• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش اکانت‌ سیستم های مالی-ارزی و خدمات verify

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
اکانت وریفای شده ok pay ندارید؟؟ آدرس ایران نباشه

متاسفانه ندارم میشه راجب سیستم وریفای این سایت توضیح بدید ؟ با چه هست ادرس باید تایید بشه ؟ ویزاکارتی هست یا حساب بانکی میخواد ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
متاسفانه ندارم میشه راجب سیستم وریفای این سایت توضیح بدید ؟ با چه هست ادرس باید تایید بشه ؟ ویزاکارتی هست یا حساب بانکی میخواد ؟

اسکن یه مدرک شناسایی میخواد (مثل id card یا پاسپورت) و تائید آدرس مثل قبض آب

bobakk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از دوستان کمک ضروری میخوام // من یک حساب بانکی مجازی آمریکا از یک نفر گرفتم واسه وریفای پیپال و مشخصات حساب رو وارد اکانت پیپال کردم و حالا توی پیپال دوتا کادر باز کرده که میگه 2 تا مبلغ که از حساب کم شده رو وارد کن و کلید submit رو بزن و حالا من از کجا بدونم اون مقادیر چقدره

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
از دوستان کمک ضروری میخوام // من یک حساب بانکی مجازی آمریکا از یک نفر گرفتم واسه وریفای پیپال و مشخصات حساب رو وارد اکانت پیپال کردم و حالا توی پیپال دوتا کادر باز کرده که میگه 2 تا مبلغ که از حساب کم شده رو وارد کن و کلید submit رو بزن و حالا من از کجا بدونم اون مقادیر چقدره

باید از همونی که حساب رو ازش خریدی بپرسی تا بهت بگه

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26

دوست عزیز 2 تراکنش بعد 2 الی 5 روزکاری به گفته خود پی پال تایید میشه که اون رو باید از فروشنده حساب بانکی دریافت کنی-- معمولا 3 روز کاری بعد از ادد کردن حساب باید 2 تراکنش تحویل داده بشه-- البته بستگی داره به بانک که بعضی مواقع تا 7 روز هم طول کشیده

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کسی نمیتونه okpay رو وریفای کنه؟؟؟!!!!!

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
به یک عدد اکانت پی پال وریفای شده (ترجیحاً بیزنس) نیازمندیم.
لطفاً قیمت را پ خ کنید.

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17
حساب وریفای شده پی پال خریدارم

payza17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک عدد حساب وریفای شده payza بهمراه ویزا کارت اعتباری قابل شارژ با اعتبار دوساله متصل شده به آن

که کارت اعتباری دارای unique full IBAN و swiftcode می باشد بفروش میرسد

قیمت 40 دلار لیبریتی

sada1

Registered User
لایک‌ها
42

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پیام خصوصی را جواب دادم :)

با قبض و مدارک هزینش مثل هزینه افتتاح پی پال هست و گرون درمیاد مگر اینکه خودتان قبض داشته باشید
چقدری میشه؟؟ اگه زیاد میشه بیخیالش بشم.
فرقش با پیپال اینه لازم نیست کردیت کارت بهش متصل باشه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این تایدیه ادرس مثل مانی بوکرز هست یک نامه به منزل میفرسته ؟
نمی دونم تو سایت اینا رو نوشته
یک و یا چندین آدرس مربوط به حساب شما وجود دارند. شما می توانید آنها را ویرایش و یا آدرس دیگری را با استفاده از دکمه های اختصاص داده شده، اضافه کنید.
در مطابقت با استانداردهای ساخت و رگوله های ضد پولشویی، OKPAY از همه ی مشتریان درخواست می کند که آدرس کنونی اقامت خود را ارائه دهند. آدرس اقامت مشتریان می بایست حقیقی باشند و توسط مدارکی که شما به ما ارسال می کنید، تایید شوند.
قسمت های علامت گذاری شده با * الزامی می باشند.
[h=3]Please make sure that the proof of address documents meet the following requirements before uploading:[/h]
  • We only accept legal and traceable documents (scanned papers) displaying your full name and residential address: utility bill, stamped bank statement or a certificate;
    Please note: Personal identification with address, envelopes, mobile services bills, P.O. Box statements, electronic documents and screenshots are NOT accepted;
  • Proof of address is recent (not older than 3 month);
  • The documents are in English (latin letters), otherwise certified translations should be provided;
  • Verification documents are completely scanned papers - without cut edges;
  • Scanned images quality: color, high resolution (at least 150 dpi).
You can upload files in JPEG, PNG, BMP, TIFF or PDF formats. Any unclear, altered, low-resolution, or poor quality images will be rejected

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
حساب پی پال پیزا و خدمات کردیت کارت انجام میشود برای اطلاعات بیشتر پیام بدید.

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام من یک پی پال درست کردم میخوام وریفای کنم نباز به یک کارت برای وریفای هستش .اگر دارید برای وریفای با 5 دلار داخل کارت باشه خبر بدید

بالا