• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش سهام از این شرکت معتبر

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این سایت سهام می فروشد و واقعا عالیه... جدید هم اومده و معتبره و میشه بهش اعتماد کرد....
من خودم چند تا سهم دارم از این شرکت... اسم این شرکت razdaq بیده...
اینم آدسش : ثبت نام در این سایت
روز به روز سهام های این شرکت رو به افزایش می باشد... سهم زیر 70 سنت هم نداره... حتما یه سهم بخرید تو این سایت. سهمهای 2 دلاری و 1/5 دلاریش سودهای عالی می ده... اگه ایگولد ندارید سایت واسته زیاد وجود داره...
طریقه عضویتش رو اگه خواستید من در خدمتم...
اینم بهتون بگم که باید تغییر قیمت ها تو سایت هر روز مورد بررسی باشه... ضرر تو این سایت 1 درصده اونم ضررهای کوچولو...
ممنون

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
من از طریق لینک شما عضو شدم 5$ deposit کردم حالا کدوم یکی از این سهمارو بخرم ؟؟؟:)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
به نظر معتبر نمیاد

Sahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تازه اگه اسکم هم نباشه معلوم نیست وضعیت سهام های آن چطور هست بهتره اول تو این سایت http://www8.predictwallstreet.com/forecast.asp?symbol=smts کد سهام خودرا در بخش Predict a specific stock: وارد کیند و بعد اقدام کنید :eek: ( البته من تو کار سهام زیاد وارد نیستم اتفاقی این سایت رو پیدا کردم اگه مشکلی بود من بی تقصیرم :blush: گفتم فقط مواظب باشید ... )

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از navdl :
من از طریق لینک شما عضو شدم 5$ deposit کردم حالا کدوم یکی از این سهمارو بخرم ؟؟؟:)
از اینکه زیر گروه من شدید خیلی ممنونم... خوب هر کدوم که بیشتر سود داشته...مثلا همون اولی که 8 سنت سود داشته... :cool: بعد سعی کن چند سهام بگیری که اگه یه دفعه یکیش ضرر شد که خیلی کمه احتمالش زیاد ضرر نکنید... در جواب آقای فوتو کپی هم بگم که به چه علت این سایت مطمئن نیست... ما سهام شرکت های دیگه رو می خریم و این سایت فقط واسته است... بهم دلیلش رو بگو... راستی دوست عزیز که می خواستی سهام بخری سهام calamp رو بخر چیزه خوبیه... 3.3 دلار هم قیمتشه البته سهام شرکت EDAP هم خوبه که من خودم 4 تا دارم...
بازم ممنون ... من 10 سنت به خاطر عضویت شما گرفتم . که 5 سنتش مال خودتونه... شماره ایگولدتون رو بدید تا براتون بریزم...
ممنون بای با ی

navdl

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mdibmehr2 :
بازم ممنون ... من 10 سنت به خاطر عضویت شما گرفتم . که 5 سنتش مال خودتونه... شماره ایگولدتون رو بدید تا براتون بریزم...
ممنون بای با ی
بابا بیخیال 10 سنت مال خودت;)

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از navdl :
بابا بیخیال 10 سنت مال خودت;)
داداش بی شوخی می گم می دی آدرس ایگولدتو یا نه؟؟؟ البته صبر کن فکر کنم تو خود سایت هستش... :happy:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از mdibmehr2 :
داداش بی شوخی می گم می دی آدرس ایگولدتو یا نه؟؟؟ البته صبر کن فکر کنم تو خود سایت هستش... :happy:
اصلا بزار همه 10 سنتو بدم بهت... قبوله ؟؟؟؟:rolleyes:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
تمپلیتشم که از این تکراریاست
تابلو اسکم هست

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از m_amin :
تمپلیتشم که از این تکراریاست
تابلو اسکم هست
عزیز دل من چیش تابلوه ؟؟؟ امروز به خودم ÷رداخت داشته... من 4 سنت رو 1 سهامم سود کردم... اومد تو بالانسم بعدشم درخواست کردم بعدشم در عرض 1 روز ریخته شد تو ایگولدم...
حالا بازم به ما بگو برا چی اسکمه.اگه اسکمهما ÷ولمون رو برداریم...:D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام به بچههاي گل. من هستم زياد خودتونو ناراحت نکنيد ميدونم دوريم براتون سخته ولي عيب نداره.
بي شوخي من مطالبو ميخونم ولي گفتم اينو نظر بدم. به نظر من بعد از چند سال فعاليت توي اين زمينه اينو مطمئنم که سايتي که خودشو توي مونيتورينگ تبليغ کنه و اونجا بشه محل کسب اعتماد واسش 99% اسکم. شما ميخواي سهام بخري چرا از اين راه کار ميکني؟
آخه کجا مياد يدونه سهام بفروشه بهت؟(جون من نگو مال همرو جمع ميکه يه جا ميخره) به نظر من الکي ميگه برات خريدم بعد هر بلايي سرش اومد مياد به توهم ميگه بدون اينکه واقعا سهام داشته باشي يه ذره جلب اعتماد ميکنه بعدشم هوتوتو

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از shervinrv :
سلام به بچههاي گل. من هستم زياد خودتونو ناراحت نکنيد ميدونم دوريم براتون سخته ولي عيب نداره.
بي شوخي من مطالبو ميخونم ولي گفتم اينو نظر بدم. به نظر من بعد از چند سال فعاليت توي اين زمينه اينو مطمئنم که سايتي که خودشو توي مونيتورينگ تبليغ کنه و اونجا بشه محل کسب اعتماد واسش 99% اسکم. شما ميخواي سهام بخري چرا از اين راه کار ميکني؟
آخه کجا مياد يدونه سهام بفروشه بهت؟(جون من نگو مال همرو جمع ميکه يه جا ميخره) به نظر من الکي ميگه برات خريدم بعد هر بلايي سرش اومد مياد به توهم ميگه بدون اينکه واقعا سهام داشته باشي يه ذره جلب اعتماد ميکنه بعدشم هوتوتو
خوب شاید شما درست میگی ولی من این سایت رو دوست دارم و همه پولامو می ریزم توش ..:lol:
شوخی کردم... این سایت داره سود منو می ده ... و تا حالا 20 سنت سود کردم که همشو گرفتم...:wacko:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
خوب شاید شما درست میگی ولی من این سایت رو دوست دارم و همه پولامو می ریزم توش ..:lol:
شوخی کردم... این سایت داره سود منو می ده ... و تا حالا 20 سنت سود کردم که همشو گرفتم...:wacko:
فقط 20 سنت ؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از mdibmehr2 :
من از يه سايتي 2000$ سود کردم 200-300 تا هم گرفتم ازش آخرش پولو خورد

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از fotocopy :
از هز سهام بعدشم تازه دو روزه...تقریبا 10 سهام دارم که یه بار 11 سنت هر کدوم سود داشت که همونجا ریختم تو ایگولدم.... پولمو تا الان در اووردم... می ره تا سودهامو جمع کنم....

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اوه سهامم 5 سنت دیگه سود داد...چه شانسی داشتم نمی دونستما..... :happy: :happy: :happy:
نصفه بیشترش ضرر داد ولی برا من نه سود داده....

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بچه ها کی زیر مجموعه من شده بعد پول ریخته؟؟؟
بهم بگه.ممنون میشم...:cool: :cool: :cool: :cool:

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سود وحشتناک این سایت به من 5 دلار سود داد ....
واقعا معرکست... سهام من 33 سنت افزایش یافت که رو هم شد 5 و خوردیی دلار.که به ایگولدمم ریخت...
:p

بالا