• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا وحید من رام q74 رو زدم روی pc704 که زحمت اسکرینشو کشیدی ولی تاچش دیگه کار نمیکنه.با adb وایپ هم کردم ریستم کردم ولی جواب نداد.

دوست arash911
اگه میشه یه بک آپ از رامش بدی شاید بتونم درستش کنم.اونوقت به شمام یاد میدم.فقط همینقدر بگم که میخوام درایور تاچ رو تو فولدر system/dev بریزم ببینم جواب میده یا نه اگه اوکی بود به شمام میگم.فقط بک آپ از رامش میخوام.مرسی
ببخشید تو تاپیک نامربوط پیام دادم

البته از قبلم مشخص بود که تاچش امکان داره کار نکنه! معمولا این ریختن رام Q74 فقط برای روت کردن و نصب CWM بوده تا رام اصلی خودشو نصب کنن!

raja_azadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر.. ال سی دی پیرکاردین 740 می خواستم اولاً قیمت چقدر می شه ،دوماً چگونه تهیه کنم؟

raja_azadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید ، آیا تاچ اسکرین و ال سی دی تبلت ، دو قطعه مجزا در تبلت هستند؟ من یک تبلت پیرکاردین 704 دارم که صفحه رویی آن شکسته است . بخوبی شارژ می شود و بالا می آید و منوی آن ظاهر می شود ولی به لمس صفحه عکس العملی نشان نمی دهد . قبلاً فکر می کردم که تنها باید LCD آن تعویض شود . ولی حالا با مطالعه این تاپیک این سوال برایم ایجاد شد که آیا تاچ اسکرین و ال سی دی تبلت هر دو باید تعوض شوند یا این دو یک قطعه واحد هستند؟ به هر حال قیمت تاچ اسکرین و ال سی دی تبلت را نیز برایم بگذارید . ممنون خواهم شد

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
یه تبلت پریکاردین مدلpc704 کامل دارم سالم سالم باید فلش بشه همه جور وسایل داره گارنتی هم داره (8/2013شروع شده)
وسایل هم کامل
چند بر میداری؟؟تعویض هم میکنم با گوشی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ببخشید ، آیا تاچ اسکرین و ال سی دی تبلت ، دو قطعه مجزا در تبلت هستند؟ من یک تبلت پیرکاردین 704 دارم که صفحه رویی آن شکسته است . بخوبی شارژ می شود و بالا می آید و منوی آن ظاهر می شود ولی به لمس صفحه عکس العملی نشان نمی دهد . قبلاً فکر می کردم که تنها باید LCD آن تعویض شود . ولی حالا با مطالعه این تاپیک این سوال برایم ایجاد شد که آیا تاچ اسکرین و ال سی دی تبلت هر دو باید تعوض شوند یا این دو یک قطعه واحد هستند؟ به هر حال قیمت تاچ اسکرین و ال سی دی تبلت را نیز برایم بگذارید . ممنون خواهم شد

تاچش که 100% باید عوض بشه! اسکرینش هم اگر شکیته باید عوض بشه! پس جفتش لازمه! همین پست پایینی یه دوستی با برد خراب برای فروش گذاشته از اون بخرید حدود 20 تومن به نفعتونه تا من از بازار براتون تهیه کنم! از بازار روهم تاچ و LCD نزدیک 120 میوفته ولی این دوستمون بدون باطری 100 تومن شاید راضی باشه!

یه تبلت پریکاردین مدلpc704 کامل دارم سالم سالم باید فلش بشه همه جور وسایل داره گارنتی هم داره (8/2013شروع شده)
وسایل هم کامل
چند بر میداری؟؟تعویض هم میکنم با گوشی

پست بالای رو بخون برادر! من بخوام بخرم کلا باید بخرم 100 تومن! ولی بفروشی به این دوتسمون باطری و وسایلش برای خودت باقی میمونه!

اره این مدل وینتاچی معمولیه! حدود 50 تا 70 LCD اشه (باید تبلتم ببری همونجا تست کنی البته چون ممکنه بک لیتش ولتاژ متفاوت داشته باشه!) و تاچش هم اگر با قاب نخوای 15 الی 25 تومن..طبقه 3 و 4 علادین پره!

raja_azadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . با تشکر از مسئول تاپیک بخاطر راهنمایی شان

raja_azadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب arash911 با سلام . من یک تبلت پیرکاردین 704 دارم که باید تاچ اسکرین و ال سی دی آن تعویض شود .مسئول تاپیک پیشنهاد کرده اند که بهتر است آنها را از تیلت شما تهیه کنم. اگر تبلت شما را بردارم چقدر باید بپردازم و اگر تنها تاچ اسکرین و ال سی دی آن را بردارم چقدر؟ یا اگر شما هم مانند من از قیمت ها چیزی نمی دانید بهتر است از مسئول تاپیک برای تعیین قیمت کمک بگیریم.با تشکر از شما و مسئول تاپیک

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
حاج وحید من یه تبلت ال سی دی شکسته وینتاچ داشتم که گذاشته بودم کنار.. امروز یه تبلت دیگه شارژ نمیگرفت و وقتی بازش کردم دیدم باطریش خیلی خیلی کوچیکه..!! بگذریم .
برد اون ال سی دی شکسته را برداشتم و گذاشتم روی این یکی ولی روشن نشد..

