• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش ایگولد

me-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

e-gold شما را به قيمت 9160.38 ريال خريداريم.
جهت فروش به آدرس زير مراجعه فرمائيد:
http://me-gold.com/sell.php

با تشكر
سليمان

Zoro

Registered User
لایک‌ها
6
با عرض پوزش اگر ما مبلغ درخواستي را به حسابتان ريختيم ولي شما به هر دليلي زحمت اين كار را نكشيديد
چه كار ميتوانيم بكنيم .
:(

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17

me-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Zoro :
با عرض پوزش اگر ما مبلغ درخواستي را به حسابتان ريختيم ولي شما به هر دليلي زحمت اين كار را نكشيديد
چه كار ميتوانيم بكنيم .
:(
دوست عزيز لطفا توجه فرمائيد:
بحث خريد و فروش online و يا تجارت الكترونيك، مباحث جديدي براي ما ايرانيهاست و بايد بدنبال راه كارهايي باشيم تا در استفاده از قابليتهاي آن، دچار مشكل نشويم. زيرا در روشهاي جديد مواردي از جمله "بستن فرارداد"، "داشتن شاهد"، ضمانتنامه بانكي"، چك تضميني" و ده ها روش معمول، ديگر قابل استفاده نيستند.

بدين لحاظ اكيدا توصيه ميكنم در هنگام استفاده از هر سرويسي بصورت online، حتي سرويسهاي سايت ما،
تا زمانيكه به درجه اطمينان قابل قبولي نرسيديد اقدام به معامله نكنيد.

براي رسيدن به اين اطمينان نيز، بايد از روشهاي گوناگون از جمله استفاده از نظرات ساير كاربران استفاده نمائيد.

با تشكر
سليمان

majidrey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از majidrey :
از آقاي علي سليمان بسيار متشكرم فقط نمي دانم چرا ايشان بين تمام همكاران از اينجانب زياد خوششان نمي آيد
يكروز براي يكي از دوستان نياز بسيار فوري به 500$ ايگولد داشتم كه نه خودم موجود داشتم و نه بقيه همكاران
در آن لحظه از ايشان تقاضا كردم و از روز دوشنبه كه پول به حساب ريختم تا الآن يعني جمعه كماكان منتظرم
البته از يكي از دوستان ايگولد براي اين بنده خدا پيدا كردم ولي ...
در پايان از تمامي دوستان كه در عرصه تجارت الكترونيك براي كشور عزيزمان تلاش مي كنند قدر داني مينمايم
غفورپور
fadaknet
با سلام خدمت همه دوستان
چندي پيش من بخاطر به تاخير 2 روزه آقاي سليمان اعتراضي در اينجا مطرح كردم
بخاطر يك اشتباه كوچك ارسال يك حواله بزرگ كه متعلق به بچه هاي تعاوني بود با مشكل مواجه شد و برگشت خورد
البته دوستان لطف كرده و اعتراضي نكردند اما اين اتفاق من را به ياد اين اعتراض انداخت
من اينجا در حضور همه دوستان از دوست و همكار عزيزم آقاي سليمان بابت اين كار عذر خواهي مي كنم
شايد علت كم تجربگي من در دنياي بزينس بود كه فكر مي كردم هميشه همه چيز طبق روال پيش مي رود

متشكرم
غفورپور fadaknet.com

عزيزان قدر يكديگر بدانيد ==== كه بالشت قيامت تخته سنگه (باباطاهر)

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنام خدا

من يكي از كساني هستم كه از آقاي غفور پور درخواست egold كرده بود.حدود 15 روز قبل مبلغ دو ميليون و ششصد هزار تومان واريز كردم وهنوز egold دريافت نكرده ام!!! اما تا اين لحظه حس اعتماد واطمينان خود را نسبت به ايشان از دست نداده ام .با اينكه قبل از آن نه ايشان را مي شناختم ونه خريدي از ايشان داشتم ونه حتي كسي ايشان را معرفي يا تاييد كرده بود ولي گويي يك حسي به من مي گفت او انسان صادقي است . اكنون اين اعتراف و عذر خواهي ايشان در اينجا يك شاهدي است براي صحيح بودن آن اعتماد.خودتان حساب كنيد در عرض 15 روز پلن طلايي گلدن استار چه سودي را براي آن مبلغ مي داد.به گمان ما مشكلي كه پيش آمده بدون غرض وناخواسته بوده و بنا به تماس تلفني با ايشان اميدوارم ظرف يكي دو روز آينده حل شود.

