسج کنن! فقط باز اسم رو مسج کردن! خلاصه منم از شنیده ها بسته رو بردم اونجا بسته بندی کردم و فرستادم! ایشون 5تومن هزینه ارسال داد و کلی هم اصرار کرد عجله داره و منم گفتم چاره بجز ترمینال نیست! من سودم رو اون جنس کلا 2هزار تا تک تومنی بود! هزینه هایی که دادم 19 تومن پول پیک دادم تا ترمینال و 12 تومن هزینه اوتوبوس و 3تومن بسته بندی! وقت و غیره هم بماند! وقتی رسید فرموندن که رفته یه شهر دیگه و شهر ایشون جای دیگه بوده! باز از اون 2روز رفتم ترمینال و برگشتم که بسته رو بگیرم و بفرستم و هر بارم موفق نشدم! حساب کن من 3روز وقتمو گذاشتم (هر بار 2-3 ساعت حداقل) و 30 تومن حداقل ضرر کردم (منهای هزینه های بعدی) فقط بخاطر اینکه بجای روال مشخص فرومی و ارسال پستی خواستم شماره بدم و تلفنی هماهنگ کنم! مورد دوم هم طرف تلفنی سفارش داد 10 تا مموری خواست! من گفتم دونه ای فلان تومن! طرف فرداش بقدر 1دونه پول ریخت و من فرستادم! فرداش زنگ زد اقا 9تای باقی کو! ایشونم برگشت زد! اصلا بحث هزینه ها و غیره هم نیست و من اصلا سودشم برام مهم نیست ولی خدایی وقت و انرزی رسیدگی به این مسائل و اشتباهات غیر کتبی رو ندارم!مثلا موقع سفارش مسجشون نمیرسه یا دیر میرسه دوستان ناراحت میشن چرا دیر فرستادم یا نفرستادم! فروم و ارتباط کتبی دیگه این دعوا هارو نداره و بعدش قابل استناده!