• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش اکانت‌ سیستم های مالی-ارزی و خدمات verify

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
میشه وریفای کرد، اگر فامیل ها یکی باشه و کارت جایی استفاده نشده باشه

ممنون از شما دوست من.

حالا اگه فامیل یکی نباشه برای وریفای چیکار باید کرد.

من یه حساب پی پال فکر کنم سال 2001 افتتاح کردم دارم که لیمیت شده.. میتونم فعالش کنم؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ممنون از شما دوست من.

حالا اگه فامیل یکی نباشه برای وریفای چیکار باید کرد.

من یه حساب پی پال فکر کنم سال 2001 افتتاح کردم دارم که لیمیت شده.. میتونم فعالش کنم؟

اگر کارتی که استفاده می کنید فیزیکی و حقیقی باشه حتما باید فامیل صاحب کارت با فامیل ثبت شده در حساب پی پال یکی باشه، اگر نه امکانش نیست، اما با کارت های مجازی که بدون نام و آدرس هستند میشه همه جوره استفاده کرد

در مورد حساب های کانادا و امریکا امکان وریفای فقط با کارت های AVS میشه وریفای کرد، که خوب چون این کارت ها گرون هستند اکثرا از حساب بانکی مجازی استفاده می کنند و حساب خودشون رو وریفای می کنند

در مورد حساب پی پال شما، اگر لیمیت فقط به دلیل ادد نشدن کارت در حساب باشه احتمالا میشه از لیمیت درش آورد اما باید دید چه چیزهایی برای از لیمیت درآوردن نیاز داره

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
اگر کارتی که استفاده می کنید فیزیکی و حقیقی باشه حتما باید فامیل صاحب کارت با فامیل ثبت شده در حساب پی پال یکی باشه، اگر نه امکانش نیست، اما با کارت های مجازی که بدون نام و آدرس هستند میشه همه جوره استفاده کرد

در مورد حساب های کانادا و امریکا امکان وریفای فقط با کارت های AVS میشه وریفای کرد، که خوب چون این کارت ها گرون هستند اکثرا از حساب بانکی مجازی استفاده می کنند و حساب خودشون رو وریفای می کنند

در مورد حساب پی پال شما، اگر لیمیت فقط به دلیل ادد نشدن کارت در حساب باشه احتمالا میشه از لیمیت درش آورد اما باید دید چه چیزهایی برای از لیمیت درآوردن نیاز داره

با تشکر از پاسخ خوب و جامع شما.

اطلاعات حساب پی پال بنده برای بررسی پخ گردید.

اما برای حساب دوستی که در کانادا حساب باز کرده و گویا فامیلها هم فعال کاری نمیتونن بکنن چیکار باید کرد..؟ منظور باز کردن حساب مجازی هست.

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18

اما برای حساب دوستی که در کانادا حساب باز کرده و گویا فامیلها هم فعال کاری نمیتونن بکنن چیکار باید کرد..؟ منظور باز کردن حساب مجازی هست.

برای وریفای کردن شما احتیاج به یه آدرس داری و اضافه کردن یه حساب بانکی یا کارت
بگو اگر میتونن به اسمت یه سیم کارت بخرن چون برای پروف ادرس نیاز داری
یه گیفت کارد ویزا هم بخرن که بتوین اضافه کنی به پی پالت (چون گیفت کارد هارو به هر نام و آدرسی میشه ثبت کرد ) و آدرس بیلینگ کارد و حساب پی پالت باید یکی باشه

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

در مورد پی پال خودتون جواب دادم توی پ.خ

اون دوستی که از کانادا حساب باز کرده و الان نیاز به وریفای داره، باید از یک حساب بانکی مجازی استفاده کنه تا بتونه حساب خودش رو وریفای کنه

اگر نیاز به حساب بانکی مجازی دارید پ.خ کنید تا مشخصات بیشتر براتون ارسال بشه

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
در مورد پی پال خودتون جواب دادم توی پ.خ

اون دوستی که از کانادا حساب باز کرده و الان نیاز به وریفای داره، باید از یک حساب بانکی مجازی استفاده کنه تا بتونه حساب خودش رو وریفای کنه

اگر نیاز به حساب بانکی مجازی دارید پ.خ کنید تا مشخصات بیشتر براتون ارسال بشه

ممنون از راهنماییهات..

بازم براتون پخ زدم در مورد حساب مجازی و همچنین آی پی ورود به حساب.

برای وریفای کردن شما احتیاج به یه آدرس داری و اضافه کردن یه حساب بانکی یا کارت
بگو اگر میتونن به اسمت یه سیم کارت بخرن چون برای پروف ادرس نیاز داری
یه گیفت کارد ویزا هم بخرن که بتوین اضافه کنی به پی پالت (چون گیفت کارد هارو به هر نام و آدرسی میشه ثبت کرد ) و آدرس بیلینگ کارد و حساب پی پالت باید یکی باشه

آدرس و شماره تماس هم داده شده ولی حساب وریفای نشده. گویا نیاز به یه ویزا هست. که متاسفانه اون آشنایان نمیتونن در این مورد کمک کنن.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ممنون از راهنماییهات..

آدرس و شماره تماس هم داده شده ولی حساب وریفای نشده. گویا نیاز به یه ویزا هست. که متاسفانه اون آشنایان نمیتونن در این مورد کمک کنن.

