Serve_24
Registered User
- نوشتهها
- 81
- لایکها
- 2
شدیدا نیاز به حساب پی پال مطمئن دارم لطفا پی ام بدید
جدا کسی اینجا برای ساخت اکانت پی پال نمیتونه کمک کنه؟!
دوستان عزیز میتونیم از کشور آمریکا براتون افتتاح کنیم:
مشخصات:
1- حساب از نوع personal-primier
2- ورفای شده با حساب بانکی آمریکا( جاری حقیقی)
3- حساب فول ورفاید و بدون هیچ محدودیت دریافت و برداشت
4- داری ویزا -مستر کارت متصل به حساب برای تایید آدرس فیزیکی - رفع محدودیت- خرید از آیتونز و...
5- دارای شماره تلفن واقعی زنگ خور( سه ماهه و قابل تمدید)
6- دارای صورتحساب تلفن- گاز- حساب بانکی -کردیت کارت برای مواقع ضروری
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* تمامی موارد بالا برای افتتاح الزامی نمیباشد.( مانند تلفن - مدارک ...)
* در صورتی که خودتان اقدام به افتتاح کنید مشکلی وجود نداره (ما موارد بالا رو به طور تضمینی تا تکمیل افتتاح حساب تحویل میدهیم.)
* در صورت بروز مشکل برای هر یک از موارد بالا از طرف ما (1%) ، سرویس مورد نظر بدون سوال جایگزین میشود.
* حسابها بطور کاملا" جدید افتتاح میشود.( برای حسابهای کارکرده با تراکنش تماس بگیرید)
لطفا" برای دریافت شرایط افتتاح و هزینه این سرویس پی ام بفرستید. با سپاس
سلام
من دیروز یه وی پی ان گرفتم که طبق گفته خودش آی پی اختصاص بوده.از ایتالیا.آی پی چک کردم ایتالیا بود.اما ظاهرا این همه ماجرا نبوده.بعد تو یکی از سایتهای کلیکی معتبر عضو شدم.کلیک سنس.تشخیص دادن که ایرانیم و دارم از وی پی ان استفاده میکنم.
با چند نفر صحبت کردم که نظراتشون متفاوت بوده.میگن باید دی ان سا سیستمتو به ایتالیا تغییر میدادی.یکی دیگه گفت باید تایم زون سیستمتو به ایتالیا تغییر میدادی.
من میخوام با پی زا و سایتهایی که ایرانو قبول ندان کار کنم.و قصد باز کردن سایتهای اونجوری رو نذارم وی پی انو برا دور زدن تحریمها میخوام.دوستانی که دارن با پی زا کار میکنن از کجا وی پی ان میگیرن به ماهم بگید.تعداد زیادی دارن با نئو باکس و خیلی از سایتهای دیگه که با پی زا یا پی پال پرداخت دارن کار میکنن.با این وضعیت من شخصا متوجه شدم به این راحتی ها نمیشه از این سایتها پول برداشت چون مشکل سر همین وی پی ان.
دوستان لطف کنن معرفت به خرج بدن و بگن چطور میشه با خیال هر چه راحت تر با پی زا کار کرد؟
دوست عزیز وی پی ان - پراکسی - وی پی اس اگر درست کانفیگ و روت بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.شرکتی رو میشناسم چند ساله داره وی پی ان میده ولی بدلیل روتینگ اشتباه و آپدیت نبودن دیتا بیس دیتا سنتر از هلند و آی پی از مشهد نمایش داده میشه! پس در انتخاب سرویس آی پی خیلی دقت کنید . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشید که تشخیص آی پی هر درگاه پرداختی با دیگری متفاوت هست.
موفق باشید
Last edited: