• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش اکانت‌ سیستم های مالی-ارزی و خدمات verify

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
پیشنهاد میکنم اگر دنبال یک اکانت پی پال معتبر از کشوری معتبر که دارای مدارک کامل واختصاصی و منحصربفرد (اسکن پاسپورت رنگی - آی دی کارت_پروف آدرس-قبض موبایل- صدور صورت حساب بانکی مربوط به ویزا کارتی که باهاش اکانت وریفاید میشه)هستید که با ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی وریفاید شده و همچنین آی پی اختصاصی که باهاش اکانت ساخته میشود رو از ما تهیه کنید قیمت با احتساب تخفیف 130 تومان
شما میتوانید با داشتن اکانت پی پال ما صاحب اکانت پی زا وسایر حساب های اینترنتی دیگر باشید ودر پرداخت هزینه صرفه جویی کنید
اکانت پی زا وریفاید شده از کشورهای آسیایی و اروپایی موجود است اطلاعات اکانت بلافاصله بعد پرداخت به ایمیل مشتری ارسال میشود قیمت با تخفیف 70 تومان

پشتیبانی کامل قبل وبعد خرید و تحویل به موقع اکانت و مکتوب کردن همه نکات لازم به مشتری و آموزش نحوه استفاده از اکانت تعهد ما به مشتری است
از تاپیک من در انجمن دیدن کنید
http://forum.persiantools.com/threads/افتتاح-حساب-پی-زا-وریفای-شده-برای-اولین-بار-در-ایران.548562/
با من در ارتباط باشید
09370654434
Yahoo:bahmani_67

Last edited:

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
دوستان حساب پی پال وریفای شده باشه میشه به درگاه پی پال وصل کرد؟

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان حساب پی پال وریفای شده باشه میشه به درگاه پی پال وصل کرد؟
دوست من اگر شما حساب پی پال از نوع پریمیر داشته باشید میتونید از پی پالتون به سایتتون درگاه آنلاین بگیرید
اکثر مشتری های من از پی پال من در این زمینه استفاده میکنند برای سایت های هاست و دامین وبرنامه نویسی و نرم افزار وفروش محصولات هنری
اگر دوست داشتید بنده در خدمتتونم و جوابگوی سوالات شما هستم
با من در ارتباط باشید
09370654434

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
دوست من اگر شما حساب پی پال از نوع پریمیر داشته باشید میتونید از پی پالتون به سایتتون درگاه آنلاین بگیرید
اکثر مشتری های من از پی پال من در این زمینه استفاده میکنند برای سایت های هاست و دامین وبرنامه نویسی و نرم افزار وفروش محصولات هنری
اگر دوست داشتید بنده در خدمتتونم و جوابگوی سوالات شما هستم
با من در ارتباط باشید
09370654434
haine in noe hesab ro mifarmaeid

Sent from my HTC One S using Tapatalk

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
haine in noe hesab ro mifarmaeid

دریکی دو پست بالاتر کامل توضیح دادم و حتی لینک تاپیکم رو هم گذاشتم تا نظرات دوستان رو ببینید
قیمت 130 تومن با مدارک کامل وآی پی اختصاصی همراه با ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی در پی پالتون توجه داشته باشید که مدارکی که من میدم دارای هولوگرام مخصوص از کشور صادر کننده هست که این هولوگرام بر روی مدارک نشان دهنده واقعی بودن مدارک هست

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
دریکی دو پست بالاتر کامل توضیح دادم و حتی لینک تاپیکم رو هم گذاشتم تا نظرات دوستان رو ببینید
قیمت 130 تومن با مدارک کامل وآی پی اختصاصی همراه با ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی در پی پالتون توجه داشته باشید که مدارکی که من میدم دارای هولوگرام مخصوص از کشور صادر کننده هست که این هولوگرام بر روی مدارک نشان دهنده واقعی بودن مدارک هست
دوست عزیز فعالیت ما وارز هست
امکانش هست گزارش بدن و حساب لیمیت بشه؟

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوست عزیز فعالیت ما وارز هست
امکانش هست گزارش بدن و حساب لیمیت بشه؟
بله امکان لیمیت شدن شما زیاد هستش با توجه به کسب وکارتون که خلاف قوانین پی پال است
بنده میتونم این قول رو بدم که مدارکی که تقدیمتون میکنم رو پی پال تایید کنه
اما ممکن هست جهت رفع لیمیت از شما توضیحات ومدارک دیگری در خصوص کسب وکارتون بخواد