حساب هایی که از کانادا و امریکا باز میشند از دو روش وریفای میشن
1. کردیت کارت های AVS
2. حساب بانکی

مورد اول هزینه اون زیاد هست و کسی این کار رو انجام نمیده

مورد دوم اما چون هزینه کمتری داره و به صورت مجازی هست، تقریبا اکثرا از این روش برای وریفای حساب های خودشون استفاده می کنند

saeidza

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
18
ممنون از راهنماییهات..

احتمالا باید یه مدرک عکس دار ارائه کنی

domain1

Registered User
لایک‌ها
7
حساب وریفای شده پیپال

- داراي حساب بانکي با IBAN اختصاصي در يک بانک اروپايي جهت دریافت موجود پیپال در کارت بدون هیچ هزینه ای !

- داراي ویزاکارت متصل شده با

سوئيفت کد (قابليت دريافت حواله بين بانکي از سراسر دنيا) !

- قابليت بينهايت مرتبه شارژ

برای شما افتتاح و در سه روز کاری تحویل میگردد.

Serve_24

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من برای شرکت در مسابقات آنلاین سایت virgingaming.com/ نیازمند یک اکانت پی پال هستم...
که برای شرکت باید این شرایط رو داشته باشه این اکانت
این اطلاعات شامل موارد زیر می شود:

- نام و نام خانوادگی
-آدرس دقیق محل سکونت
-تاریخ تولد

اطلاعات فوق می بایست با اطلاعات وارد شده در Credit card یکسان باشد و کوچکترین اختلاف در آنها موجب بلاک شدن می شود.

حالا میخواستم بدونم میشه ایا بنده مثلا به یکی از دوستان سفارش بدم که یک پی پال واسه مثلا آمریکا بصورت مجازی برام ترتیب بده و درست کنه؟؟
هزینش چقدره اون وقت؟؟
دوستان آشنا به این کار لطفا راهنمایی کنند

دوست عزیز شرایط براتون ارسال شد پی ام رو چک بفرمایید.

با تشکر

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان من یه اکانت جدیدا ساختم که 131 دلار توشه ، پی پال زده لیمیت کرده میگه 180 روز دیگه میتونی برداری و این حرفا.

قدیما یه عده بودن اکانت لیمیت شده رو میخریدن یا یه راهی چاهی ارائه میکردن. کسی هست بتونه کمکم کنه در این زمینه؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان من یه اکانت جدیدا ساختم که 131 دلار توشه ، پی پال زده لیمیت کرده میگه 180 روز دیگه میتونی برداری و این حرفا.

قدیما یه عده بودن اکانت لیمیت شده رو میخریدن یا یه راهی چاهی ارائه میکردن. کسی هست بتونه کمکم کنه در این زمینه؟

چه چیزهای برای رفع لیمیت ازتون میخواد؟

awi1369

Registered User
لایک‌ها
14

از کدام کشوره؟

majid4466

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نیاز فوری به اسکن Bank Statement برای رفع لیمیت حساب فریلنسر با پرداخت هزینه.
Bank Statement فقط برای تائید آدرس محل سکونت هست و مقدار موجودی و گردش آن و اینکه از چه بانکی باشد فرقی نمی کند.
با یاهو، ایمیل یا همراه تماس بگیرید (نشانی و شماره در امضا).

منظور از Bank Statement همون صورتحساب بانکی خودمون هست. بانک باید داخلی باشه نه بانک خارجی. استیتمنت باید:
۱. نام، نام خانوادگی و نشانی من رو به لاتین داشته باشه
۲. کلا همه اطلاعاتش انگلیسی باشه (اسامی و کلمات عام مثل تاریخ، نشانی و ... به انگلیسی و اسامی خاص به لاتین باشه)
۳. تاریخ صدورش به میلادی و تاریخ امروز باشه، بقیه تاریخ‌ها هم میلادی باشه
۴. مهر و امضای شعبه رو داشته باشه
۵. روی کاغذ و سربرگ یا فرم مخصوص بانک باشه (اسم بانک به لاتین به همراه لوگو) و کلا شکل و شمایل استاندارد صورتحساب رو داشته باشه
۶. اسکن رنگی باشه و رزولوشن بالا داشته باشه
۷. مقدار گردش حساب و مبلغ موجودی اهمیتی نداره و فقط خیلی حد بالا یا پایین در نظر گرفته نشه - یک چیز متوسط و معمولی باشه

برای اسکن حرفه‌ای و بی نقص ۵۰۰۰۰ تومن پرداخت می کنم. عجله هم دارم.

در مورد اینکه این اسکن به چه منظوری قراره استفاده بشه این مطلب رو بخونید تا خیالتون راحت بشه.
اسکن صورتحساب رو برای داکیومنت دوم و به منظور وریفای کردن نشانی محل سکونت لازم دارم.

Last edited:

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26
قدیمی ترین فروشنده حساب وریفای پیزا
فروش کارت وریفای پیزا و پی پال
فروش حساب پیزا وریفای شده اماده

ایدی یاهو ما aziishop

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
یک عدد حساب وریفای شده پی زا با سابقه تراکنش موجوده، دوستان خریدار پ.خ کنند!

کردیت کارت مجازی برای وریفای پی پال، پی زا، مانی بوکرز، ebay، adwords، آمازون و .... موجوده

حساب بانکی امریکا برای وریفای پی پال موجوده

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کسی اینجا اکانت وریفای شده پی پال میفروشه

بالا