• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش انواع قطهات تبلت های چینی (تاچ-برد-باطری-LCD) و خرید فروش تبلت های معیوب چینی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
درسته سالمه
ولی 2 ساعت خیلی کمه
اگه میشه 3500 انداخت روش و مشکلی ایجاد نمیشه و %100 اوکی هست یه باتری خوب به شما سفارش بدم

باتری خودش سالمه!
شما میخرین باتری خودشو؟؟؟؟؟
قیمت باتری 3500 که بهش بخوره چقدر میشه؟

من خودم اندازه گرفتم عرض نهایتا 97 و طول 100 و قطرشم 4
بیشتر از این جا نمیشه کلا از قاب میزنه بیرون

تو این مقیاس ها که بهش بخوره چه گزینه ای دارید؟؟

مشکلی ایجاد نمیکنه ولی خوب الان همین 3500 منم توش جا نمیشه! اگر بشه 2تا باطری 2200 پیدا کرد که طولشون 100 باشه و عرض 47 و قطر 4 یا 4.5 بهم موازی کرد بهترین حالت ممکنه!

ممنون از آقا وحید گل اسکرین پیر704 به دستم رسید.صحیح و سالم!
یه سوال خارج از بحث دارم میخوام از تجربه زیادتون استفاده کنم.چه رامی به این تبلت پیرکاردین PC704 میخوره؟
تو نت گفته بودن Q74 وینتاچ رو میشه روش زد من انجام دادم ولی تاچش کار نکرد.شما رام دیگه ای سراغ دارین؟
بازم معذرت میخوام بخاطر اینکه سوال بی ربط به تاپیک میپرسم

edrisrezai

Registered User
لایک‌ها
91
مشکلی ایجاد نمیکنه ولی خوب الان همین 3500 منم توش جا نمیشه! اگر بشه 2تا باطری 2200 پیدا کرد که طولشون 100 باشه و عرض 47 و قطر 4 یا 4.5 بهم موازی کرد بهترین حالت ممکنه!

هر طور که بهتره
همون 2تا 2200

دارید چطوری از شما بخرم

sh1355

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تبلت وین تاچ m76دارم 7 اینچ هستش باطریش 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه البته باطریش سالم هست ولی کیفیت باطری این مدل تبلت ها بیشتر از این نیست یک باطری که بتونه حداقل 5 ساعت کار بکنه می خوام شما همچین باطری دارید ، باطری اورجینال این تبلت رو نمیخوام چون همشون ضعیف هستند اگر باطری برند دیگه به این تبلت بخوره رو میخوام . ممنون

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
خوب شما قیمت پیشنهادیتون رو بفرمایید تا بنده هم نظرم رو همینجا اعلام کنم

(قیمت نو این تبلت چیزی حدود 300 تومنه)
q75رومی فرمایید300تومن هستش؟مطمئنی؟
همین استارترعزیزخودشون فروشنده تبلت بوده اندومن خودم ازایشون دونه یی210خریدم اکبند!
شایدگرون شده من خبرندارم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
هر طور که بهتره
همون 2تا 2200

دارید چطوری از شما بخرم

خودم ندارم! چون باطریشم از رو تبلت باز نمیشه یا مسیر امدنش مال تبلت نیست قیمتش گرونتره! فکر کنم رو هم 70 تومنی بیوفته! اصلا بصرفه نیست!

سلام من تبلت وین تاچ m76دارم 7 اینچ هستش باطریش 1.5 ساعت بیشتر کار نمیکنه البته باطریش سالم هست ولی کیفیت باطری این مدل تبلت ها بیشتر از این نیست یک باطری که بتونه حداقل 5 ساعت کار بکنه می خوام شما همچین باطری دارید ، باطری اورجینال این تبلت رو نمیخوام چون همشون ضعیف هستند اگر باطری برند دیگه به این تبلت بخوره رو میخوام . ممنون

سایز باطری رو باید بگی من راهنمایی کنم!

وحید برد 7518 پیدا نشد؟

نه هنوز! معازه دارها هم خیلی گرون میدن! حدود 90 تومن! ارزشش نهایت 30-40 تومنه!

همین استارترعزیزخودشون فروشنده تبلت بوده اندومن خودم ازایشون دونه یی210خریدم اکبند!

