• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مشکلی نداره داداش مطمئنم اینم میشه توش جا داد . فقط لطف کنید بگید که ضخامتش چقدره و اینکه قیمتش رو به همراه برد محافظ + شماره موبیلتون رو واسم پ.خ کنید

ممنونم از لطف شما

قطرش کمه! 3.6 میل! در واقع جزو نازکترین باطری هاست! عرضشم 78 میلیمتره! طولشم 110 ائه! برد محافظ هم روش هست (کلا رو همشون هست) ولی اگر برد ترکیب باطری رو هم میخوای اونم روش بزارم بمونه! هیچکدوم هزینه اضافه ای نداره! قیمت فروش این با ارسال 40 تومنه! شماره موبایل هم متاسفانه به هیچکس نمیدم! فقط و فقط از طریق فروم خرید کنید!
دلیلشم اینه که تو این 1هفته اخیر 2تا ضرر خداد تومنی فقط بخاطر این شماره موبایل دادم! اولیش به دوستی به قطعه ای خواست و هر چی تمنا کردم دوست عزیز تو فروم معامله کن و پیغام بده قبول نکرد گفت شماره بدم! ایشون زنگ زدن و موقع صحبت تلفنی هم 10 بار تاکید کردم یا اط طریف فروم ادرس و مشخصات بدید یا نهایتا کامل برام مسج کنید! باز گوش نکردن و هونجا تلفنی گفتن با ترمینال بفرستم! من باز عرض کردم اقا از ترمینال غرب میشه فرستاد یا جنوب و گفتن جنوب! خلاصه من باز اصرار کردم که ادرس و مشخصات رو برام مسج کنن! فقط باز اسم رو مسج کردن! خلاصه منم از شنیده ها بسته رو بردم اونجا بسته بندی کردم و فرستادم! ایشون 5تومن هزینه ارسال داد و کلی هم اصرار کرد عجله داره و منم گفتم چاره بجز ترمینال نیست! من سودم رو اون جنس کلا 2هزار تا تک تومنی بود! هزینه هایی که دادم 19 تومن پول پیک دادم تا ترمینال و 12 تومن هزینه اوتوبوس و 3تومن بسته بندی! وقت و غیره هم بماند! وقتی رسید فرموندن که رفته یه شهر دیگه و شهر ایشون جای دیگه بوده! باز از اون 2روز رفتم ترمینال و برگشتم که بسته رو بگیرم و بفرستم و هر بارم موفق نشدم! حساب کن من 3روز وقتمو گذاشتم (هر بار 2-3 ساعت حداقل) و 30 تومن حداقل ضرر کردم (منهای هزینه های بعدی) فقط بخاطر اینکه بجای روال مشخص فرومی و ارسال پستی خواستم شماره بدم و تلفنی هماهنگ کنم! مورد دوم هم طرف تلفنی سفارش داد 10 تا مموری خواست! من گفتم دونه ای فلان تومن! طرف فرداش بقدر 1دونه پول ریخت و من فرستادم! فرداش زنگ زد اقا 9تای باقی کو! ایشونم برگشت زد! اصلا بحث هزینه ها و غیره هم نیست و من اصلا سودشم برام مهم نیست ولی خدایی وقت و انرزی رسیدگی به این مسائل و اشتباهات غیر کتبی رو ندارم!مثلا موقع سفارش مسجشون نمیرسه یا دیر میرسه دوستان ناراحت میشن چرا دیر فرستادم یا نفرستادم! فروم و ارتباط کتبی دیگه این دعوا هارو نداره و بعدش قابل استناده!

rabi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اینم عکس از LCD و سوکتش که گفته بودم مال Axttom 7I01 هستش

20131124340.jpg20131124341.jpg20131124342.jpg20131124343.jpg

این LCD که مشخصاتش 7اینچه و رزولوشن 800*480 داره رو موجود دارین؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
داداش اینم عکس از LCD و سوکتش که گفته بودم مال Axttom 7I01 هستش

این LCD که مشخصاتش 7اینچه و رزولوشن 800*480 داره رو موجود دارین؟؟

به احتمال زیاد همین LCD های نرمال 30 پین بهش میخوره! حدود 85 الی 100 تومن!

راستی عزیز نمیتونی مشکل تبلت مارو حل کنی؟

راستش همچین موردی ندیدم قبلا! میتونید برید تو ریکاوری یا فلش مود؟

rabi1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به احتمال زیاد همین LCD های نرمال 30 پین بهش میخوره! حدود 85 الی 100 تومن!