Last edited:

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان اگر شما قصد دارید در سایت های کسب درآمد مثل نوباکس وپروباکس ودیگر سایت های کلیکی فعالیت کنید بنده اکانت پی زا وریفاید شده با مدارک رو پیشنهاد میکنم
لازم به ذکر است که سیستم جدید پی زا به این شکل هست که بعد وریفاید کردن دیگر لیمیت نمیکند مگر اینکه با ای پی کشورهای تحریم شده مثل ایران وآمریکا و پاکستان وارد حساب شوید
مزیت دیگر حساب پی زا این است که به سورس پول حساس نیست و به راحتی میتوانید تبادلات ارزی انجام دهید
دوستانی که تمایل به خرید دارند بلافاصله بعد واریز وجه اکانت پی زا وریفاید شده خود را از من تحویل بگیرند
اطلاعات کامل اکانت بلافاصله به ایمیل مشتری ارسال میگردد
قیمت با تخفیف 70 تومان

yahoo:bahmani_67
09370654434

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
بله امکان لیمیت شدن شما زیاد هستش با توجه به کسب وکارتون که خلاف قوانین پی پال است
بنده میتونم این قول رو بدم که مدارکی که تقدیمتون میکنم رو پی پال تایید کنه
اما ممکن هست جهت رفع لیمیت از شما توضیحات ومدارک دیگری در خصوص کسب وکارتون بخواد
yani ba madarek shoma mishe rafe limit kard?
rahi baraie dor zadan nist??

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
اگر کسی VCC برای فقط وریفای پی پال می ده با بین جدید و مطمئن و فی مناسب لطفا پیغام خصوصی بده چند تا می خوام
فقط از این کارت هایی نباشه که تا ادد می کنی به پی پال یک ساعت نشده لیمیت می شه اونم بخاطر کارت در غیر اینصورت مبلغ واریزی رو باید برگشت بزنید

YM: metalancer

aaki62

Registered User
لایک‌ها
26
هر گونه فروش فقط به کاربران با عنوان=>>> ( فروشنده معتبر)
باسابقه ترین فروشنده حساب های وریفای پیزا و پی پال و مانی بوکرز
ویزا کارت جهت وریفای پی پال و مانی بوکرز ,....
>>>>>>با تضمین خرید کنید<<<<<<
skrill vcc,paypal vcc.,ebay vcc,
yid: aziishop

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
yani ba madarek shoma mishe rafe limit kard?
rahi baraie dor zadan nist??

دوست عزیز اگر پی پال به فعالیت شما مشکوک بشه و ازتون مدارک هویتی مثل پاسپورت یا پروف ادرس بخواد بله مطمین باشید با مدارک من که اختصاصی صادر میشه و با کیفیت و دارای هولوگرام نقره ای ضدتقلب هست 100 درصد رفع لیمیت میشید اما ممکن هست پی پال مدارک دیگری در خصوص فعالیت شما وکسب وکارتون بخواد که متاسفانه نمیشه کاری کرد
بنده پیشنهاد میکنم برای فروشگاهتون از حالت صدور فاکتور استفاده کنید بعد در پایین فاکتور شماره حساب پی پالتون رو ثبت کنید تا مشتری از حالت پی پال به پی پال واریز کنه

Reza Fitness

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من یه حسابی میخوام که باهاش بتونم از سایت های چین مثل aliexpress یا alibaba خرید کنم
و بتونم باهاش تو سایت های شرط بندی مثل bet365 یا bwin تبادل ارزی داشته باشم
همچنین بتونم تو سایت های پولی خارجی عضو بشم
فکرکنم paypal بتونه این نیاز هارو براورده کنه
لطفا راهنماییم کنید و هزینه های مورد نیاز رو هم بفرمایید
فقط یاهو نمیتونم بیام

Sent from my MI 3W using Tapatalk

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان من یه حسابی میخوام که باهاش بتونم از سایت های چین مثل aliexpress یا alibaba خرید کنم
و بتونم باهاش تو سایت های شرط بندی مثل bet365 یا bwin تبادل ارزی داشته باشم
همچنین بتونم تو سایت های پولی خارجی عضو بشم
فکرکنم paypal بتونه این نیاز هارو براورده کنه
لطفا راهنماییم کنید و هزینه های مورد نیاز رو هم بفرمایید
فقط یاهو نمیتونم بیام

