• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

saeed evol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید یه تبلت دارم مدل پیر گاردین 7558L میخواستم ببینم تاچ اسکیرین شو دارید ممنون میشم جواب بدید.

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا وحید گل، خوبی؟ آقا برد پیرکاردین 704 رو داری؟ روش آندرویدم داره یا باید خودم فلش بزنم؟ آخه رام Q74A رو روش زدم میگن رمش سوخته!!! ال سی دیشم قبل این رام خوب کار میکرد ولی حالا دیگه همه تصاویر با یه سری خطوط عمودی اضافی نشون میده.
اگه دست دومشو داشته باشی که روش آندروید هم باشه که خیلی عالی میشه.ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
HDMI فک کنم نوع C باشه:
http://content.answcdn.com/main/content/img/CDE/_HDMITYP.GIF
OTG هم فک کنم از همونایی که واسه سامسونگ و اپل نیست ولی جنس خوبش رو میخوام :)
در مورد باطری هم اونی که 45 تومنی هست چند امپره؟ آمپراژ بالاتر از این هم چیزی هست که به این بخوره؟

من بهشون پی ام دادم نگران نباشید میان :دی

45 تومنیع 4000 ائه! یکم زا باطری خودش بهتره!

سلام برادر

نظرم واسه فروش تبلت کیو 75 عوض شد میخوام استفاده کنم چون هرچی هم ک باشه یه ویجت آندرویدیه و بدرد میخوره تو دانشگاه و ....

فقط یه چیزی سایز باتری تبلت هست :

طول : 9.3 سانت

عرض: 7.6 سانت

ضخامت: 4 میل

قوی ترین باتری که بشه رو تبلت انداخت و اندازشم تو این دور و بر ها باشه دارین ؟

اگه دارین میخوام خرید کنم و قیمت رو لطف کنید .

ممنون از لطفتون

دادا! شما باطری رو اندازه نگیر! قیسمت خالی تبلتت بگو چقدر جا داره!

سلام خسته نباشید یه تبلت دارم مدل پیر گاردین 7558L میخواستم ببینم تاچ اسکیرین شو دارید ممنون میشم جواب بدید.

بله دارم! حدود 30 تومن!

سلام آقا وحید گل، خوبی؟ آقا برد پیرکاردین 704 رو داری؟ روش آندرویدم داره یا باید خودم فلش بزنم؟ آخه رام Q74A رو روش زدم میگن رمش سوخته!!! ال سی دیشم قبل این رام خوب کار میکرد ولی حالا دیگه همه تصاویر با یه سری خطوط عمودی اضافی نشون میده.
اگه دست دومشو داشته باشی که روش آندروید هم باشه که خیلی عالی میشه.ممنون

خیلی کمیابه! چون 4-5 نسل داره و هیچکدوم هم بهم نمبخورن! در ضمن رم گوشی منظورم رام گوشیه؟

سلام وحید جان
شارژر پیرگاردین موجود داری؟ برای اون دو تا تبلت پیرگاردین که ازت خریدم می خوام
ممنون

سلام حاج حمید..مخلصیم.. شارژرشو تموم کردم ولی برام میرسه! یادم بنداز چند روز دیگه برات بیارم..

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا وحید خان، به من گفتن رمش سوخته!!! آخه رام که نرم افزاره، نمیسوزه. رم هم بسوزه تبلت بالا نمیاد که ولی این بالا میاد! پس کلا فک کنم چرت گفتن!

مشکل اینجاس که آندروید بالا میاد ولی تصویر خیلی به هم ریختس(جدای اینکه بخاطر رام اشتباهی تاچش از کار افتاده)

مطمئنم که مشکل از ال سی دی نیس(زحمتشو خودت واسم کشیدیو فرستادیش) چندجا هم بردم گفتن از بس رام اشتباهی زدی اینجوری شده

حالا سوال اصلی اینه که : میشه اینو درستش کرد یا باید برد عوض بشه؟ سیمکارت خورم هست.

ali-123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
soket.JPGسلام آقا وحید یه تاچ تبلت چینی ازتون قیمت گرفتم گفتید ازاون ارزوناس حدود 20تومن ولی باید تاچش روببینم تا یه موقع اشتباه نشه این عکساروگرفتم ببینید کمک میکنهdimention.JPG

lisari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام, آقا من تبلت پیرگاردین مدل pc704 دارم اما از باطریش راضی نیستم. 3000mAh هستش و نهایتش 4 ساعت نگه میداره که رو جعبش همینو نوشته. میخوام بدونم برای این مدل باطری ای هست که بشه عوضش کنم. مثلا تا 7 یا 8 ساعت یا حتی بیشتر نگه داره برام. و اگه هست ممنون میشم قیمتشو بهم بدین. با تشکر.