خوب داداش من یکی از این LCDهایی که میگین بهش میخوره رو میخوام
فقط چطوری باید مطمئن شیم که حتما به این تبلت میخوره یا نه؟؟
قیمت دقیقش رو هم لطفا بهم بگید تا براتون واریز کنم

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
قطرش کمه! 3.6 میل! در واقع جزو نازکترین باطری هاست! عرضشم 78 میلیمتره! طولشم 110 ائه! برد محافظ هم روش هست (کلا رو همشون هست) ولی اگر برد ترکیب باطری رو هم میخوای اونم روش بزارم بمونه! هیچکدوم هزینه اضافه ای نداره! قیمت فروش این با ارسال 40 تومنه! شماره موبایل هم متاسفانه به هیچکس نمیدم! فقط و فقط از طریق فروم خرید کنید!
دلیلشم اینه که تو این 1هفته اخیر 2تا ضرر خداد تومنی فقط بخاطر این شماره موبایل دادم! اولیش به دوستی به قطعه ای خواست و هر چی تمنا کردم دوست عزیز تو فروم معامله کن و پیغام بده قبول نکرد گفت شماره بدم! ایشون زنگ زدن و موقع صحبت تلفنی هم 10 بار تاکید کردم یا اط طریف فروم ادرس و مشخصات بدید یا نهایتا کامل برام مسج کنید! باز گوش نکردن و هونجا تلفنی گفتن با ترمینال بفرستم! من باز عرض کردم اقا از ترمینال غرب میشه فرستاد یا جنوب و گفتن جنوب! خلاصه من باز اصرار کردم که ادرس و مشخصات رو برام مسج کنن! فقط باز اسم رو مسج کردن! خلاصه منم از شنیده ها بسته رو بردم اونجا بسته بندی کردم و فرستادم! ایشون 5تومن هزینه ارسال داد و کلی هم اصرار کرد عجله داره و منم گفتم چاره بجز ترمینال نیست! من سودم رو اون جنس کلا 2هزار تا تک تومنی بود! هزینه هایی که دادم 19 تومن پول پیک دادم تا ترمینال و 12 تومن هزینه اوتوبوس و 3تومن بسته بندی! وقت و غیره هم بماند! وقتی رسید فرموندن که رفته یه شهر دیگه و شهر ایشون جای دیگه بوده! باز از اون 2روز رفتم ترمینال و برگشتم که بسته رو بگیرم و بفرستم و هر بارم موفق نشدم! حساب کن من 3روز وقتمو گذاشتم (هر بار 2-3 ساعت حداقل) و 30 تومن حداقل ضرر کردم (منهای هزینه های بعدی) فقط بخاطر اینکه بجای روال مشخص فرومی و ارسال پستی خواستم شماره بدم و تلفنی هماهنگ کنم! مورد دوم هم طرف تلفنی سفارش داد 10 تا مموری خواست! من گفتم دونه ای فلان تومن! طرف فرداش بقدر 1دونه پول ریخت و من فرستادم! فرداش زنگ زد اقا 9تای باقی کو! ایشونم برگشت زد! اصلا بحث هزینه ها و غیره هم نیست و من اصلا سودشم برام مهم نیست ولی خدایی وقت و انرزی رسیدگی به این مسائل و اشتباهات غیر کتبی رو ندارم!مثلا موقع سفارش مسجشون نمیرسه یا دیر میرسه دوستان ناراحت میشن چرا دیر فرستادم یا نفرستادم! فروم و ارتباط کتبی دیگه این دعوا هارو نداره و بعدش قابل استناده!