حالا میخوام هر دوشونو درست کنم.

یعنی یه ال سی دی میخوام بعلاوه برد. چطوریاست؟

راستی باطری چسبیده بود هر چی میخواستم در بیارم دیدم نرم هست و داره تاب بر میداره.. به نظرت اون باطری را هم مرخص کردمش..؟ :دی

ارادتمند/

mv62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تاچش که 100% باید عوض بشه! اسکرینش هم اگر شکیته باید عوض بشه! پس جفتش لازمه! همین پست پایینی یه دوستی با برد خراب برای فروش گذاشته از اون بخرید حدود 20 تومن به نفعتونه تا من از بازار براتون تهیه کنم! از بازار روهم تاچ و LCD نزدیک 120 میوفته ولی این دوستمون بدون باطری 100 تومن شاید راضی باشه!

پست بالای رو بخون برادر! من بخوام بخرم کلا باید بخرم 100 تومن! ولی بفروشی به این دوتسمون باطری و وسایلش برای خودت باقی میمونه!

اره این مدل وینتاچی معمولیه! حدود 50 تا 70 LCD اشه (باید تبلتم ببری همونجا تست کنی البته چون ممکنه بک لیتش ولتاژ متفاوت داشته باشه!) و تاچش هم اگر با قاب نخوای 15 الی 25 تومن..طبقه 3 و 4 علادین پره!

rax عزیز سلام امروز رفتم علایدین دنبال LCD و Touch اش کشتم LCD شو گفتن داریم تاچش نداشتند گفتند اول تاچ شو پیداکن .هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم شما اونارو دارید ؟
تعمیرهم انجام میدین؟
اگه دارید بیارم تعمیر کنید؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
تبلت دارم همینه اما دنبال آنتن وای فای قویتر از این میگردم، چیزی داری تو دستو بالت؟
http://www.8pic.ir/images/69220429032818398002.jpg

واسه باتریش هم اگه از اون 4000 میلی بهم بدی با این فیت میشه؟ چاق در نیاد یه وقتی؟!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حاج وحید من یه تبلت ال سی دی شکسته وینتاچ داشتم که گذاشته بودم کنار.. امروز یه تبلت دیگه شارژ نمیگرفت و وقتی بازش کردم دیدم باطریش خیلی خیلی کوچیکه..!! بگذریم .
برد اون ال سی دی شکسته را برداشتم و گذاشتم روی این یکی ولی روشن نشد..

حالا میخوام هر دوشونو درست کنم.

یعنی یه ال سی دی میخوام بعلاوه برد. چطوریاست؟

راستی باطری چسبیده بود هر چی میخواستم در بیارم دیدم نرم هست و داره تاب بر میداره.. به نظرت اون باطری را هم مرخص کردمش..؟ :دی

ارادتمند/

سلامن برادر..کیف الحوالک/..

خوب بستگی داره از کدوم نسل هستن! میتونی 4رقم اول سریالشون رو برام بزاری؟ عکسم بزاری از داخلش که عالیه!

rax عزیز سلام امروز رفتم علایدین دنبال LCD و Touch اش کشتم LCD شو گفتن داریم تاچش نداشتند گفتند اول تاچ شو پیداکن .هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم شما اونارو دارید ؟
تعمیرهم انجام میدین؟
اگه دارید بیارم تعمیر کنید؟

واقعا بد شانس هستید! چون اگر اونجا نباشه فقط باید تبلت اوراقی پیدا کرد و اونم احتمال پیدا شدن 1در میلیونه!

تبلت دارم همینه اما دنبال آنتن وای فای قویتر از این میگردم، چیزی داری تو دستو بالت؟
http://www.8pic.ir/images/69220429032818398002.jpg

واسه باتریش هم اگه از اون 4000 میلی بهم بدی با این فیت میشه؟ چاق در نیاد یه وقتی؟!

سلام. برادر باطری رو که دیروز یا پری روز فرستادم! ولی بحث انتن اضافی زیاد ربطی به بزرگی باطری نداره! باید از این انتن چشبی ها ذهای فلت پیدا کنی که من الان موجود ندارم!

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
سلام. برادر باطری رو که دیروز یا پری روز فرستادم! ولی بحث انتن اضافی زیاد ربطی به بزرگی باطری نداره! باید از این انتن چشبی ها ذهای فلت پیدا کنی که من الان موجود ندارم!

