در خدمتتون هستم پیام بدید.خریدار یه کارت پایپال یا پیزا مجازی واسه سایت های کلیکی می خوام که قابلیت انتقال و تمدید داشته باشه و وریفای .
خریدار یه کارت پایپال یا پیزا مجازی واسه سایت های کلیکی می خوام که قابلیت انتقال و تمدید داشته باشه و وریفای .
سلام
دوستان آی پی اختصاصی میخوام برای پی زا.درسته که نباید از هند امریکا و انگلیس باشه.لطفا راهنمایی کنید.تا با کمترین ریسک یک حساب باز کنم.
دوستان آی پی اختصاصی میخوام برای پی زا.درسته که نباید از هند امریکا و انگلیس باشه.لطفا راهنمایی کنید.تا با کمترین ریسک یک حساب باز کنم.
جدا کسی اینجا برای ساخت اکانت پی پال نمیتونه کمک کنه؟!
به یاهو من پی ام بدید یا اینجا خصوصی بدید کمک تون کنم
کارت ویزا مجازی جهت وریفای اکانت پی پال ، مانی بوکرز و .... و یا خرید اینترنتی از سایت های آمازون و ای بی و .... موجود است
اعتبار کارت یک ساله و حداقل شارژ اولیه 20 و حداکثر 2000 دلار می باشد.
کارت ها قابل شارژ می باشد ، جهت سفارش تماس بگیرید
موارد زیر موجود است :
1. حساب بانکی مجازی برای وریفای پی پال امریکا
2. کردیت کارت مجازی برای وریفای پی پال
3. کردیت کارت مجازی برای وریفای پی زا
4. حساب وریفای شده و آماده به کار پی زا
سلام
من دیروز یه وی پی ان گرفتم که طبق گفته خودش آی پی اختصاص بوده.از ایتالیا.آی پی چک کردم ایتالیا بود.اما ظاهرا این همه ماجرا نبوده.بعد تو یکی از سایتهای کلیکی معتبر عضو شدم.کلیک سنس.تشخیص دادن که ایرانیم و دارم از وی پی ان استفاده میکنم.
با چند نفر صحبت کردم که نظراتشون متفاوت بوده.میگن باید دی ان سا سیستمتو به ایتالیا تغییر میدادی.یکی دیگه گفت باید تایم زون سیستمتو به ایتالیا تغییر میدادی.
من میخوام با پی زا و سایتهایی که ایرانو قبول ندان کار کنم.و قصد باز کردن سایتهای اونجوری رو نذارم وی پی انو برا دور زدن تحریمها میخوام.دوستانی که دارن با پی زا کار میکنن از کجا وی پی ان میگیرن به ماهم بگید.تعداد زیادی دارن با نئو باکس و خیلی از سایتهای دیگه که با پی زا یا پی پال پرداخت دارن کار میکنن.با این وضعیت من شخصا متوجه شدم به این راحتی ها نمیشه از این سایتها پول برداشت چون مشکل سر همین وی پی ان.
دوستان لطف کنن معرفت به خرج بدن و بگن چطور میشه با خیال هر چه راحت تر با پی زا کار کرد؟