saeed evol
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
سلام خسته نباشید یه تبلت دارم مدل پیر گاردین 7558L میخواستم ببینم تاچ اسکیرین شو دارید ممنون میشم جواب بدید.
HDMI فک کنم نوع C باشه:
http://content.answcdn.com/main/content/img/CDE/_HDMITYP.GIF
OTG هم فک کنم از همونایی که واسه سامسونگ و اپل نیست ولی جنس خوبش رو میخوام
در مورد باطری هم اونی که 45 تومنی هست چند امپره؟ آمپراژ بالاتر از این هم چیزی هست که به این بخوره؟
من بهشون پی ام دادم نگران نباشید میان :دی
سلام برادر
نظرم واسه فروش تبلت کیو 75 عوض شد میخوام استفاده کنم چون هرچی هم ک باشه یه ویجت آندرویدیه و بدرد میخوره تو دانشگاه و ....
فقط یه چیزی سایز باتری تبلت هست :
طول : 9.3 سانت
عرض: 7.6 سانت
ضخامت: 4 میل
قوی ترین باتری که بشه رو تبلت انداخت و اندازشم تو این دور و بر ها باشه دارین ؟
اگه دارین میخوام خرید کنم و قیمت رو لطف کنید .
ممنون از لطفتون
سلام خسته نباشید یه تبلت دارم مدل پیر گاردین 7558L میخواستم ببینم تاچ اسکیرین شو دارید ممنون میشم جواب بدید.
سلام آقا وحید گل، خوبی؟ آقا برد پیرکاردین 704 رو داری؟ روش آندرویدم داره یا باید خودم فلش بزنم؟ آخه رام Q74A رو روش زدم میگن رمش سوخته!!! ال سی دیشم قبل این رام خوب کار میکرد ولی حالا دیگه همه تصاویر با یه سری خطوط عمودی اضافی نشون میده.
اگه دست دومشو داشته باشی که روش آندروید هم باشه که خیلی عالی میشه.ممنون
سلام وحید جان
شارژر پیرگاردین موجود داری؟ برای اون دو تا تبلت پیرگاردین که ازت خریدم می خوام
ممنون
سلام حاج حمید..مخلصیم.. شارژرشو تموم کردم ولی برام میرسه! یادم بنداز چند روز دیگه برات بیارم..
والا وحید خان، به من گفتن رمش سوخته!!! آخه رام که نرم افزاره، نمیسوزه. رم هم بسوزه تبلت بالا نمیاد که ولی این بالا میاد! پس کلا فک کنم چرت گفتن!
مشکل اینجاس که آندروید بالا میاد ولی تصویر خیلی به هم ریختس(جدای اینکه بخاطر رام اشتباهی تاچش از کار افتاده)
مطمئنم که مشکل از ال سی دی نیس(زحمتشو خودت واسم کشیدیو فرستادیش) چندجا هم بردم گفتن از بس رام اشتباهی زدی اینجوری شده
حالا سوال اصلی اینه که : میشه اینو درستش کرد یا باید برد عوض بشه؟ سیمکارت خورم هست.
سلام وحید جون شما که تو کار کمیابی قیمتات هم خدارو شکر خوبه میتونی همچینچیزی برای ما بستونی؟؟؟؟(پیدا کنی؟) لطفا به اینجا سر بزنیدIPHONE5
سلام آقا وحید یه تاچ تبلت چینی ازتون قیمت گرفتم گفتید ازاون ارزوناس حدود 20تومن ولی باید تاچش روببینم تا یه موقع اشتباه نشه این عکساروگرفتم ببینید کمک میکنه
سلام, آقا من تبلت پیرگاردین مدل pc704 دارم اما از باطریش راضی نیستم. 3000mAh هستش و نهایتش 4 ساعت نگه میداره که رو جعبش همینو نوشته. میخوام بدونم برای این مدل باطری ای هست که بشه عوضش کنم. مثلا تا 7 یا 8 ساعت یا حتی بیشتر نگه داره برام. و اگه هست ممنون میشم قیمتشو بهم بدین. با تشکر.
داداش من یه تبلت Axtrom7I01دارم که LCDایش شکسته و 7اینچه و رزولوشنش هم 480 × 800 هست
اینم لینک مشخصاتش:
Axtrom Axpad V1 - تبلت اکستروم اکسپد وی وان
میخواستم ببینم LCD این مدل رو دارین و قیمتش چنده؟؟
سلام
وحید جان خیلی آقایی، مخلصیم
داداش تاچ اش هم به فنا رفت داری؟
مدل PC7518A (پیرکاردن تک دوربین بدون سیم 2تا ازت گرفتم تو بازار رضا)
اگه میتونی یه تاچ برامون ردیف کن
ممنون
اره حاجی تاچش هست! حدود 30 تومن..
داداش فضای خالی کیو 75 توی تبلت تقریبا 8 در 9.5 هستش اون قسمت دیگه رو حساب نکردم چون میوفته رو اسپیکر تبلت و کاورش یسته نمیشه اون موقع.دادا! شما باطری رو اندازه نگیر! قیسمت خالی تبلتت بگو چقدر جا داره!
آقا وحید
درست میفرمایید.پس بذارین اینجوری بگم:
تبلت روش رامهای مختلفی نصب کردم تو همه تاچ کار نمیکرد تا اینکه یه رام زدم که وقتی تبلت بالا اومد تصویرش به هم ریخته بود(خطوط عمودی تو اسکرین نشون میداد )
رامهای قبلی رو دوباره زدم ولی بازم درست نشد.بردم تعمیرگاه گفتن زیادی روش رام زدی اینطوری شده نمیشه درستش کرد.شما نظرتون چیه؟درست میشه؟ مشکل از چیه؟ مرسی از لطفت
سلام ال سی دی JXD P1000 دارین؟ چند؟
یه دونه برای من کنار بزار اگر با قاب هست مال من سفیده اگر با قاب نیست بگو قاب را چطور جدا کنم خیلی محکم چسبیده
طرف های بازار رضا نمی آیی این هفته ازت بگیرم؟
شارژرش هم اگر رسید یه دونه زحمت بکش
ممنون
داداش فضای خالی کیو 75 توی تبلت تقریبا 8 در 9.5 هستش اون قسمت دیگه رو حساب نکردم چون میوفته رو اسپیکر تبلت و کاورش یسته نمیشه اون موقع.
* - در ضمن یه قطعه هم وصل میشه سر باتری که دوتا سیم از اون رو برد تبلت وصل میشه ، اون قطعه رو هم همراه باتریم میخوام .
ممنون از لطفتون
مطمئن نمیشه گفت فقط رامش مشکل داره شاید رو خود برد هم جایی مشکل داشته باشه! ولی قطعا با تعویض برد حل میشه!
نه متاسفان این سایزر ندارم! 8 در 11 دارم 3500 سامسونگ با مدار محافظ ولی 1سانت شما کم داری برای جا دادن این!