واسه من که نبوده :دی واسه یکی از کاربرای دیگه بوده من هنوز سفارش ندادم، میخوام بدونم اگه باطریش چاق نیست و پشت تبلت کامل فیت میشه که آمپر بالاش رو سفارش بدم، حتی بیشتر از 4000 البته اگه موجود داشته باشید.
در ضمن من یه OTG و یه HDMi هم میخوام :)

در مورد آنتن هم کی میارید؟ قیمتش چطوریاست؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
واسه من که نبوده :دی واسه یکی از کاربرای دیگه بوده من هنوز سفارش ندادم، میخوام بدونم اگه باطریش چاق نیست و پشت تبلت کامل فیت میشه که آمپر بالاش رو سفارش بدم، حتی بیشتر از 4000 البته اگه موجود داشته باشید.
در ضمن من یه OTG و یه HDMi هم میخوام :)

در مورد آنتن هم کی میارید؟ قیمتش چطوریاست؟

لول.. اخه همون عکسی رو گذاشتی که اون بنده خدا گذاشته:دی اونم هولد ایکس داشت! باطریش نیم میل چاقتره! ولی اصلا باطری زیر 4.5 و 4.8 میل وجود نداره! اون باطری های خودشون سایزش کاستومه! باطری که من برای این تبلت تونستم جور کنم باطری p1000 یا P3100 سامسونگیه! اولی حدود 40 و دومی حدود 45 تومن..

HDMI هم نگفتی برای چه مدلی و چه کانکتوری! OTG هم همینطور!

آنتن هم اصلا من نمیارم چون خیلی مشتری براش کمه و بسته هاش 10 تاییه! نمیتونم 10 تا بخرم و 1دونه بفروشم!

raja_azadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام . من چگونه پیغام زیر را به آقای arash911 برسانم؟
جناب arash911 با سلام . من یک تبلت پیرکاردین 704 دارم که باید تاچ اسکرین و ال سی دی آن تعویض شود .مسئول تاپیک پیشنهاد کرده اند که بهتر است آنها را از تیلت شما تهیه کنم. اگر تبلت شما را بردارم چقدر باید بپردازم و اگر تنها تاچ اسکرین و ال سی دی آن را بردارم چقدر؟ یا اگر شما هم مانند من از قیمت ها چیزی نمی دانید بهتر است از مسئول تاپیک برای تعیین قیمت کمک بگیریم.با تشکر از شما و مسئول تاپیک

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
لول.. اخه همون عکسی رو گذاشتی که اون بنده خدا گذاشته:دی اونم هولد ایکس داشت! باطریش نیم میل چاقتره! ولی اصلا باطری زیر 4.5 و 4.8 میل وجود نداره! اون باطری های خودشون سایزش کاستومه! باطری که من برای این تبلت تونستم جور کنم باطری p1000 یا P3100 سامسونگیه! اولی حدود 40 و دومی حدود 45 تومن..

آنتن هم اصلا من نمیارم چون خیلی مشتری براش کمه و بسته هاش 10 تاییه! نمیتونم 10 تا بخرم و 1دونه بفروشم!

HDMI فک کنم نوع C باشه:
http://content.answcdn.com/main/content/img/CDE/_HDMITYP.GIF
OTG هم فک کنم از همونایی که واسه سامسونگ و اپل نیست ولی جنس خوبش رو میخوام :)
در مورد باطری هم اونی که 45 تومنی هست چند امپره؟ آمپراژ بالاتر از این هم چیزی هست که به این بخوره؟

من بهشون پی ام دادم نگران نباشید میان :دی

mehditm43

Registered User
لایک‌ها
2

دوسن عزیز اون باطری 4000 رو برای تبلت هولد ایکس من فرستادین

این دوستمونم از همین باطری ها میخوان تبلت ایشون هم مدلش مثل تبلت منه اشتباه نکنید :)

arash911

Registered User
لایک‌ها
42

سلام دوست عزیز ببخشید من کلا این تایپیک رو فراموش کرده بودم این چند روزه هم خیلی مشقله فکر و فیزیکی داشتم :D
دوست عزیز من بیشتر نظرم اینکه درست بشه چون گوشیم خرابه
ولی اگه شما گوشی داشته باشید باهاتون میتونم تعویض کنم
راستی کلش چقدر ارزش داره آغازگر گرامی؟؟؟؟ rax
دوست عزیز راستی چرا پیام نمیدی؟؟
این موضوع هم میزارم تو اولویت که یادم نره بیام تایپیکو نگاه کنم
با تشکر از جناب اقای rax
arash911
یا علی

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
سلام برادر

نظرم واسه فروش تبلت کیو 75 عوض شد میخوام استفاده کنم چون هرچی هم ک باشه یه ویجت آندرویدیه و بدرد میخوره تو دانشگاه و ....

فقط یه چیزی سایز باتری تبلت هست :

طول : 9.3 سانت

عرض: 7.6 سانت

ضخامت: 4 میل

قوی ترین باتری که بشه رو تبلت انداخت و اندازشم تو این دور و بر ها باشه دارین ؟

اگه دارین میخوام خرید کنم و قیمت رو لطف کنید .

ممنون از لطفتون

بالا