نوش 175 تومنه تازه سری Q75s جدید اندروید 4.1!

safereg

Registered User
لایک‌ها
26

برادر من خودم دقیقا یادمه 410 تومن خریده بودم ! از سایت اینترنتی تل سنتر (فروشگاه نیکزاد) حالا خود نمایندگی وینتاچ تو ایران (www.wintouch.ir)یعنی شرکت گیلان رایانه همین الان رو سایتش 250 تومن گذاشته ! احتمالا سر من کلاه رفته باشه !

شما هم قیمت مورد نظرتون را بفرمایید و بگید که چند میخواید و اینرو هم در نظر داشته باشید که کاملا سالمه و نیاز به باتری داره فقط!

synthesizer

Registered User
لایک‌ها
242
نوش 175 تومنه تازه سری Q75s جدید اندروید 4.1!
عزیزباتوجه به اینکه قیمت نوش175تومنه وتبلت شماهم باتری نداره والاقیمتش فکرکنم خیلی پایین بیاد!
طوری که ممکنه براتون نصرفه بخوایدهمینطوری بفروشیدش
دراینجاازاستارترعزیزمیخوام یه قیمتی عادلانه روبرای تبلتتون درنظربگیره تاببینیم چی میشه
باتشکر

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
عزیزباتوجه به اینکه قیمت نوش175تومنه وتبلت شماهم باتری نداره والاقیمتش فکرکنم خیلی پایین بیاد!
طوری که ممکنه براتون نصرفه بخوایدهمینطوری بفروشیدش
دراینجاازاستارترعزیزمیخوام یه قیمتی عادلانه روبرای تبلتتون درنظربگیره تاببینیم چی میشه
باتشکر

من واسه همین گفتم خودم خریدار نیستم! در ضمن تبلت ایشون که 175 نیست! مال ایشون تک فروشیش 165 هم نیست! من عرض کردم مدل بالاتر Q75s اونم سری 2013 با اندروید 4.1 اش 175 تومنه اونم تک فروشی خود من! کلا کسی که یه جنسی رو گرونتر از نرمال خریده باشه طبیعتا نمیاد زیر قیمت مد نظرش بده و دیگه این بستگی داره شما چقدر دوست داشته باشی توافق کنی! شاید بگی اصلا 200 تومن! باطری خودش اگر ملاکه که نوش نهایت 25 تومنه! باطری قویترم تا 4000 میشه روش انداخت تا 40-45 تومن!

sat654321

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا آدرس و برای خرید حضوری پیغام بگذار

adidask

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه تبلت 8 اینچی دارم تاچ و ال سی دی اش شکسته ایاشما دارید.ممنون میشم بهم ایمیل بزنید[email protected]

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
وحید جان این تبلتو چند ازم برمیداری یا اگه مشتری داری میتونی برام بفروشیش؟
http://forum.persiantools.com/t478028.html

برادر من به همه دوستان میگم که فروختن به من براشون ضرره! چون اولا من قیمت خریدم با قیمت خرید یوزر فرق داره! از طرف دیگه اگر برند و مدل رو کنار بزاریم هر تبلتی که میاد و یه ایراد کوچیک داره من به قیمت دست دوم قطعاتش میخرم و اصلا برای فوشنده نمیصرفه!

لطفا آدرس و برای خرید حضوری پیغام بگذار

حضوری؟ طبقه 3و 4 علادین!:D

سلام من یه تبلت 8 اینچی دارم تاچ و ال سی دی اش شکسته ایاشما دارید.ممنون میشم بهم ایمیل بزنید[email protected]

مدل! عکس! ارتباط فقط از طریق فروم!:D

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر عکسی از داخلش منظورم بود نه خود تبلت! وگرنه خود تبلتو که مدل خالی هم میگفتی میفهمیدم چیه!

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام
آقا وحید فک کنم بقول شما تخم بردارو ملخ خورده:lol:البته هست ولی گرونه نمیخوام اینقدر هزینه کنم

ببین داداش من یه q73 دارم الان خاموشه! میتونم 10-15 تومن خرجش کنم روشن بشه ولی سیمکارت نمیشناسه! دوربین پشتشم کار نمیکنه. پس ارزش نداره بخوام خرجش کنم.
شما فک کن یه تاچ و یه ال سیدی و یه باتری 3000 میلی آمپر با قاب تبلت و هرچیز دیگش بجز بردش هست اینا بکارت میاد که بهت بدم جاش یه تبلت سیمکارت خور دست دوم حالا هر مارکی بود اشکالی نداره (((فقط باتری کمتر از 3000 میلی آمپر نباشه))). بهت بدم معاوضه کنیم یه مقدارم سر بگیری؟ میدونی تاچ و ال سیدی q73 گرونه!

