• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش ایگولد

iranweb.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نمي دانم چرا نمي شود به چيزهاي خوب عادت کرد. Me-gold تا بحال سرويس خوبي را به ما داده و هر وقت ما نمي توانستيم خريد ارزان و مطمئني را انجام بدهيم خيالمان راحت بود با قيمت متوسط مي توانيم از اين سايت بخريم . ولي امروز از صبح پول ريختيم هنوز در سايتشان Wait for payment نشان مي دهد!
:(
اميدوارم مانند گذشته خوب سرويس دهند.
www.iranweb.biz

TakGold.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سايت تک گلد رو هم امتحان کنيد

مديريت اين سايت بعهده من مجيد جانثاري ميباشد

www.TakGold.com
www.TakGold.org
www.TakGold.net

در ضمن از انجمن ما نيز بازديد کنيد در اين انجمن سعي ميکنيم يا کمک همديگر ريسک فعاليتهاي اينترنتي را به حداقل برسانيم.

اميدوارم آقاي سليمان از اينکه من اينجا پست دادم ناراحت نشوند چون نميخواستم تاپيک جديد باز کنم

اين هم لينک انجمن تک گلد:

http://www.takgold.net/forum/index.php

موفق و پيروز باشيد

Sarmayedar.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از iranweb.biz :
سلام
نمي دانم چرا نمي شود به چيزهاي خوب عادت کرد. Me-gold تا بحال سرويس خوبي را به ما داده و هر وقت ما نمي توانستيم خريد ارزان و مطمئني را انجام بدهيم خيالمان راحت بود با قيمت متوسط مي توانيم از اين سايت بخريم . ولي امروز از صبح پول ريختيم هنوز در سايتشان Wait for payment نشان مي دهد!
:(
اميدوارم مانند گذشته خوب سرويس دهند.
www.iranweb.biz

آبروم رفت تازه ازشون تعریف کرم :blink: لطفا اگر جواب گرفتی که احتمال زیاد می دم بگیری اینجا اعلام کن .:happy:

Sarmayedar.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از Me-Gold خبری نشد .؟؟!!

راستی از امروز ما برای اعتماد سازی بیشتر و جلب رضایت 3 کشور اروپایی امکان خرید حضوری ایگولد را فراهم کردیم !!!

موفق باشید

iranweb.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sarmayedar.com :
آبروم رفت تازه ازشون تعریف کرم :blink: لطفا اگر جواب گرفتی که احتمال زیاد می دم بگیری اینجا اعلام کن .:happy:
سلام
من مشکلی با اعتبارشان ندارم و اعتماد کامل به آنها دارم، موضوع صحبت من سرعت عمل آنها بود. ما نیز سعی می کنیم که در آینده Instant عمل کنیم.
کاوه جمالی
www.iranweb.biz

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
از من می پرسین بهترین سایت برای تبدیل ایگولد همین iranweb.biz هم سریع عمل می کنن و هم مدیریت خوبی داره و هم قیمت های مناسب من 4 روز پیش بهشون 264$ دادم 24 ساعته نقد شد :D

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از tehrancyber :
از من می پرسین بهترین سایت برای تبدیل ایگولد همین iranweb.biz هم سریع عمل می کنن و هم مدیریت خوبی داره و هم قیمت های مناسب من 4 روز پیش بهشون 264$ دادم 24 ساعته نقد شد :D
princekin که بهتره...;)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
به علت تقاضای کاربران عنوان این تاپیک تغییر کرد

EWP

Registered User
لایک‌ها
0
منstormpay دارم مي خوام تبديل كنم به e-gold كسي هست كه اين كارو انجام بده؟ :eek:

Sahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان و تولد حضرت عیسی مسیح هم مبارک ;)

می خواستم ببینم نظرتون در باره این سایت me-gold چیه ؟
قیمتهایی که ارائه می دن به نظر خوبه . اما من نمی دونم آیا خوب جواب داده و هنوزم خوبه یا نه ؟ من برای تحویل 24 ساعته می خواستم و نمی خوام تاخیر و از این جور چیزها داشته باشه . خلاصه اینکه آیا کارشون درسته ؟

ممنون می شم از جوابتون

شادباشید
شهرام
:happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه كسي ايگولد خواست من فعلا كمي دارم

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از EWP :
منstormpay دارم مي خوام تبديل كنم به e-gold كسي هست كه اين كارو انجام بده؟ :eek:
ايرنيهاي داخل كشور كه فكر نكنم در STORMPAY بتونن اكانت داشته باشن(ايران جزو ليستشون نيست) بايد بري سراغ خارجي ها
اونا راحت برايت اكسچنج مي كنن

iranweb.biz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tehrancyber :
سلام
الان هم داريد بفروشيد در خدمتيم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
من از جای دیگه میگیرم از 1 تا 10 ساعت بعد ایگولدو میریزه به حساب ولی شما ارزونتر میفروشید وقت پرداختم کم کنید عالی میشه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Sahram :
سلام به همه دوستان و تولد حضرت عیسی مسیح هم مبارک ;)

می خواستم ببینم نظرتون در باره این سایت me-gold چیه ؟
قیمتهایی که ارائه می دن به نظر خوبه . اما من نمی دونم آیا خوب جواب داده و هنوزم خوبه یا نه ؟ من برای تحویل 24 ساعته می خواستم و نمی خوام تاخیر و از این جور چیزها داشته باشه . خلاصه اینکه آیا کارشون درسته ؟

ممنون می شم از جوابتون

شادباشید
شهرام
:happy:
سلام شهرام جان اقا این paid و unpaid تو ایمپاوریسم خیلی درد سر شده.من 150005

ehsank1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من ادمین سایت www.hyiptracer.com هستم.دوستانی که نیاز به ایگلد فوری دارند با این ایمیل با من تماس بگیرند:[email protected]
لطفا فقط برای مبالغ بیشتر از 500 دلار تماس بگیرید.روش کار به این شکل است که پس از واریز کردن پول به حساب من بلافاصله پول به حساب شما واریز خواهد شد.

بالا