سلام، من برای اکانت webmoney ام که لیمیت شده، نیاز به دریافت personal passport دارم و بابتش کارمزد خوبی می پردازم. کسی می تونه در این مورد بهم کمک کنه؟
سلام بنده در خدمتتون هستم با مقرون به صرفه ترین و کامل ترین نوع اکانت پی پال با پشتیبانی لحظه ای در هر ساعتی از شبانه روزنیازمند به یک اکانت مجازی visa یا pay pal نیاز مندیم
مدنظرم هم کم هزینه ترین و مقرون به صرفه ترین نوعش هست چون استفاده تجاری نمیخوام انجام بدم
با تشکر
pm dadamسلام بنده در خدمتتون هستم با مقرون به صرفه ترین و کامل ترین نوع اکانت پی پال با پشتیبانی لحظه ای در هر ساعتی از شبانه روز
و امتیازاتی اکانت های ما داره که تشریف آوردید خدمتتون عرض میکنم مفصل
با من در ارتباط باشید
09370654434
yahoo:bahmani_67
واسه من هم امتیازات خرید شما و نحوه اعتمادسازی رو پ.خ کنیدسلام بنده در خدمتتون هستم با مقرون به صرفه ترین و کامل ترین نوع اکانت پی پال با پشتیبانی لحظه ای در هر ساعتی از شبانه روز
و امتیازاتی اکانت های ما داره که تشریف آوردید خدمتتون عرض میکنم مفصل
با من در ارتباط باشید
09370654434
تشریف بیارید یاهو تا مفصل خدمتتون عرض کنمواسه من هم امتیازات خرید شما و نحوه اعتمادسازی رو پ.خ کنید
شما باید حساب پی پال لهستان داشته باشید در غیر اینصورت نمیتونید مبلغی به این حساب و یا کارت منتقل کنید. دلیل این مسئله مجازی بودن کارت و حسابه که پی پال بعد از مدتی اونها رو در فهرست high risk قرار داده حساب را لیمیت میکنه. مدارکی هم که به پی پال ارائه میشه باید معتبر باشه مثل شماره پاسپورت و با گواهینامه...سلام من اکانت پی پالم را با یک حساب بانکی از لهستان وریفای کرده بودم.چند روز پیش چند دلار می خواستم به حساب بانکی ام منتقل کنم که حسابم لیمیت شده و دو مورد خواسته تا حساب از لیمیت خارج بشه:
photo id
Confirm your credit card
برای اولی اگه کسی از دوستان می تونه مدارک ارائه بده بهم پیام بدهد.
در مورد دوم هم من یک ویزا کارت همراه با حساب بانکی خریده ام که با حساب بانکی پی پال را وریفای کرده بودم.و الان وقتی اطلاعات ویزا کارت را وارد می کنم این پیغام را می دهد:
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue
این پیغام به چه دلیلیه؟ شاید چون پول به حساب ویزا کارت نیست این پیغام را می دهد؟
عیدی کوچکی از برادر کوچک شما به همه کاربران محترم پرشین تولز
به مناسبت میلاد باسعادت امام حسین وحضرت عباس علیه السلام تافرداشب همه اکانت های ما چه پی پال و چه پی زا با تخفیف بیست هزار تومانی و مایه کاری ارایه می گردد
با بنده در ارتباط باشید
09370654434
متشکرم سفارشتون ثبت شدجناب بهمنی مبلغ برای یکعدد اکانت پی پال به حسابتون واریز شد و اطلاعاتش رو در پخ براتون ارسال کردم.
از کشور های آلبانی - استرالیا - بنگلادش - بلغارستان - کانادا - آلمان - استونی - یونان - فرانسه - هند - پاکستان - اندونزی - نروژ - کیفیت خوب ( پاسپورت و قبض )یک سری مدارک واقعی از برخی کشورها موجود هست در صورت نیاز در خدمت هستیم
YM: metalancer