موجوده ولی گرونترین تاچه چون هم خاصه ه ای سی داره! شاید نزدیک 65 تومن قیمتش باشه!
حدود 50 تومن!سلام خوب هستید من یک تاچ تبلت چینی میخواستم عکسش میزارم لطفا جواب بدین
فقط خود گارانتیش موجود داره!سلام دوست عزیز م تبلت asus padfone 7 دارم که تاچش شکسته میخواستم ببینم پیدا میشه یا نه و حدود قیمتش چقدر ؟ لطفا کمکم کنید شدیدا بهش احتیاج دارم
کدوم سریه؟ 101؟سلام
شما تبلت ایسوس ترانسفورمر 10 اینچ که ال سی دی ش شکسته رو میخرید!؟
روهم حدود 80 تومن!سلام داداشم,یه تبلت وینتاچ q75 s دارم که صفحه ضرب خورده و تبدیل به این عکسی که گزاشتم شده,خودم فکر میکنم تاچ و ال سیدیش تعطیل شده حالا شما خودت ببین ,یه بر اورد هزینه کن ببین چند چندیم...
قیمت و شرایط برام پ.خ کنی ممنونت میشم..
Sent from my PRADA 3 using Tapatalk 2
سایز باطری رو باید بگید!سلام ، تبلتم روشن نمیشه کلن ، فک کنم باتریش مُرده !! برآورد قیمت باتری و هزینه نصبش چطوریاس ؟؟
باتریش 4000 میلی آمپر ، با ولتاژ3.7 میباشه ...
نه متاسفانه!سلام
جناب اسکرین 7.9 اینچ تبلت acer iconia a1 811 دارید؟
پیدا میشه این سایز اسکرین؟
تشکر.
عکس!تاچ اسکرین تبلت m79 وین تاچ موجود دارید؟
قیمت؟
عکس!سلام.قیمت تاچ و ال سی دی پیرکاردین 704 رو لطف میکنید.ممنون
موجود نیست! اگر تهالرن برو طبقه 3علالدین همه مغازه هارو بگرد شاید پیدا کنی!سلام ال سی دی تبلت JXD P1000 دارین؟ چند؟
چرا جواب نمیدین؟
عکس!سلام
تاچ تبلت جینی U touch model q902 دارید
سلام خسته نباشید یه باتری گوشی ایفون 5 کپی میخواستم عکس باتری هم براتون میزارم
http://www.uploadkon.ir/?file=26012014818.JPG
http://www.uploadkon.ir/?file=26012014820.JPG
و یه تبلت Zenithink C94 Quad Core 10.1 Inch دارم مشکل خاصی نداره میخوام بفروشم یه تبلت سیمکارتخور بگیرم اگر خریدارید قیمت بدید ممنون
روهم حدود 80 تومن!
شرمنده جا افتاد! اره باطری اون هست! ولی باید خودت بری بازار بخری چون بین 100 تا باطری باید انتخاب کنی!استاد
استاد فقط جواب بنده رو ندادید
تهرانی شما؟ممنونتم داداش ... میتونم برات بفرستمش؟
سلام
باتری onda811 چند درمیاد؟
حاجی خیلی گرونه اون مدل و راست کار من نیست! باید ببری گارانتیش برات عوض کنه!کدوم سریه؟ 101؟
مدلtf300tg هستش 10.1 اینچ .شما موجود ندارید ال سی دی رو؟ یا خریداری نمیکنید تبلت رو؟
دیگه ظرفیت بالاتر نداره؟ بالای 5000 مثلا؟4100 بخوای براش حدود 45 میوفته (هواوی یا سامسونگ اصلی) و 3500 هم حدود 35 تومن سامسونگ اصلی!
باید با پست سفارشی بفرستی من برات عوض کنم بعدش برگردونم اونجا! چون بالاخره باید تست بشه!ممنون که جواب دادید شما یه جنس خوبشو موجود نداری؟
اخه من شهرستان هستم اینجا ندارن الانم امکان اومدن به تهرانُ ندارم
نه نمیشه! همکار هستید پیغام خصوصی بده بگو چی میخوای من راه ارتباطی معرفی میکنم!سلام
اگه می شه تلفنتو بنویسی ممنون می شم
همکار هستم
تهرانی شما؟