• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش دلار پی‌زا - Payza

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
200 دلار آلرت پی موجود است،واریز به حساب های وریفای شده،فقط 950 تومان!

earnofnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه پرداخته 36 دلاری :rolleyes: تو يه سايت دارم اگه کسی از دوستان ميتونه پی کنه بم پم بده ممنون ميشم

Captive

لایک‌ها
16,664

Captive

لایک‌ها
16,664
1500 دلار آلرت پی موجود است! با قیمت مناسب!

alertpay_big.png

bmwmac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
48 دلار آلرت پی داریم اگر به درد کسی میخوره برا پرداخت یا کسی خریداره بگه...

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
500 دلار آلرت پی موجوده، دلاری 980 برای وریفای شده ها و 1020 برای غیر وریفای شده

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
450 دلار موجوده.
دلاری 850 تومن.

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
حدود 24 دلار Alertpay نياز داشتم كه جناب shahre_ahanin به بهترين نحو ممكن برآورده كردند.

بدين وسيله از ايشان تشكر مي كنم و به دوستان ديگر هم ايشان را توصيه مي كنم.

Captive

لایک‌ها
16,664
حدود 24 دلار Alertpay نياز داشتم كه جناب shahre_ahanin به بهترين نحو ممكن برآورده كردند.

بدين وسيله از ايشان تشكر مي كنم و به دوستان ديگر هم ايشان را توصيه مي كنم.

ممنون دوست عزیز!!
وظیفه بود! ;)

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
500 دلار آلرت پی موجوده.

mehr22

Registered User
لایک‌ها
0
به نام خداوند ایثارو انصاف!

دوستانی که نیاز به حساب وریفاید آلرت پی دارند، ما این مهم رو فراهم کردیم تا شما بتونی با اسم و مشخصات کامل خودتون یک حساب آلرت پی وریفاید شده داشته باشید!

متاسفانه قیمت یکم بالاست چون واسه خودم هم گرون در میاد! اگر واقعا دوستانی بودند که نیاز داشتند میتونن توی همین تایپیک پست بدن!

بعد از دادن مدارک حساب تا 10-13 روز وریفاید خواهد شد!حساب های Starter,Pro هیچ فرقی ندارند از لحاظ قیمت فقط دوستانی که ترانس اکشن هاشون در ماه کمتر از 400 دلار هست اگر استارتر باشه بهتره ، چون کارمزد نمیگیره که بعد میتونن حساب رو ارتقاع بدند!

تنها چیزی که شما بعد از دریافت حساب نیاز دارید یک آی پی اختصاصی هست،و مطمئنا بعد از اون هیچ مشکلی واسِ حسابتون پیش نخواهد آمد! مگر اینکه ... ( خودتون میدونید ) .

آی پی هم میتونید از هر جایی که دوست داشتید تهیه کنید، اما اگر مشکلی داشتید ، خودم هم میتونم بهتون آی پی بدم!

پاینده ایران!

با سلام
دوست گرامي ميشه كمي بيشتر در مورد حسابهاي آلرت پي توضيح دهيد يا اينكه اگر جايي هست جهت مطالعه پيشنهاد بفرماييد . همچنين در مورد وريفايد كردن حسابهاي الرت پي يا اينكه اگر كسي بخواهد حساب باز كند و به آن حساب پولي واريز كند يا برداشت كند چگونه است
با تشكر فراوان

Captive

لایک‌ها
16,664
با سلام
دوست گرامي ميشه كمي بيشتر در مورد حسابهاي آلرت پي توضيح دهيد يا اينكه اگر جايي هست جهت مطالعه پيشنهاد بفرماييد . همچنين در مورد وريفايد كردن حسابهاي الرت پي يا اينكه اگر كسي بخواهد حساب باز كند و به آن حساب پولي واريز كند يا برداشت كند چگونه است
با تشكر فراوان

سلام عزیز!:)

در مورد حساب آلرت پی: یک حساب الکترونیکی هست که در کشور کانادا فعالیت میکنه و زیر نظر قوانین آمریکا هست!و هیچ کاربری رو هم از کشور ایران ( ای پی ایران ) قبول نمیکنه،قبلا اجازه میداد یه چند روزی دلشون خوش باشه که حساب باز کردند،ولی در حال حاضر ( من امتحان نکردم ) اما با آیپی ایران لوگین کنی سریع حسابتون رو بلوکه میکنه!

چند نوع حساب ما داریم!

Unverified , Verified ,

اگر Un باشه، میتونید حساب Starter و یا Pro باز کنید،بدون اینکه وریفاید کنید و با داشتن یک آی پی غیر ایرانی چند ماهی رو ازش استفاده کنید!اما هر لحظه امکان داره که حساب شما بسته بشه!!

اگر وریفاید کنید!

Pro,Business

فرق Pro با Starter در این هست که Starter فقط میتونید 2 تا ایمیل توی حسابتون ادد کنید و ماهانه 400 دلار ترانس اکشن داشته باشید و در کل 2 هزار دلار!و همین طور Fee هم کم نمیکنه!!

اما Pro ! نامحدود میتونید ایمیل ادد کنید،و نامحدود هم ( تا اونجایی که من میدونم ) $ در ماه سند کنید! اما Fee داره واسه هر Send Money!

ایشاله که مفید بوده باشه!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اول اینکه سورس پولتون چیه ؟!
دوم اینکه حسابتون وریفای شده؟
سوم اینکه اگه اول واریز می کنید من خریدارم
با ID من توی یاهو تماس بگیرید

بالا