samstag

Guest
لایک‌ها
0
گنجشک پــــــــــر دو ميليون و ششصد هزار تومان پـــــــــــر

me-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tnh_z :
بنام خدا

من يكي از كساني هستم كه از آقاي غفور پور درخواست egold كرده بود.حدود 15 روز قبل مبلغ دو ميليون و ششصد هزار تومان واريز كردم وهنوز egold دريافت نكرده ام!!! اما تا اين لحظه حس اعتماد واطمينان خود را نسبت به ايشان از دست نداده ام .با اينكه قبل از آن نه ايشان را مي شناختم ونه خريدي از ايشان داشتم ونه حتي كسي ايشان را معرفي يا تاييد كرده بود ولي گويي يك حسي به من مي گفت او انسان صادقي است . اكنون اين اعتراف و عذر خواهي ايشان در اينجا يك شاهدي است براي صحيح بودن آن اعتماد.خودتان حساب كنيد در عرض 15 روز پلن طلايي گلدن استار چه سودي را براي آن مبلغ مي داد.به گمان ما مشكلي كه پيش آمده بدون غرض وناخواسته بوده و بنا به تماس تلفني با ايشان اميدوارم ظرف يكي دو روز آينده حل شود.
دوست عزيز
اول اينكه تاخير در پرداخت e-gold به شما مربوط به Me-gold نيست.
دوم اينكه 15 روز زمان زياديست.
لذا حتما پيگيري كنيد تا موضوع حل شود.

با تشكر
سليمان

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقاي سليمان

من يك خريد انجام دادم ولي حالا هر كار مي كنم نمي توانم اطلاعات پرداخت را به ادرس شما ايميل بفرستم
هم در جي ميل و هم در ياهو فايلور مي دهد
دو خريد هم امروز صبح انجام ولي هنوز اطلاعات خريد به ايميل من ارسال نشده اگر لطف نماييد رسيدگي كنيد ممنون ميشوم

me-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :
سلام اقاي سليمان

من يك خريد انجام دادم ولي حالا هر كار مي كنم نمي توانم اطلاعات پرداخت را به ادرس شما ايميل بفرستم
هم در جي ميل و هم در ياهو فايلور مي دهد
دو خريد هم امروز صبح انجام ولي هنوز اطلاعات خريد به ايميل من ارسال نشده اگر لطف نماييد رسيدگي كنيد ممنون ميشوم
سلام
بايد تا حداكثر 5 دقيقه بعد از تكميل فرم خريد، يك ايميل براي شما بيايد.
لطفا سفارش جديدي انجام دهيد.

با تشكر
سليمان

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشكر از me-egold سرعت عمل شما برای پرداخت در حالت اکسپرس رو خیلی پسندیدم
ممنون

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از me-gold :
دوست عزيز
اول اينكه تاخير در پرداخت e-gold به شما مربوط به Me-gold نيست.
دوم اينكه 15 روز زمان زياديست.
لذا حتما پيگيري كنيد تا موضوع حل شود.

با تشكر
سليمان

بنام خدا

آقاي سليمان
با سلام ، بنده كاملا متوجه ام كه عملكرد fadaknet.com ارتباطي با شما و Me-gold ندارد. از راهنمايي شما متشكرم ، فعلا هر روز با ايشان در تماس هستم تا ببينيم چه مي شود .

princekin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tnh_z :
بنام خدا

آقاي سليمان
با سلام ، بنده كاملا متوجه ام كه عملكرد fadaknet.com ارتباطي با شما و Me-gold ندارد. از راهنمايي شما متشكرم ، فعلا هر روز با ايشان در تماس هستم تا ببينيم چه مي شود .

