درود
یک عدد حساب پیپال وریفای شده به همراه ویزاکارت با همه مشخصات صادره از امارات موجود است!
مقداری هم موجودی دارد.
کسی خواست با موجودی تقدیم میشه نخواست موجودی فروخته و حساب به ایشون داده میشه!
مشخصات حساب پیپال و ویزا و ایمیل به نام خود بنده بوده و در صورت لیمیت شدن ایدی برای باز کردن داده خواهد شد.
قیمت برای حساب پیپال و ویزاکارت 140 هزار تومان میباشد
اصل ویزا کارت در امارات است و در صورتی که هزینه پست را قبلو کنید ارسال خواهد شد.
سوالی بود در خدمتیم!
سلام وب مانی کسی داره خیلی فوری ممنون ای دی یاهو takpmc_host
حساب وریفای پیزا اماده و وریفای همراه اسکن پاسپورت-- فقط 55 هزار تومان
حساب معمولی بدون مدارک 39 هزار تومان---
کارت وریفای پیزا و پی پال فوری 28 هزار تومان
ازی شاپ.خرید و فروش دلار لیبرتی و پیزا(الرت پی) و پی پال.حساب بانکی امریکا و کانادا برای پی پال.کارت اعتباری vcc paypal
همچین چیزی امکان نداره، چون آخرش پیپال به یه چیزی گیر میده که دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه خودتون صاحب حساب و اونور آب باشیددوستان من دنبال جایی هستم که بتونم پی پال ورفای کنم و اگر لیمیت شد بشه برش گردوند اکانت رو (خیلی مهم هست برام )
جای معتبر کسی سراغ داره ؟
ممنون
همچین چیزی امکان نداره، چون آخرش پیپال به یه چیزی گیر میده که دیگه نمیشه کاریش کرد مگر اینکه خودتون صاحب حساب و اونور آب باشید
کسی هم که این امکان رو داره نمیاد تمام اطلاعات زندگیش رو در اختیار شما بذاره ...
اگر کسی گفت من این کار رو می کنم بدونید بیخود میگه و فقط میخواد پول شما رو بگیره، همین
من 55 واریز کردم برای پی پال وریفای شده نتیجه خریدش رو هم همینجا اعلام می کنم
سلام
میخوام حساب پی زا افتتاح کنم.میگن با ای پی امریکا انگلیس هند و کانادا نمیشه.ایا این صحت داره؟لطفا راهنمایی کنید چطوری یه حساب آلرت پای یا همون پی زا اتتاح کنم؟
خیر همچین چیزی صحت نداره، من خودم به چند تا از بچه های همین جا حساب از هند دادم و هیچ مشکلی هم خدا رو شکر براشون پیش نیومدهسلام
میخوام حساب پی زا افتتاح کنم.میگن با ای پی امریکا انگلیس هند و کانادا نمیشه.ایا این صحت داره؟لطفا راهنمایی کنید چطوری یه حساب آلرت پای یا همون پی زا اتتاح کنم؟
بنده اگر خواستید میتونم براتون وریفای کنمسلام من یک پیزا باز کردم میخوام یکی برام وریفای کنه کی این کار رو با هزینه ی کمتری انجام میده؟
سلام من یک پیزا باز کردم میخوام یکی برام وریفای کنه کی این کار رو با هزینه ی کمتری انجام میده؟
سلام
حساب وریفای شده پی زا یا پی پال میخام
کسایی که انجام میدان لطفآ قیمت اشون رو برام پی ام کنن - مرسی