tehrancyber
Registered User
ببین منم از طریق شما عضو شدم این دفعه آخر 30.7$ ریختم همین 2-3 روز پیش 
30 دلار ؟ شوخی نکن من قلبم ضعیفه ها... حالا چقدر می خوای انقدر اسرار داری.هر چی بگی بهت میدم....به نقل از tehrancyber :ببین منم از طریق شما عضو شدم این دفعه آخر 30.7$ ریختم همین 2-3 روز پیش![]()
30 سنت خوبه؟؟؟ مناز شما تقریبا 1 دلار خوردم.... که تو لیست رفرالهام هست....خوب هست یا بیشتر می خوای؟؟؟به نقل از tehrancyber :هر چقدر که خودت عشقت کشید برا من فرقی نداره نمی خوام که ضرر بزنم به کسی
یکم پول داشتم گفتم این چند روز تعطیل بجا اینکه بمونه تو بانک یا تو خونه بریزم این تو یگخوردشو تا یه سودی هم کرده باشیم تا حالا شده 4.58$ سودم![]()
50 سنت خیرشو ببینیبه نقل از mdibmehr2 :30 سنت خوبه؟؟؟ مناز شما تقریبا 1 دلار خوردم.... که تو لیست رفرالهام هست....خوب هست یا بیشتر می خوای؟؟؟
:wub: :santa:
خیرشو ببری.... شماره ایگولدت همین بالاییست دیگه؟؟؟؟ فردا برات می ریزم... :happy:به نقل از tehrancyber :50 سنت خیرشو ببینی
من کلا یک 32$ ریختم و یک 16$ و دفعه اول هم 7$
اینم لینک حسابم :
https://1475103.e-gold.com/
سلامبه نقل از mdibmehr2 :سایت اشباع شده و سود های خوبی داره میده.آقایی که می خواستم 50 سنت بهشون بدم ارور میده اکانتشون....
سلام. ارورش یادم نیست.بلدم ÷ول بریزم.... بازم الان می کنم این کارو ببینم جواب میده یا نه.نوکرتم....به نقل از tehrancyber :سلام
چه اروری میده؟ من هر شب دارم پول دریافت می کنماز قسمت spend ایگولد خودت شماره منو بده و منتقل کن
![]()
من پولمو در اووردم... ولی اگه ضرر کردم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/به نقل از k750i :سلام
بچه ها این سایت قبلا به قول معروف سودشو کرده تو سایتهای مانیتور ها NOT PAYING شد
البته این قضیه ماله خیلی وقت پیش نمی دونم با چه رویی دوباره شروع کره
اینم بگم اینقدر شرکت شرکت به .... نبدندید!!!!!!!!!
چون یه سایتی هست که Admin فکر میکنه میتونه تو Forum پولی ازش بدست بیاره
اول مبلغ های پایینو پرداخت میکنه بعد مبلغ های بالا رو هاپولی هاپول میکنه
![]()
من كه نميدونم شما سر چه حسابي اين حرف رو ميزنيد!!! اين دومين كلا 3 ماه بيشتر نيست كه ثبت شده!! اون وقت ميگيد يه بار اسكم شده !!؟؟ http://whois.webhosting.info/razdaq.comبه نقل از k750i :سلام
بچه ها این سایت قبلا به قول معروف سودشو کرده تو سایتهای مانیتور ها NOT PAYING شد
البته این قضیه ماله خیلی وقت پیش نمی دونم با چه رویی دوباره شروع کره
اینم بگم اینقدر شرکت شرکت به .... نبدندید!!!!!!!!!
چون یه سایتی هست که Admin فکر میکنه میتونه تو Forum پولی ازش بدست بیاره
اول مبلغ های پایینو پرداخت میکنه بعد مبلغ های بالا رو هاپولی هاپول میکنه
![]()
راستي چيزي گير ما نمياد؟!!!به نقل از mdibmehr2 :50 تا رو ریختم به ایگولدت....
ممنون که زیر مجموعه فعالی هستی... فقط خدا کنه که شما ریخته باشی. :lol: :lol: :lol: :lol: شوخی کردم...:blush:
به نقل از Dj--Aligator :من كه نميدونم شما سر چه حسابي اين حرف رو ميزنيد!!! اين دومين كلا 3 ماه بيشتر نيست كه ثبت شده!! اون وقت ميگيد يه بار اسكم شده !!؟؟ http://whois.webhosting.info/razdaq.com
تا الان كه پرداختاش عالي بوده!! نهايتا 4 ساعت بعد از درخواست!!!!
خوب این چه ربطی به حرف قبلی داشت که گفتید این قبلا کلاه برداری کرده؟؟؟ چون این دامین 2-3 ماه بیشتر نیست ثبت شده و خود من یکماه توشم پس کی اومده کلاه بردارب و کی دوباره راه افتاده که ...به نقل از k750i :دوست عزیز من میتونم دامین های را معرفی کنم که حتی 2-3 روز بیشتر کار نکردند بعد از کار افتادند:happy:
هنوز گیر ماکه قول داده بود چیزی نیومده چه برسهبه نقل از Dj--Aligator :راستي چيزي گير ما نمياد؟!!!5 تا قبلا ريخته بودم!!! الان هم 3 تا ديگه ريختم!!!
داداش نمی خواد آدم شناسی کنی.... من 50 سنت برام اهمیت نداره.الان میریزم.خدایی گرفتار بودم... حالا ما ÷ولو بکشیم بیرون یا نه ؟؟؟؟به نقل از tehrancyber :هنوز گیر ماکه قول داده بود چیزی نیومده چه برسه
من زیاد اون 50 سنت برام مهم نیست فقط می خواستم ببینم که ...![]()