Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
شما پیشنهاد بدید در پ.خ، با هم صحبت می کنیم.
پ.خ داده شد!
شما پیشنهاد بدید در پ.خ، با هم صحبت می کنیم.
يه پرداخته 36 دلاری تو يه سايت دارم اگه کسی از دوستان ميتونه پی کنه بم پم بده ممنون ميشم
48 دلار آلرت پی داریم اگر به درد کسی میخوره برا پرداخت یا کسی خریداره بگه...
اکانتتون وریفاید شدست ؟
1500 دلار آلرت پی موجود است! با قیمت مناسب!
حدود 24 دلار Alertpay نياز داشتم كه جناب shahre_ahanin به بهترين نحو ممكن برآورده كردند.
بدين وسيله از ايشان تشكر مي كنم و به دوستان ديگر هم ايشان را توصيه مي كنم.
به نام خداوند ایثارو انصاف!
دوستانی که نیاز به حساب وریفاید آلرت پی دارند، ما این مهم رو فراهم کردیم تا شما بتونی با اسم و مشخصات کامل خودتون یک حساب آلرت پی وریفاید شده داشته باشید!
متاسفانه قیمت یکم بالاست چون واسه خودم هم گرون در میاد! اگر واقعا دوستانی بودند که نیاز داشتند میتونن توی همین تایپیک پست بدن!
بعد از دادن مدارک حساب تا 10-13 روز وریفاید خواهد شد!حساب های Starter,Pro هیچ فرقی ندارند از لحاظ قیمت فقط دوستانی که ترانس اکشن هاشون در ماه کمتر از 400 دلار هست اگر استارتر باشه بهتره ، چون کارمزد نمیگیره که بعد میتونن حساب رو ارتقاع بدند!
تنها چیزی که شما بعد از دریافت حساب نیاز دارید یک آی پی اختصاصی هست،و مطمئنا بعد از اون هیچ مشکلی واسِ حسابتون پیش نخواهد آمد! مگر اینکه ... ( خودتون میدونید ) .
آی پی هم میتونید از هر جایی که دوست داشتید تهیه کنید، اما اگر مشکلی داشتید ، خودم هم میتونم بهتون آی پی بدم!
پاینده ایران!
با سلام
دوست گرامي ميشه كمي بيشتر در مورد حسابهاي آلرت پي توضيح دهيد يا اينكه اگر جايي هست جهت مطالعه پيشنهاد بفرماييد . همچنين در مورد وريفايد كردن حسابهاي الرت پي يا اينكه اگر كسي بخواهد حساب باز كند و به آن حساب پولي واريز كند يا برداشت كند چگونه است
با تشكر فراوان
سلام2000$ AlertPay برای فروش هر دلار 700 تومان
Mobile: 09355139436
Yahoo ID: super_exchanger
WebSite: http://super-exchanger.com