Last edited:

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام حاج حمید..مخلصیم.. شارژرشو تموم کردم ولی برام میرسه! یادم بنداز چند روز دیگه برات بیارم..

سلام
وحید جان خیلی آقایی، مخلصیم
داداش تاچ اش هم به فنا رفت داری؟
مدل PC7518A (پیرکاردن تک دوربین بدون سیم 2تا ازت گرفتم تو بازار رضا)
اگه میتونی یه تاچ برامون ردیف کن
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
والا وحید خان، به من گفتن رمش سوخته!!! آخه رام که نرم افزاره، نمیسوزه. رم هم بسوزه تبلت بالا نمیاد که ولی این بالا میاد! پس کلا فک کنم چرت گفتن!

مشکل اینجاس که آندروید بالا میاد ولی تصویر خیلی به هم ریختس(جدای اینکه بخاطر رام اشتباهی تاچش از کار افتاده)

مطمئنم که مشکل از ال سی دی نیس(زحمتشو خودت واسم کشیدیو فرستادیش) چندجا هم بردم گفتن از بس رام اشتباهی زدی اینجوری شده

حالا سوال اصلی اینه که : میشه اینو درستش کرد یا باید برد عوض بشه؟ سیمکارت خورم هست.

برادر من اصلا نمیتونم اینطوری جواب بدم! RAM اگر منظورته وقتی بسوزه تبلت بالا نمیاد! ROM اگر منظورته که اونم نسوخته چون بالاخره یه سیستم عامی روش لود میشه! شما مشکلت اینه که رامی که ریختی مشکل داره! چرا نمیشه مشکل نداشته باشه؟

سلام وحید جون شما که تو کار کمیابی قیمتات هم خدارو شکر خوبه میتونی همچینچیزی برای ما بستونی؟؟؟؟(پیدا کنی؟) لطفا به اینجا سر بزنیدIPHONE5

نه متاسفانه این تو کار من نیست! گوشی بحثش خیلی فرق داره با تبلت!

سلام آقا وحید یه تاچ تبلت چینی ازتون قیمت گرفتم گفتید ازاون ارزوناس حدود 20تومن ولی باید تاچش روببینم تا یه موقع اشتباه نشه این عکساروگرفتم ببینید کمک میکنه

هست برادر! حدود 50 تومن!

سلام, آقا من تبلت پیرگاردین مدل pc704 دارم اما از باطریش راضی نیستم. 3000mAh هستش و نهایتش 4 ساعت نگه میداره که رو جعبش همینو نوشته. میخوام بدونم برای این مدل باطری ای هست که بشه عوضش کنم. مثلا تا 7 یا 8 ساعت یا حتی بیشتر نگه داره برام. و اگه هست ممنون میشم قیمتشو بهم بدین. با تشکر.

بستگی داره چقدر جا داشته باشه! بادی عکس بزارید از داخلش و یا اندازه بگیرید چقدر جا داره من باطری بزرگتر پیشنهاد بدم!

داداش من یه تبلت Axtrom7I01دارم که LCDایش شکسته و 7اینچه و رزولوشنش هم 480 × 800 هست
اینم لینک مشخصاتش:
Axtrom Axpad V1 - تبلت اکستروم اکسپد وی وان

میخواستم ببینم LCD این مدل رو دارین و قیمتش چنده؟؟

احتمال زیاد هست ولی بدون عکس از اسکرین و ریبنوش من نمیتونم کمکی بکنم!

سلام
وحید جان خیلی آقایی، مخلصیم
داداش تاچ اش هم به فنا رفت داری؟
مدل PC7518A (پیرکاردن تک دوربین بدون سیم 2تا ازت گرفتم تو بازار رضا)
اگه میتونی یه تاچ برامون ردیف کن
ممنون

اره حاجی تاچش هست! حدود 30 تومن..

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید
درست میفرمایید.پس بذارین اینجوری بگم:
تبلت روش رامهای مختلفی نصب کردم تو همه تاچ کار نمیکرد تا اینکه یه رام زدم که وقتی تبلت بالا اومد تصویرش به هم ریخته بود(خطوط عمودی تو اسکرین نشون میداد )
رامهای قبلی رو دوباره زدم ولی بازم درست نشد.بردم تعمیرگاه گفتن زیادی روش رام زدی اینطوری شده نمیشه درستش کرد.شما نظرتون چیه؟درست میشه؟ مشکل از چیه؟ مرسی از لطفت

hsalar11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ال سی دی JXD P1000 دارین؟ چند؟

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
اره حاجی تاچش هست! حدود 30 تومن..