احتمالا مشكل شما هم مثل من شده اقاي سليمان راهنمايي كرد كه يكبار ديگه از طريق سايت خريد انجام بدم و ايميلي را كه ارسال ميشه به همراه مشخصات پرداخت ريپلي كنم منظورم همان پرداختي است كه 15 روز پيش انجام دادي بعد از اين مرحله تقريبا 5 دقيقه نشده پرداخت انجام شد البته موقعي كه اين كارو كردم ايشان ان لاين بودن و من از طريق مسنجر مشكل رو مطرح و ايشان راهنمايي كردن و حل شد

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از princekin :
احتمالا مشكل شما هم مثل من شده اقاي سليمان راهنمايي كرد كه يكبار ديگه از طريق سايت خريد انجام بدم و ايميلي را كه ارسال ميشه به همراه مشخصات پرداخت ريپلي كنم منظورم همان پرداختي است كه 15 روز پيش انجام دادي بعد از اين مرحله تقريبا 5 دقيقه نشده پرداخت انجام شد البته موقعي كه اين كارو كردم ايشان ان لاين بودن و من از طريق مسنجر مشكل رو مطرح و ايشان راهنمايي كردن و حل شد

بنام خدا

نه دوست عزيز من از آقاي سليمان خريد نكرده ام . خريد من از سايتي بنام fadaknet.com بوده است .

me-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

هزينه ثبت دمين ir.* با e-gold كاهش يافت.

يكساله 4.95$ و پنجساله 14.95$

نحوه استفاده از اين سيستم را قبلا توضيح داديم كه در قسمت زير يك نسخه از آنرا ملاحظه ميفرمائيد.

يكي ديگر از سرويسهاي ما ثبت دمين ir.* و پرداخت وجه آن با e-gold ميباشد.

براي ثبت Domain، مراحل زير را انجام دهيد:

1 - در سايت Nic.ir خودتان Domain موردنظر را ثبت كنيد. يكساله يا پنجساله.
توجه كنيد كه ثبت بعضي از دمينها به مدرك احتياج دارد. مثل yourcompany.co.ir كه شما بايد مدرك رسمي ثبت شركت را به NIC.ir ارائه نمائيد.
در صورت نياز به اطلاعات بيشتر اينجا را ببينيد:
http://nic.ir/IRNIC_files/page0002.htm

2 - پس از ثبت دمين، به شما يك فاكتور داده ميشود كه بايد وجه آنرا به حسابشان واريز كنيد. ولي شما اينكار را نكنيد!

3 - از e-gold خودتان وجه مربوطه را به e-gold ما واريز نمائيد.

شماره e-gold ما را در اينجا بيابيد: http://me-gold.com/company.php
فراموش نكنيد نام Domain را كه ثبت كرده ايد در قسمت Memo مربوط به e-gold قرار دهيد.

4 - شماره Batch مربوط به e-gold را براي ما به آدرس [email protected] ايميل بزنيد.

5 - در كمتر از 24 ساعت وجه مربوط به Domain شما را پرداخت خواهيم كرد.

نكته مهم: در اين روش، كنترل Domain بطور كامل در اختيار خودتان خواهد بود!

با تشكر
سليمان

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از me-gold :
سلام

هزينه ثبت دمين ir.* با e-gold كاهش يافت.

يكساله 4.95$ و پنجساله 14.95$

نحوه استفاده از اين سيستم را قبلا توضيح داديم كه در قسمت زير يك نسخه از آنرا ملاحظه ميفرمائيد.

با تشكر
سليمان
از واسط ايراني شما دومين مي خريد؟ يا مستقيما از رابط خارجي؟

me-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
از واسط ايراني شما دومين مي خريد؟ يا مستقيما از رابط خارجي؟
از هيچكس :)
خود ما Reseller هستيم.

با تشكر
سليمان

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tnh_z :
بنام خدا

بحمد لله مشكل حل شد ومن پولم را پس گرفتم . از آقاي غفور پور بخاطر زحماتشان ، صداقت وتعهدشان سپاسگزارم .

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samstag :
گنجشک پــــــــــر دو ميليون و ششصد هزار تومان پـــــــــــر

زمين ، خائن فراوان دارد اما همه خائن نيستند.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
-آقا يه سوال داشتم.
اگه مثلا يه نفر 1000 دلار داشته باشه چقدره فروش ميره؟ مشتري داره اصلا؟ کجاها بايد بگم که ايگلد دارم تا فروش بره. اگه فوروم معروفي يا جاي خاصي هست ممنون ميشم راهنماييم کنيد.

بالا