اوکی داداش مشکلی نیستش .
فقط بزارین هم برد محافظ و هم برد ترکیب باتری روش بمونه .
شماره کارتتون را واسم پ.خ کنید که هزینه رو واریز کنم و من هم آدرسم رو بهتون پ.خ میکنم بعد از واریز و اینجا اعلام میکنم پرداختمو
و لطفا یه راهنمایی هم بکنید که چطور باتری رو رو کیو 75 وصل کنم (منظورم اینه که کدوم سیم رو کجا یا کدوم برد و ...)
برد محافظ توی خود باتریه ؟ چون رو باتری فابریک تبلت یه قطعه (برد) کوچولو وجود داره که دو سر باتری بهش وصل میشه و دوتا سیم از اون قطعه وصل میشه رو برد تبلت .
و اینکه بگید این باتری واسه کدوم مدل سامسونگه
و نهایتا تاکید میکنم بزارید هم برد محافظ و هم برد ترکیب باتری روش بمونن
با پست پیشتاز ارسال میکنید درسته ؟

Last edited:

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه جالب اینجاس که تبلت رو بستم بعد با livesuit چندتا رام رو روش امتحان کردم همشون درست بالا میومدن تا اینکه رام Q74A با حجم 660 مگابایت رو روش امتحان کردم بعدش اینجوری شد(یعنی به برد دست نزدم که خراب شده باشه) اینم عرض کنم که بقیه رام ها فوقش 500 مگ بودن
از بردشم عکس میذارم اگه دست دومشو داشتین اونم عوض کنیم ببینیم چی میشه.ممنون آقا وحید.باعث زحمته
آقا وحید اقلا بگین جواب نمیدین.به خدا ناراحت نمیشم.راستش این تبلت مال دوستمه تقبل کردم درستش کنم،واسه همین درست بشه بره وگرنه مال خودمو که انداختم یه گوشه مونده.گوشی چینی نه ولی تبلتاش دردسرش بیشتر از کارکردشه

http://forum.persiantools.com/attachments/f286/attachment-476918d1382943314-1.jpg

indiaboy

Registered User
لایک‌ها
48
سلام خسته نباشید
ببخشید یه تبلت مدل delson z2 دارم که ال سی دیش طی تصادف خورد شده. می خواستم ببینم این ال سی دی هایی که شما قیمتشو گذاشتید به این مدل می خوره؟
در ضمن رزولیشینش هم 1024*600 هستش. این ال سی دی ها به همه ی مدل های تبلت 7 اینچی می خوره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم که پخ کردم. ممنونم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خوب داداش من یکی از این LCDهایی که میگین بهش میخوره رو میخوام
فقط چطوری باید مطمئن شیم که حتما به این تبلت میخوره یا نه؟؟
قیمت دقیقش رو هم لطفا بهم بگید تا براتون واریز کنم

هیچ راهی نداره مگر تهرا باشی و تبلت رو ببری طبقه 3علادین و LCD های موجود روتست کنی! این روش مطمئن شدن! میشه ریسک هم کرد و بر اساس قیافه فرستاد!

اوکی داداش مشکلی نیستش .
فقط بزارین هم برد محافظ و هم برد ترکیب باتری روش بمونه .
شماره کارتتون را واسم پ.خ کنید که هزینه رو واریز کنم و من هم آدرسم رو بهتون پ.خ میکنم بعد از واریز و اینجا اعلام میکنم پرداختمو
و لطفا یه راهنمایی هم بکنید که چطور باتری رو رو کیو 75 وصل کنم (منظورم اینه که کدوم سیم رو کجا یا کدوم برد و ...)
برد محافظ توی خود باتریه ؟ چون رو باتری فابریک تبلت یه قطعه (برد) کوچولو وجود داره که دو سر باتری بهش وصل میشه و دوتا سیم از اون قطعه وصل میشه رو برد تبلت .
و اینکه بگید این باتری واسه کدوم مدل سامسونگه
و نهایتا تاکید میکنم بزارید هم برد محافظ و هم برد ترکیب باتری روش بمونن
با پست پیشتاز ارسال میکنید درسته ؟

پیغام دادم!

آقا وحید اقلا بگین جواب نمیدین.به خدا ناراحت نمیشم.راستش این تبلت مال دوستمه تقبل کردم درستش کنم،واسه همین درست بشه بره وگرنه مال خودمو که انداختم یه گوشه مونده.گوشی چینی نه ولی تبلتاش دردسرش بیشتر از کارکردشه

http://forum.persiantools.com/attachments/f286/attachment-476918d1382943314-1.jpg

جواب دادم پست قبلی برادر! مگه نخوندی؟ عرض کردم میتونی بردشو عوض کنی ولی من برد دست دوم ندارم! نوش شاید حدود 100 تومن باشه!