اینم عکس هاش از شماره ال سی دی و تاچ و باتری

Last edited:

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
من واسه همین گفتم خودم خریدار نیستم! در ضمن تبلت ایشون که 175 نیست! مال ایشون تک فروشیش 165 هم نیست! من عرض کردم مدل بالاتر Q75s اونم سری 2013 با اندروید 4.1 اش 175 تومنه اونم تک فروشی خود من! کلا کسی که یه جنسی رو گرونتر از نرمال خریده باشه طبیعتا نمیاد زیر قیمت مد نظرش بده و دیگه این بستگی داره شما چقدر دوست داشته باشی توافق کنی! شاید بگی اصلا 200 تومن! باطری خودش اگر ملاکه که نوش نهایت 25 تومنه! باطری قویترم تا 4000 میشه روش انداخت تا 40-45 تومن!

آخه دوستمون که قیمتی پیشنهاد نمیده
خوب خریدار عزیز شما بگو که چن میخوای ؟!

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوست عزیز یه پریکاردین دارم مدل pc704
روشن میشه میره تو منو اصلی دیگه هیچی نمیاد رو صفحه
مورد چیه به نظر شما به من گفتن باید فلش بشه درست شه
من خودم با نرم افزار میتونم فلش کنم ولی کایلشو ندارم (کابلی که من دارم سرش کوتاه نمیرسه )
میتونید پ خ بدید؟؟
یا علی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
آقا وحید فک کنم بقول شما تخم بردارو ملخ خورده:lol:البته هست ولی گرونه نمیخوام اینقدر هزینه کنم

ببین داداش من یه q73 دارم الان خاموشه! میتونم 10-15 تومن خرجش کنم روشن بشه ولی سیمکارت نمیشناسه! دوربین پشتشم کار نمیکنه. پس ارزش نداره بخوام خرجش کنم.
شما فک کن یه تاچ و یه ال سیدی و یه باتری 3000 میلی آمپر با قاب تبلت و هرچیز دیگش بجز بردش هست اینا بکارت میاد که بهت بدم جاش یه تبلت سیمکارت خور دست دوم حالا هر مارکی بود اشکالی نداره (((فقط باتری کمتر از 3000 میلی آمپر نباشه))). بهت بدم معاوضه کنیم یه مقدارم سر بگیری؟ میدونی تاچ و ال سیدی q73 گرونه!

اینم عکس هاش از شماره ال سی دی و تاچ و باتری

برادر کلا درسته قطعاتش گرونه ولی اخه وقتی من مشتری براش ندارم هیچکاریش نمیتونم بکنم! الان تاپیک چندین و چند صفحه رفته جلو حتی 1نفر هم برای Q73 تاچ و LCD نخواسته! یه سری اجناس درصد تقاضاشون خیلی کمه!

آخه دوستمون که قیمتی پیشنهاد نمیده
خوب خریدار عزیز شما بگو که چن میخوای ؟!

بالاخره یه عددی ارزش داره همون باید توافق بشه یا میرزه یا نمیرزه دیگه!

سلام دوست عزیز یه پریکاردین دارم مدل pc704
روشن میشه میره تو منو اصلی دیگه هیچی نمیاد رو صفحه
مورد چیه به نظر شما به من گفتن باید فلش بشه درست شه
من خودم با نرم افزار میتونم فلش کنم ولی کایلشو ندارم (کابلی که من دارم سرش کوتاه نمیرسه )
میتونید پ خ بدید؟؟
یا علی

برادر کابلش همون کابل معمولی گوشی هاست! هر کابلی بهش بزنی میخوره! سرچ کنی دوستان درمورد نحوه فلش کردن فیرویر Q74 روی PC704 بحث زیاد کردن!

farzadmaverick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا وحید من رام q74 رو زدم روی pc704 که زحمت اسکرینشو کشیدی ولی تاچش دیگه کار نمیکنه.با adb وایپ هم کردم ریستم کردم ولی جواب نداد.

دوست arash911
اگه میشه یه بک آپ از رامش بدی شاید بتونم درستش کنم.اونوقت به شمام یاد میدم.فقط همینقدر بگم که میخوام درایور تاچ رو تو فولدر system/dev بریزم ببینم جواب میده یا نه اگه اوکی بود به شمام میگم.فقط بک آپ از رامش میخوام.مرسی
ببخشید تو تاپیک نامربوط پیام دادم

بالا