سلام خدمت همه اساتیدمحترم
یک مشکلی برای اکانت پی پال دوستم ایجاد شده که خواهش میکنم جهت رفع مشکل بنده رو راهنمایی کنید
ایشون اکانت پی پال وریفاید شده دارند که این اکانت تازه ساخته شده و با ویزا کارت مجازی وریفاید شده و جهت تست اکانتشون هم پول واریز کردند به اکانت هم پول سند کردند از اکانت خود
اما وقتی از پی پال درگاه آنلاین برای سایت game خود گرفت و به سایت وصل کرد دو سه نفر از مشتریان سایتشون از درگاه خرید کردند و اون پولی که داخل بالانس اکانت پی پال جمع شده قابل سند شدن نیست و خطا ی زیر را میدهد
We're sorry, but we can't send your payment right now.
اکانت ایشون از نوع پریمیر و از کشور تایلند باز شده و اکانت سالم هست و لیمیت نشده
ولی این ارور را جهت سند کردن میدهد
ممنون میشم کمک کنید با نظراتتون
متشکرم از پاسختون دقیقا منم این جواب رو به دوستم داده بودم و گفتم تا 21 روز پول hold نگه میدارند و بعد این مدت خود بخود اوکی میشه اما چون نگران بود مطرح کردم که دوستان جواب بدن و مطمین بشهاین حساسیت ها برای حساب های تازه تاسیس وجود داره و ممکنه تا 1 ماه برای بعضی از تراکنش ها با این پیغام مواجه بشن
این سیستم امنیتی پیپال هست که بصورت خودکار عمل می کنه بعد از مدتی که خوش حسابی شما بهشون ثابت شد، حذف میشه
در کل نگران نباشید چیز خاصی نیست، مشقیه
فروخته شد.فروش حساب پی پال پریمیر از کشور امارات با سابقه 3 سال کار و بیش از 10 هزار دلار تراکنش دوستانی مایل به خرید حساب با سابقه هستند تماس بگیرند
آیدی یاهو:yasernegini61
فروخته شد.........فروش 2 حساب پی پال وریفایی شده اولین حساب مال مالزی پریمیر بدون سقف واریز و برداشت دومین حساب از مکزیک با 4 سال سابقه و بیش از 10 هزار دلار تراکنش
جهت خرید با من تماس بگیرید
آیدی یاهو:yasernegini61
موبایل :09331402016
آیدیمو در یاهو ادد کنید , uvccoکسی میتونه پیپال لهستان وریفای شده رو رفع لیمیتد کنه؟ عکس و قبض و اینچیزا میخواد