بنده کامل میتونم در همه این زمینه ها کمکتون کنم هم خرید از سایت علی اکسپرس داشتم و کامل این سایت رو میشناسم تخصص من در ساخت اکانت پی پال وپی زا با مزیت های بالا که مهمترین آن داشتن مدارک با هولوگرام ضد تقلب از کشور صادر کننده و آی پی اختصاصی همراه اکانت و ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی اولیه هست
با مدارک ما که منحصر بفرد و اختصاصی میباشد میتوانید هر اکانت دیگری رو بسازید و وریفاید کنید از جمله پی زا و مانی بوکرز و پرفکت مانی
پشتیبانی کامل قبل وبعد خرید و متذکر شدن همه نکات مهم در استفاده از اکانت تعهد من نسبت به مشتری است
قیمت کامل پک پی پال 130 تومان
از تاپیک من در انجمن دیدن کنید تا نظرات دوستان رو ببینید
http://forum.persiantools.com/threads/افتتاح-حساب-پی-زا-وریفای-شده-برای-اولین-بار-در-ایران.548562/page-4#post-9840943
09370654434

Last edited:

Reza Fitness

Registered User
لایک‌ها
17
بنده کامل میتونم در همه این زمینه ها کمکتون کنم هم خرید از سایت علی اکسپرس داشتم و کامل این سایت رو میشناسم تخصص من در ساخت اکانت پی پال وپی زا با مزیت های بالا که مهمترین آن داشتن مدارک با هولوگرام ضد تقلب از کشور صادر کننده و آی پی اختصاصی همراه اکانت و ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی اولیه هست
با مدارک ما که منحصر بفرد و اختصاصی میباشد میتوانید هر اکانت دیگری رو بسازید و وریفاید کنید از جمله پی زا و مانی بوکرز و پرفکت مانی
پشتیبانی کامل قبل وبعد خرید و متذکر شدن همه نکات مهم در استفاده از اکانت تعهد من نسبت به مشتری است
قیمت کامل پک پی پال 130 تومان
از تاپیک من در انجمن دیدن کنید تا نظرات دوستان رو ببینید
http://forum.persiantools.com/threads/افتتاح-حساب-پی-زا-وریفای-شده-برای-اولین-بار-در-ایران.548562/page-4#post-9840943
09370654434
با خدمات شما میشه پول برداشت کرد؟ برای سایت های شرط بندی میخوام

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
با خدمات شما میشه پول برداشت کرد؟ برای سایت های شرط بندی میخوام

اگر جهت فعالیت در این سایت ها به اکانت پی پال یا پی زا احتیاج دارید بله میشود واریز و برداشت کرد با این اکانت های من

hassanbahmani

Registered User
لایک‌ها
77
سلام
حساب پی پال خریدارم
دوست عزیز سلام
بنده اکانت پی پال با ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی وریفاید میکنم و طبق مشخصات از روی مدارک اختصاصی حساب رو میسازم و با مدارک کامل و آی پی اختصاصی تقدیمتون میکنم
در ضمن شما با داشتن مدارک میتونید حساب های دیگه مثل پی زا رو به رایگان بسازید و وریفاید کنید
همچنین همه نکات مهم رو به صورت مکتوب متذکر میشم و همینطور پشتیبانی کامل قبل وبعد خرید ارایه میدم
قیمت با تخفیف 130 تومان
در صورت تمایل با من در ارتباط باشید
09370654434

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
اکانت وريفاى شده ى گوگل ادوردز با سابقه خريدارم
فقط از اين جدىدا نباشه تا شارزش مىکنى ساسپند شه
پ خ بدىد اطلاعات رو
Sent from my U9200 using Tapatalk

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوست عزیز سلام
بنده اکانت پی پال با ویزا کارت 4 ساله با 3 دلار موجودی وریفاید میکنم و طبق مشخصات از روی مدارک اختصاصی حساب رو میسازم و با مدارک کامل و آی پی اختصاصی تقدیمتون میکنم
در ضمن شما با داشتن مدارک میتونید حساب های دیگه مثل پی زا رو به رایگان بسازید و وریفاید کنید
همچنین همه نکات مهم رو به صورت مکتوب متذکر میشم و همینطور پشتیبانی کامل قبل وبعد خرید ارایه میدم
قیمت با تخفیف 130 تومان
در صورت تمایل با من در ارتباط باشید
09370654434
حساب Payza از آقا بهمنی عزیز خریداری شد
بسیار محترم و با شخصیت بودند
از لحظه اول تا لحظه آخر پیگیریشون عالی بود

بالا