پاور بنک هر چی خریدی اوکیه! فقط برند بخری بهتره! 811 کلا طباریش کم نگه میداره!یک لیستی از پاور بانک هات میدی؟
این onda 811 باتریش ضعیفه کلا؟یا مال من اینجوریه؟
بستگی به مدل داره!تاچ تبلت 8 اینچی داری ؟ چند ؟
سلام.. برادر اون تاچ مشکل نداره چونمیزنه فقط گفتید یه منطقه اش خطی نمیزنه! اون مال درست اتصال نداشتن 1سیم تاچ به برده! مشکلی نیست شماره منو که دارید هماهنگ کنید هم یه تاچ بیارم هم اونو درست کنم!آقا جون این تاچ ما رو که اشتباهی داده بودی و قرار بود بیای و خودت توی محل کار من سوکتش رو جا بزنی تا من یاد بگیرم - چی شد پس ؟
چیکارش کنم ؟؟؟
یدونه تاچ دیگه هم می خام
احتمالا دروغ گفته! اگر اس سی باشه نهایت 10-15 تومن خرجشه!سلام آقا .. محسن هستم.
والله ما یه تبلتی یکی از فامیلامون از ترکیه گرفته به نام Tolio . بعد همون روز اول شارژ داشت . شارژش که تموم شد دیگه شارژ نشد .
بردم یه جایی که گوشی و این چیزا تعمیر میکنن گفت باتریش خرابه میشه حدود 50 تومن هزینش . بعد دو روز رفتم پیشش گفت آی سی تبلت خرابه هزینش همون حدوده . حالا میخوام ببینم داره میندازه بهم ؟ یعنی هزینه ی آی سی هم همون 50 تومن میشه ؟ میشه یکی راهنماییم کنه . یه هفتس دستگاه اونجاس هنوز توش مونده !
نه متاسفانه!دوست عزیز تاج تبلت huawei هفت اینچی مدل s7-931u رو دارین؟
10 اینچ خیلی سخت پیدا میشه! ولی شما هم خوب نگشتی! روبروی پله هیا صالی طبقه سوم اینو داره! خودم ازش خریدم قبلا!سلام
تاچ تبلت چینی 902 u برند tablet pc 10 inch با سریال opd-tpc0027با شماره آ سی ft5406ee8-erg0556 رو دارید اگر موجود داشته باشید کمک شایانی کردید کل علا الدین رو زیرورو کردم عکسم براتون گذاشتم مرسی
ر
بردش هست ولی گرونه! بهتره باقی قطعاتشو جدا بفروشی یه نو بخری!سلام
اقا من یه 7558 دارم بوردش مشکل داشت دادم علادین دوستان قطعاتشو باز کردن زدن به جیب
شما بوردشو داری؟
خودت عوض میکنی ندم بیرون باز قطعاتو به جیب بزنن؟
اگه داریو انجام میدی قیمتو پخ کن
سلام
قیمت ال سی دی تبلت Q73 رو میخواستم.تاچ سالمه فقط ال سی دی خالی
4 گیگ هست و 512 رم داره.با تشکر
مخلص.. تاچ 75 هست! ولی برد 74 تموم کردم! یکم زودتر گفته بودی با سفارش قبلی میفرستادم!سلام وحید خان، تاچ تبلت وینتاچ q75 رسید و تست شد . دستت درد نکنه کار درست . آقا موجود داری دو تا دیگه بگیرم ؟
برد تبلت q74 نرسید دستت؟ اگه داری قیمت بده .
پیغام زدم!باطری برای تبلت مارشال 703me میخواستم 7 اینچ 480 800 ....چطور تهیه کنم و قیمتش تقریبی ....ممنون از شما
پیغام زدم!سلام ، برد تبلت Q75 یا بقیه اجناس رو چطور میتونم ازتون بخرم؟
نحوه خرید چیه؟ پول دقیقاً چقدر بریزم؟
قیمت پست اول نوشتم!تاچ تبلت wintouch tab q75 قیمتشو میخواستم (حدودی هم باشه اشکال نداره)
موجوده! قیمت هم پست اول نوشتم!من نیاز به تاچ تبلت وین تاچ q75 دارم . اگر موجود دارید لطفا پاسخ دهید
تاچش هست! ولی باید بفرستی من روش تست کنم بعدش برات بفرستم! امکان ناسازگاری رو تاچهای چیپدار هست!سلام یه تبلت چینی برند TXL مدل MID-A13 دارم که تاچش شکسته.
تاچش رو میخوام
در ضمن 7 اینچ هست
پیغام دادم!سلام ببخشید باطری تبلت مارشالme-703دارید؟اگه دارید قیمت رو بگین ممنون.
اگه هم نداشتین میشه راهنمایی کنین که از کجا بخریم؟