من همیشه با IP ایران میرم توش فعلا که مشکلی ندارم باهاش ، گفتم که وریفای شده اکانتم ، خریدش هم ندیدم گرون باشه چون خیلی کم دارن و چون اکسچنجرها ساپورت نمی کنن سعی می کنن ارزون تر رد کنن بره تا رو دستشون نمونه
من همیشه با IP ایران میرم توش فعلا که مشکلی ندارم باهاش ، گفتم که وریفای شده اکانتم ، خریدش هم ندیدم گرون باشه چون خیلی کم دارن و چون اکسچنجرها ساپورت نمی کنن سعی می کنن ارزون تر رد کنن بره تا رو دستشون نمونه
میدونم شما ارزون نمیدی ، میگم ارزون میخری
البته نزدیک به سال بیشتر هست که من حساب وریفای شده دارم و دارم استفاده میکنم اما خوب خیلی transaction بالا ندارم ، بیشتر شخصیه، در ضمن business هم هست
حالا شمام هی بگو تا اینم بلاک بشه بره
باشه دیگه با IP ایران نمیرم ، راستی فکر کنم IP این صبانت نمیزنه ماله ایران ، فکر کنم یکی از کشورهای اروپایی نشون میده ، فکر کنم البته، واسه همین احتمالا مشکلی نداشتم تا امروز
سلام دوست عزیز من یه حساب آلرت پی دارم که وریفای شده هستش از یکی از دوستام تو چین خریدم pro هستش ولی الان ترنکشسنش در ماه بیشتر از 3000 دلار هستش میخواستم بچرسم که یه وقت گیر ندن به این اکانت ما و بلوک کنن؟ از چه راهی میشه ارتقا دادش؟
business دارم ، خواستی بهت ایمیل میدم به نام خودت بذاری به جای اون اکانتت ، ویریفای هم هستسلام دوست عزیز من یه حساب آلرت پی دارم که وریفای شده هستش از یکی از دوستام تو چین خریدم pro هستش ولی الان ترنکشسنش در ماه بیشتر از 3000 دلار هستش میخواستم بچرسم که یه وقت گیر ندن به این اکانت ما و بلوک کنن؟ از چه راهی میشه ارتقا دادش؟
سلام!
اگر حساب وریفاید شده باشه،مشکلی پیش نمیاد اما چون حساب واسه خودتون نیست و اگر بلاک بشه تقریبا کاری نمیتونید بکنید،بهترِ یه خورده Transaction ها رو کمتر کنید،اگر هم بخواید ارتقا بدید فقط business هست ، که اونم باید company ادد کنید،!
ممنونم از راهنماییت . درسته حساب مال خودم نیستش ولی real هستش مدارکی که باهاش وریفای شده رو هم دارم یه IDcard و یه مدرکی که کپی سرمایه که تو بانک داره به نام خودش رو هم دارم کلا اطمینانی حسابم . ولی ترانسفرم زیاده میگم نکنه واسه همین گیر بدن؟؟ که شما گفتین موردی نداره. میگم سایتی ایرانی که معتبر باشه برای خرید و فروش آلرت پی سراغ ندارید؟؟ و همین طور سایت اکسچنجر خرجی معتبر سراغ ندارید برای الرت پی؟؟ ممنونم
1. نحوه وریفای کردن آلرت پی, همانند پیپل است؟ یعنی با یک VCC وریفای میشه؟
2. برای وریفای که حساب بانکی نیاز نداره؟
3. ضمنا چه سایتهایی آلرت پی رو قبول می کنند؟
4. هزینه یک حساب وریفای شده ای که شما درست می کنید کلا چقدر است؟
برای ورفای کردن نیاز به گواهینامه داره؟درسته؟ حالا من که گواهینامه ندارم باید چی کار کنم؟