یه دونه برای من کنار بزار اگر با قاب هست مال من سفیده اگر با قاب نیست بگو قاب را چطور جدا کنم خیلی محکم چسبیده
طرف های بازار رضا نمی آیی این هفته ازت بگیرم؟
شارژرش هم اگر رسید یه دونه زحمت بکش
ممنون

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
دادا! شما باطری رو اندازه نگیر! قیسمت خالی تبلتت بگو چقدر جا داره!
داداش فضای خالی کیو 75 توی تبلت تقریبا 8 در 9.5 هستش اون قسمت دیگه رو حساب نکردم چون میوفته رو اسپیکر تبلت و کاورش یسته نمیشه اون موقع.
* - در ضمن یه قطعه هم وصل میشه سر باتری که دوتا سیم از اون رو برد تبلت وصل میشه ، اون قطعه رو هم همراه باتریم میخوام .

ممنون از لطفتون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا وحید
درست میفرمایید.پس بذارین اینجوری بگم:
تبلت روش رامهای مختلفی نصب کردم تو همه تاچ کار نمیکرد تا اینکه یه رام زدم که وقتی تبلت بالا اومد تصویرش به هم ریخته بود(خطوط عمودی تو اسکرین نشون میداد )
رامهای قبلی رو دوباره زدم ولی بازم درست نشد.بردم تعمیرگاه گفتن زیادی روش رام زدی اینطوری شده نمیشه درستش کرد.شما نظرتون چیه؟درست میشه؟ مشکل از چیه؟ مرسی از لطفت

مطمئن نمیشه گفت فقط رامش مشکل داره شاید رو خود برد هم جایی مشکل داشته باشه! ولی قطعا با تعویض برد حل میشه!

سلام ال سی دی JXD P1000 دارین؟ چند؟

بدون عکس از داخلش متاسفانه نمیتونم کمکی بکنم!

یه دونه برای من کنار بزار اگر با قاب هست مال من سفیده اگر با قاب نیست بگو قاب را چطور جدا کنم خیلی محکم چسبیده
طرف های بازار رضا نمی آیی این هفته ازت بگیرم؟
شارژرش هم اگر رسید یه دونه زحمت بکش
ممنون

با قاب یکم کار سخته! شاید یه تبلت دست دوم پیدا کنم و زا رو اون بردارم! شاید فردا امدم! شماره اتو یه بار دیگه برام مسج کن خبر بدم..

داداش فضای خالی کیو 75 توی تبلت تقریبا 8 در 9.5 هستش اون قسمت دیگه رو حساب نکردم چون میوفته رو اسپیکر تبلت و کاورش یسته نمیشه اون موقع.
* - در ضمن یه قطعه هم وصل میشه سر باتری که دوتا سیم از اون رو برد تبلت وصل میشه ، اون قطعه رو هم همراه باتریم میخوام .

ممنون از لطفتون

نه متاسفان این سایزر ندارم! 8 در 11 دارم 3500 سامسونگ با مدار محافظ ولی 1سانت شما کم داری برای جا دادن این!

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئن نمیشه گفت فقط رامش مشکل داره شاید رو خود برد هم جایی مشکل داشته باشه! ولی قطعا با تعویض برد حل میشه!

آخه جالب اینجاس که تبلت رو بستم بعد با livesuit چندتا رام رو روش امتحان کردم همشون درست بالا میومدن تا اینکه رام Q74A با حجم 660 مگابایت رو روش امتحان کردم بعدش اینجوری شد(یعنی به برد دست نزدم که خراب شده باشه) اینم عرض کنم که بقیه رام ها فوقش 500 مگ بودن
از بردشم عکس میذارم اگه دست دومشو داشتین اونم عوض کنیم ببینیم چی میشه.ممنون آقا وحید.باعث زحمته

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
نه متاسفان این سایزر ندارم! 8 در 11 دارم 3500 سامسونگ با مدار محافظ ولی 1سانت شما کم داری برای جا دادن این!

مشکلی نداره داداش مطمئنم اینم میشه توش جا داد . فقط لطف کنید بگید که ضخامتش چقدره و اینکه قیمتش رو به همراه برد محافظ + شماره موبیلتون رو واسم پ.خ کنید

ممنونم از لطف شما

بالا