اکانت وریفای شده ok pay ندارید؟؟ آدرس ایران نباشه
متاسفانه ندارم میشه راجب سیستم وریفای این سایت توضیح بدید ؟ با چه هست ادرس باید تایید بشه ؟ ویزاکارتی هست یا حساب بانکی میخواد ؟
اکانت وریفای شده ok pay ندارید؟؟ آدرس ایران نباشه
متاسفانه ندارم میشه راجب سیستم وریفای این سایت توضیح بدید ؟ با چه هست ادرس باید تایید بشه ؟ ویزاکارتی هست یا حساب بانکی میخواد ؟
از دوستان کمک ضروری میخوام // من یک حساب بانکی مجازی آمریکا از یک نفر گرفتم واسه وریفای پیپال و مشخصات حساب رو وارد اکانت پیپال کردم و حالا توی پیپال دوتا کادر باز کرده که میگه 2 تا مبلغ که از حساب کم شده رو وارد کن و کلید submit رو بزن و حالا من از کجا بدونم اون مقادیر چقدره
از دوستان کمک ضروری میخوام // من یک حساب بانکی مجازی آمریکا از یک نفر گرفتم واسه وریفای پیپال و مشخصات حساب رو وارد اکانت پیپال کردم و حالا توی پیپال دوتا کادر باز کرده که میگه 2 تا مبلغ که از حساب کم شده رو وارد کن و کلید submit رو بزن و حالا من از کجا بدونم اون مقادیر چقدره
کسی نمیتونه okpay رو وریفای کنه؟؟؟!!!!!
اوکی پی که ایران رو داره و ظاهرا مشکلی با ایران نداره! چرا از اون طریق وریفای نمی کنید؟
به یک عدد اکانت پی پال وریفای شده (ترجیحاً بیزنس) نیازمندیم.
لطفاً قیمت را پ خ کنید.
حساب وریفای شده پی پال خریدارم
امکان داره ایران رو بلوک کنه.
چقدری میشه؟؟ اگه زیاد میشه بیخیالش بشم.پیام خصوصی را جواب دادم
با قبض و مدارک هزینش مثل هزینه افتتاح پی پال هست و گرون درمیاد مگر اینکه خودتان قبض داشته باشید
این تایدیه ادرس مثل مانی بوکرز هست یک نامه به منزل میفرسته ؟چقدری میشه؟؟ اگه زیاد میشه بیخیالش بشم.
فرقش با پیپال اینه لازم نیست کردیت کارت بهش متصل باشه
نمی دونم تو سایت اینا رو نوشتهاین تایدیه ادرس مثل مانی بوکرز هست یک نامه به منزل میفرسته ؟
یک و یا چندین آدرس مربوط به حساب شما وجود دارند. شما می توانید آنها را ویرایش و یا آدرس دیگری را با استفاده از دکمه های اختصاص داده شده، اضافه کنید.
در مطابقت با استانداردهای ساخت و رگوله های ضد پولشویی، OKPAY از همه ی مشتریان درخواست می کند که آدرس کنونی اقامت خود را ارائه دهند. آدرس اقامت مشتریان می بایست حقیقی باشند و توسط مدارکی که شما به ما ارسال می کنید، تایید شوند.
قسمت های علامت گذاری شده با * الزامی می باشند.
[h=3]Please make sure that the proof of address documents meet the following requirements before uploading:[/h]
You can upload files in JPEG, PNG, BMP, TIFF or PDF formats. Any unclear, altered, low-resolution, or poor quality images will be rejected
- We only accept legal and traceable documents (scanned papers) displaying your full name and residential address: utility bill, stamped bank statement or a certificate;
Please note: Personal identification with address, envelopes, mobile services bills, P.O. Box statements, electronic documents and screenshots are NOT accepted;- Proof of address is recent (not older than 3 month);
- The documents are in English (latin letters), otherwise certified translations should be provided;
- Verification documents are completely scanned papers - without cut edges;
- Scanned images quality: color, high resolution (at least 150 dpi).