سلام خسته نباشید
ببخشید یه تبلت مدل delson z2 دارم که ال سی دیش طی تصادف خورد شده. می خواستم ببینم این ال سی دی هایی که شما قیمتشو گذاشتید به این مدل می خوره؟
در ضمن رزولیشینش هم 1024*600 هستش. این ال سی دی ها به همه ی مدل های تبلت 7 اینچی می خوره؟
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم که پخ کردم. ممنونم

باید کانکتورشو بزاری تا بشه گفت بهش میخوره یا نمیخوره! معمولا میخوره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من مطمئن نیستم مشکل از کجاست ولی اون رام مطمئنی مال 7550l ائه!؟

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
من مطمئن نیستم مشکل از کجاست ولی اون رام مطمئنی مال 7550l ائه!؟

سلام
آره آقا وحید یکی از بچه ها سایت بک آپ از تبلتش گرفته بود گذاشته واسه دانلود اینم لینکشه
http://forum.persiantools.com/t396584-page13.html#post7495514
البته میگه یه چیزای اضافیشو حذف کردم که حجمش کم بشه!
در هر صورت من الان اینو گرفتم مشکل من اینه که تبلتو به کامپیوتر وصل میکنم نمیشناسه. چه کار کنم که بشناسش این فایلو بریزم توش؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر کجاش گفته مال ورژن l ائه؟ 7558 معملی ربیط به L نداره! در ضمن من فکر میکنم نفر قبل از شما تبلت رو با اسکریپت دستکاری کرده و جای حافظه داخلی و خارجیشو عوض کرده که اینطوری شده!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
برادر کجاش گفته مال ورژن l ائه؟ 7558 معملی ربیط به L نداره! در ضمن من فکر میکنم نفر قبل از شما تبلت رو با اسکریپت دستکاری کرده و جای حافظه داخلی و خارجیشو عوض کرده که اینطوری شده!

مگه مدل L با معمولیش خیلی تفاوت داره؟
نه آقا وحید دست خودم بود. رم میکرو مینداختم نمیشناخت بعد از تو تنظیماتش بازگشت به کارخانه زدم وقتی ریست شد دیگه بالا نیامد. الان با چه نرم افزاری میتونم اینو یه جور به کامپیوتر بشناسونم؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
مگه مدل L با معمولیش خیلی تفاوت داره؟
نه آقا وحید دست خودم بود. رم میکرو مینداختم نمیشناخت بعد از تو تنظیماتش بازگشت به کارخانه زدم وقتی ریست شد دیگه بالا نیامد. الان با چه نرم افزاری میتونم اینو یه جور به کامپیوتر بشناسونم؟

تفاوتش از زمین تا اسمون! اصلا L کامل SoC اش متفاوته!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
تفاوتش از زمین تا اسمون! اصلا L کامل SoC اش متفاوته!
حالا آقا وحید شما میگین من باید چه کار کنم که این درست بشه؟ اگه رام براش سراغ دارین بگین من شب تا صبح بزارم دانلود شه. با چه نرم افزاری رام میشه روش ریخت. اصلا اینو چه جور بشناسونم به کامپبوتر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حالا آقا وحید شما میگین من باید چه کار کنم که این درست بشه؟ اگه رام براش سراغ دارین بگین من شب تا صبح بزارم دانلود شه. با چه نرم افزاری رام میشه روش ریخت. اصلا اینو چه جور بشناسونم به کامپبوتر

ببین اگر از قبل مشکل دسترسی به رام و اینارو داشته که به این راحتی درست نمیشه! نرم افزار live suite رو از سایت وینتاچ بگیر و ببین با درایور اون تو PC شناسایی میشه یا نه!

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
وحید جان برای تاچ ما کاری تونستی بکنی؟
زنگ زدم صبح جواب ندادی

hesam_wb

Registered User
لایک‌ها
515
سلام
arnova 7 g2 دارم.
باتریش رو به نابودیه و با شارژر کار میکنه و فقط باتریش مشکل داره.با جعبه و لوازمش.
چند میزنید ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان برای تاچ ما کاری تونستی بکنی؟
زنگ زدم صبح جواب ندادی

اره یکی پیدا کردم! اگر بعدالظهر حدود ساعت 5 اوکی بود قرار بزاریم..

سلام
arnova 7 g2 دارم.
باتریش رو به نابودیه و با شارژر کار میکنه و فقط باتریش مشکل داره.با جعبه و لوازمش.
چند میزنید ؟

برادر خودشو میخوای بفروشی یا میخوای براش باطری بخری؟

بالا