mdibmehr2
Registered User
- نوشتهها
- 2,899
- لایکها
- 36
شما از اون دسته آدمهایی هستید که نون ریسکتون رو می خورید...چند دلار به شما پرداخت کرد؟؟؟به نقل از navdl :این سایت دیروز به من پرداخت داشت
شما از اون دسته آدمهایی هستید که نون ریسکتون رو می خورید...چند دلار به شما پرداخت کرد؟؟؟به نقل از navdl :این سایت دیروز به من پرداخت داشت
من الان 25 دلار تو حسابم دارم... می ده بابا یه بار به من 10 دلار داد....به نقل از navdl :چرا ریسک ؟؟
حدود 2 دلار .فعلا با 2 دلار مشکل نداشت ببینیم با 4 دلار مشکل داره یا نه
الان حسابم شده 20$
ماله شما چقد شده؟؟
قابل توجه کسانی که می گفتند این سایت کلاه برداره....به نقل از tehrancyber :بهترین راه خرید در هنگام منفی بودن سود و فروش فردای اون روزه من 12$ داشتم بعد یک هفته 19.6 بداشت کردم
خوب هر کس وسوسه میشه دیگه...درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از tehrancyber :کلاه بردار که هم نیست هم هست اما فعلا داره پول میده اما خوب بعدا کسی نمیدونه و اینکه سهام هاش واقعی نیست اما فعلا میشه توش درآمد داشت. بعد هم من پول سودی که از جاهای دیگه می گیرم توش کار می کنم که ضرر نباشه
نترس باز میشه...انقدر زود که کسی وسوسه نمی شه....به نقل از tehrancyber :درسته اما من مدتهاست که یاد گرفتم به وسوسه توجه نکنم الان هم رفتم دیدم سایته مشکل داشت نمیدونم موقت یا اینکه ... اما خوشبختانه من پولی توش نداشتم
از روشهایی هست که میتونم بفهمم کی کدوم سایت می بنده
به نقل از Dj--Aligator :Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111) in /home/razdaqc/public_html/include/mysql.php on line 187
cannot connect to mysql server on include/mysql.php line 26
دیروز اینجوری شد خودمم ترسیدم... ولی الان مثل ساعت کار می کنه.... هنوزم می کنه این....:blush:به نقل از navdl :راست میگه !!
چش شده سایت؟؟؟
چقدر ریختی ؟؟؟؟به نقل از Dj--Aligator :ها يكيش من بيدم!!